Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] Breloki Carbon Hothatch.org itp.
Bart - Wto 12 Mar, 2013 poszłoMuzykant - Wto 12 Mar, 2013 adres z przelewu ;>was79 - Wto 12 Mar, 2013
Bart napisał/a:
poszło
a trollolo jedzie z tym koksem bizon - Wto 12 Mar, 2013
nie moge sie doczekac Qukie - Wto 12 Mar, 2013 mama przed chwil± do mnie dzwoniła, że przyszedł poczt± jaki¶ brelok, z autkiem w czerwonym płon±cym kółku
Dzięki Geko Jakarti - Wto 12 Mar, 2013 ŻART
MAM DWIE FURY, MIESZKAM Z MAMˇ
hh.org!
M - Wto 12 Mar, 2013 Geko dostanie sprawno¶ć klubow± i nagrodę za mega szybk± realizację Qukie - Wto 12 Mar, 2013
Jakarti napisał/a:
hh.org!
No przecież mogłem poprosić Geko o taki napis na breloku GeKo - Wto 12 Mar, 2013
Qukie napisał/a:
mama przed chwil± do mnie dzwoniła, że przyszedł poczt± jaki¶ brelok, z autkiem w czerwonym płon±cym kółku
Dzięki Geko
Bez urazy, mama daltonistka?
Bo autko jest srebrne
Muzyk i Chloru macie w jednej paczce, tylko nie pamiętam do którego z was posłałem.
M napisał/a:
Geko dostanie sprawno¶ć klubow± i nagrodę za mega szybk± realizację
Tiaaa 4 miechy obsuwy na cięciu anjas - Wto 12 Mar, 2013
GeKo napisał/a:
na cieciu
Gekson, to że M nie ma uturbionego auta to jeszcze nie powód, żeby nazywać go NA cieciem.
Apeluję o trochę kultury osobistej.M - Wto 12 Mar, 2013
podoba mi się taki tytułQukie - Wto 12 Mar, 2013
GeKo napisał/a:
Qukie napisał/a:
mama przed chwil± do mnie dzwoniła, że przyszedł poczt± jaki¶ brelok, z autkiem w czerwonym płon±cym kółku
Bez urazy, mama daltonistka?
Bo autko jest srebrne
Autko jest w czerwonym kółku Janusz - Wto 12 Mar, 2013
Jakarti napisał/a:
ŻART
hh.org!
do mnie pijesz ?? Chloru - Wto 12 Mar, 2013 GeKo, wysłałe¶ dobrze, jeszcze na tym zarobię albo się z Czesławem zamienię Muzykant - Wto 12 Mar, 2013 Drogi Adamie, stapasz bo mega grzaskim gruncie