To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [W] 2 pokoje 52m - Marszałkowska Centriko Wawa

Jakarti - Wto 05 Lut, 2013

moze sie wynajmie, nie poddawaj sie :D
pozdrow Andrzejka

Anonymous - Śro 06 Lut, 2013

http://www.gumtree.pl/cp-...ation%3D3200017

a co Panowie na taką cenę powiedzą? :lol2:

mi - Śro 06 Lut, 2013

czyli co - dostajemy takie mieszkanie w spadku i w sumie pracować nie musimy, żyjąc na akceptowalnym poziomie? Spox...
Anonymous - Śro 06 Lut, 2013

mi napisał/a:
czyli co - dostajemy takie mieszkanie w spadku i w sumie pracować nie musimy, żyjąc na akceptowalnym poziomie? Spox...

Tak.

Bart - Śro 06 Lut, 2013

niestety - marzenia ściętej głowy... a adres ten sam.
mi - Śro 06 Lut, 2013

Bart napisał/a:
niestety - marzenia ściętej głowy... a adres ten sam.

;D

M - Śro 06 Lut, 2013

mi napisał/a:

Dokładnie tak.
Wynajmujesz albo sprzedajesz i żyjesz z odsetek :)

Chloru - Śro 06 Lut, 2013

M, hmm nie wiem jak jest z tymi zarobkami w IT na Śląsku... W poprzedniej firmie miałem kolegę który 3 dni w tygodniu dojeżdżał z Mysłowic do WAW a 2 dni pracował zdalnie. Myślę, że gdyby mu chcieli podobnie zapłacić na Śląsku to by tak nie jeździł. Gośc kodował w J2EE rozwiązania dla sektora bankowego.
Greg - Czw 07 Lut, 2013

rabarbar napisał/a:
W Berlinie swą jeszcze wyższe zarobki i nizsze czynsze (za kawalerke płaciłem 200e na jakims arabowie )

Dokładnie. Mój kolega się orientował bo chce tam kupić. Dość blisko centrum mieszkanie można kupić sporo taniej niż w Wawie, a zarobki - jakby inne.

Pirania - Czw 07 Lut, 2013

M napisał/a:
mi napisał/a:

Dokładnie tak.

ciężko o taki fart, że masz spłacone swoje i jeszcze wynajmujesz i żyjesz z odsetek :-)

Anonymous - Czw 07 Lut, 2013

Pirania napisał/a:
M napisał/a:
mi napisał/a:

Dokładnie tak.

ciężko o taki fart, że masz spłacone swoje i jeszcze wynajmujesz i żyjesz z odsetek :-)

Medycyna Radziecka zna takie przypadki :>

M - Czw 07 Lut, 2013

Pirania napisał/a:
M napisał/a:
mi napisał/a:

Dokładnie tak.

Jak się jest cyganem z cygańskiego taboru to wszystko jest możliwe!