Biorąc pod uwagę, że wygraliśmy tutaj w sześciu z siedmiu ostatnich występów, trudno wyobrazić sobie, że uzyskamy inny rezultat niż pierwsze miejsce.
martin.h - Nie 20 Sty, 2013 Novikov urwał koło w tym samym miejscu co Latvala zakończył jazdę -> http://www.dailymotion.co...to#.UPw9BEfrLh6CHRZANEK - Nie 20 Sty, 2013 Ale órwałŁukaszS3 - Nie 10 Lut, 2013 Rajd już niemal dobiega końca a tu cisza...
Seb II ogarnia jak stary wyga...qbica - Nie 10 Lut, 2013 jeszcze dwa oesy, oby Seb II utrzymał prowadzenie, a Latvala wskoczył na trzecie miejsce, to bedzie piekny rajd dla VW ŁukaszS3 - Nie 10 Lut, 2013 Ja tam bym wolał piękny rajd dla Citroena qbica - Nie 10 Lut, 2013 po dominacji Loeba wole żeby wygrywała kazda inna marka, byle nie citroen
VW zrobił kawał dobrej roboty przy polo wiec trzymam kciuuki CHRZANEK - Nie 10 Lut, 2013 Cieszy mnie udany debiut VW.
Ale w kwestii tytulu na ten rok nie mam faworyta...
Jak byl Loeb to przynajmniej było pewne...qbica - Nie 10 Lut, 2013
Volkswagen Polo R WRC napisał/a:
ogier winning rally sweden !!!
GeKo - Nie 10 Lut, 2013 Gdyby Loeb jechał całość, to w końcu byłoby ciekawie. Ogier to jedyny obecnie kierowca który z nim jest w stanie wygrywać.
A tak obstaje że Ogier pogrąży resztę w tym roku, jeśli auto da radę, a wychodzi na to że da bo drugi rajd bez problemów technicznych.qbica - Nie 10 Lut, 2013
GeKo napisał/a:
Gdyby Loeb jechał całość, to w końcu byłoby ciekawie. Ogier to jedyny obecnie kierowca który z nim jest w stanie wygrywać.
A tak obstaje że Ogier pogrąży resztę w tym roku, jeśli auto da radę, a wychodzi na to że da bo drugi rajd bez problemów technicznych.