Janusz - Śro 19 Lis, 2008 i co panowie, ja naprawiłem kompa, własnie sciagam lfs i zaczynam trenowac:) gra ktos w to jeszcze??M - Śro 19 Lis, 2008 moge wykupic znowu serwer, zrzutka po 3zeta i lecimy.Janusz - Śro 19 Lis, 2008 nie ma problema... tylko niech sie ktos zdeklaruje jeszcze M - Śro 19 Lis, 2008 1.eM
2.Januszekanjas - Śro 19 Lis, 2008 1.eM
2.Januszek
3. anjas - na LFS zawsze chętny. Mam nadzieję, że czas pozwoli.DeeS - Śro 19 Lis, 2008 1.eM
2.Januszek
3. anjas - na LFS zawsze chętny. Mam nadzieję, że czas pozwoli.
4.DeeS - odkopalem kierownice
Wy macie ludki S2 ? bo ja na s2 caly czas smigam..TomsoN - Śro 19 Lis, 2008 1.eM
2.Januszek
5.Tomsonek - ale ja demko M - Śro 19 Lis, 2008 Tomson bedzie grał w LFSa jako AIMBOT TomsoN - Śro 19 Lis, 2008 sie gra(ło), sie ma (skilla)
o ja to kosztuje 3zł Loko - Śro 19 Lis, 2008 1.eM
2.Januszek
5.Tomsonek - ale ja demko
6.Loko - ostatnio nie gram, jakoś zupełnie nie mam motywacji i mi sie nie chce (czekam aż wreszcie bedzie scirocco ), ale jak bedzie jakas rozgrywka to zagram,FreeMan - Śro 19 Lis, 2008 a ja nie moge sie zaresjtrowac zeby dostac s1 , ktos wie czemu ?Loko - Śro 19 Lis, 2008 Hmm daj więcej szczegółów to coś pomorzemy, masz konto, pamiętasz do niego hasło, ale, nie mozesz się na nie zalogować na stronce lfs, czy masz voucher na s1 i on nie działa?FreeMan - Śro 19 Lis, 2008
Loko napisał/a:
Hmm daj więcej szczegółów to coś pomorzemy, masz konto, pamiętasz do niego hasło, ale, nie mozesz się na nie zalogować na stronce lfs, czy masz voucher na s1 i on nie działa?
wiesz wlasnie chodzi o to ze nie moge sie zarejstrowac...
Rejstruje konto, otrzymuje maila aktywujacego, wrzucam linka z do rejstracji i w tym momencie pokazuje mi sie taki komunikat...
Nie znaleziono w bazie konta o takim kluczu. Najprawdopodobniej minoł określony czas na aktywacje. W takim wypadku musisz jeszcze raz wypełnić formularz rejestracyjny.DeeS - Czw 20 Lis, 2008 a kupiles licencje S1 ?Janusz - Czw 20 Lis, 2008 loko załaduj jeszcze raz tego setupa, na tor bo juz link nie bangla, albo wyslij mi na maila