a co Panowie na taką cenę powiedzą? mi - Śro 06 Lut, 2013 czyli co - dostajemy takie mieszkanie w spadku i w sumie pracować nie musimy, żyjąc na akceptowalnym poziomie? Spox...Anonymous - Śro 06 Lut, 2013
mi napisał/a:
czyli co - dostajemy takie mieszkanie w spadku i w sumie pracować nie musimy, żyjąc na akceptowalnym poziomie? Spox...
Tak.Bart - Śro 06 Lut, 2013 niestety - marzenia ściętej głowy... a adres ten sam.mi - Śro 06 Lut, 2013
Bart napisał/a:
niestety - marzenia ściętej głowy... a adres ten sam.
M - Śro 06 Lut, 2013
mi napisał/a:
czyli co - dostajemy takie mieszkanie w spadku i w sumie pracować nie musimy, żyjąc na akceptowalnym poziomie? Spox...
Dokładnie tak.
Wynajmujesz albo sprzedajesz i żyjesz z odsetek Chloru - Śro 06 Lut, 2013 M, hmm nie wiem jak jest z tymi zarobkami w IT na Śląsku... W poprzedniej firmie miałem kolegę który 3 dni w tygodniu dojeżdżał z Mysłowic do WAW a 2 dni pracował zdalnie. Myślę, że gdyby mu chcieli podobnie zapłacić na Śląsku to by tak nie jeździł. Gośc kodował w J2EE rozwiązania dla sektora bankowego.Greg - Czw 07 Lut, 2013
rabarbar napisał/a:
W Berlinie swą jeszcze wyższe zarobki i nizsze czynsze (za kawalerke płaciłem 200e na jakims arabowie )
Dokładnie. Mój kolega się orientował bo chce tam kupić. Dość blisko centrum mieszkanie można kupić sporo taniej niż w Wawie, a zarobki - jakby inne.Pirania - Czw 07 Lut, 2013
M napisał/a:
mi napisał/a:
Dokładnie tak.
Wynajmujesz albo sprzedajesz i żyjesz z odsetek
ciężko o taki fart, że masz spłacone swoje i jeszcze wynajmujesz i żyjesz z odsetek Anonymous - Czw 07 Lut, 2013
Pirania napisał/a:
M napisał/a:
mi napisał/a:
Dokładnie tak.
ciężko o taki fart, że masz spłacone swoje i jeszcze wynajmujesz i żyjesz z odsetek
Medycyna Radziecka zna takie przypadki M - Czw 07 Lut, 2013
Pirania napisał/a:
M napisał/a:
mi napisał/a:
Dokładnie tak.
ciężko o taki fart, że masz spłacone swoje i jeszcze wynajmujesz i żyjesz z odsetek
Jak się jest cyganem z cygańskiego taboru to wszystko jest możliwe!