was79 - Wto 08 Sty, 2013 Poproszę czizburgera z serem Michał - Wto 08 Sty, 2013
Cytat:
czy słychać dźwięk klaksonu
pit - Wto 08 Sty, 2013
qbus napisał/a:
pit napisał/a:
nie no spoko
hahaha
Z czego ty się cieszysz?
czy ręka, noga czy żebra to przechlapane na maxa raczej
qbus napisał/a:
Jedyna opcja to że miał nie dociągnięte pasy, inaczej tego nie widzę.
+1Bonczek - Wto 08 Sty, 2013 U mnie w robo już pojawili się pierwsi eksperci jeżeli chodzi o Dakar i ten tajemniczy wypadek, jutro pewnie będę mógł przekazać jakieś nowe info.wasq - Wto 08 Sty, 2013 wedlug mnie to wina tuska Jakarti - Wto 08 Sty, 2013 wydmy czy pasy?
ps. nie było mgły..bob.dsk - Wto 08 Sty, 2013 słychać strzały karoluPL - Wto 08 Sty, 2013 istnieje podejrzenie, ze w wydmach była ukryta brzoza.
potwierdzone info.
Kafla - Wto 08 Sty, 2013 Śladów trotylu jeszcze nie znaleźli ? Gaydek - Wto 08 Sty, 2013 A czy oddali nam już wrak MINIaka?pit - Wto 08 Sty, 2013 Nie ale jutro jest protest w RadomiuJaco - Wto 08 Sty, 2013
qbus napisał/a:
Jedyna opcja to że miał nie dociągnięte pasy, inaczej tego nie widzę.
Dlaczego ?, jeśli były dociągnięte to przy takim uderzeniu równie dobrze mogły spowodować takie obrażenia, a przypuszczam, że tak właśnie było.kaziu1985pn - Wto 08 Sty, 2013 tym bardziej że kiedyś już miał coś robione z kręgosłupem.Przem_106 - Wto 08 Sty, 2013 Hołek jest za cwany żeby przyznać się do błędu. Ma zbyt wiele do stracenia (choć myślę, że już sporo stracił) Sorry, ale odpadł w słabym stylu i wielu będzie to pamiętało. Może kiedyś wszystkiego się dowiemy? Ciekawi mnie jeszcze współpraca z pilotem. Czy był dobry kontakt i ta przysłowiowa "chemia". Wypadek wyglądał dość lamersko. Poszli na dzika w ciemno, a co ciekawe auto za nimi zdążyło jeszcze wyhamować mimo, że spory czas jechali w kurzu.
Dziś już po 4-tym etapie i bardzo mnie cieszy postawa Małysza. Myślę, że po 4-osach można już coś powiedzieć o jego tempie. Myślę, że GeKo się ze mną zgodzi, że jest całkiem dobre. Jest w wynikach bezpośrednio w towarzystwie Terranovy, Weversa, Kahle i Lavielle, a to ani nowicjusze i ani słabiaki. Widać, że jedzie swoje i łapie całkiem dobre czasy[u] mimo przygód[/u]. Cieszy mnie tez, że mimo podobnego sprzętu jada z Rutą w innych rajdach Oby tak dalej, to TOP 20 będzie i oto chodzi. Trzymam kciuki.GeKo - Wto 08 Sty, 2013 Ruta, to totalne nieporozumienie jeśli jedzie bez problemów technicznych. Jedno z czym mogą mieć rację odnośnie Hołka to że auto na ramie słabo pochłania energię uderzenia, bo jakby nie było z niczego się ten uraz nie wziął.
Małysz hmmm, wbił się 20stki i realnie jak nic się nie wydarzy u niego ma szanse na okolice 15 placu bez problemu, pamiętać trzeba jednak że jedzie bardzo dobrym samochodem do walki o okolice pierwszej piątki co udowadnia De Villers będący na 3 pozycji.
Zmiany w regulaminie zrobiły swoje i znów wszelkiego rodzaju Buggy liczą się w walce, co pokazuje Chicherit na którego jednak nie stawiałem. Sainz już chyba ma pozamiatane, zobaczymy jak fura Nassera.