Anonymous - Pią 02 Cze, 2006 ide poadminowac u siebie na stronce Dariano - Pią 02 Cze, 2006 własnie tak mi sie cos wydawało ze zabładziłes z tym evo na naszym forum albo jaja sobie robisz a tak to wszystko jasne:) WitamyAnonymous - Pią 02 Cze, 2006 Dariano, ludzka rzecza bladzic k-mart - Pią 02 Cze, 2006 Witam, evo fajny woz, ale mimo to podpis Twoj mi nie pasi! Nie wiedzialem ze 20-25 letni chlopcy to prawdziwi mezczyzni, u mnie to najczesciej spotykani kierowcy evo. Coz, zawsze milo dac sie oswiecic Anonymous - Pią 02 Cze, 2006 20-25 moze tak ja juz 26 lat w sumie mam hehesaxorulez - Sob 03 Cze, 2006 cześc czaja.. czekam z utesknieniem na to evo ziom.. jak je kupisz to spierzemy Ci skórę Anonymous - Sob 03 Cze, 2006 Witam WSZYSTKICH. Mam na imie czarek i na codzien smigam honda civic d15b2 gen 5 (dla wtajemniczonych nie dlugo bedzie d15b7). Moja przygoda z hanią zaczela sie w momencie gdy szukalem dla siebie auta i szczescliwym dla mnie trafem pewnego pieknego dnia zobaczylem furacza pana o nick'u TheMC. No i sie zakochalem (oczywiscie w autku a nie w TheMC )
Narazie to tyle o mnie:):):)
pozdrawiam wszystkich
piooooooooooooonasaxorulez - Sob 03 Cze, 2006 kolejna hania.. elegancko
witamy
o co chodzi z tym d15b7 - pewnie jeden jest sohc a drugi dohac albo ma vtec :566:Anonymous - Sob 03 Cze, 2006 d15b2 to jest wtrysk dwupunktowy 90 km
d15b7 wtrysk wielopunktowy 102 km
oba sa 1.5 sohc
ogolnie sa bardzo podobne ale od wielopunktu to juz nie daleka droga do wsadzenia glowicy od vteca
i tak w ogole to witam :DAnonymous - Sob 03 Cze, 2006 niestety nie vtec ale dohc
dobrze mówie?saxorulez - Sob 03 Cze, 2006 tah dobrze.. SOHC - single over head camshaft DOHC - double over head camshaft
OHV - over head valve i jeszcze pewnie coś jest....Jakarti - Sob 03 Cze, 2006 hahahaha czy to jakies zaklecia sa?
Kasik - powoli stajesz sie moja idolka ( to za te wyjasnienia) nie wiem czy nie wyprzedzisz Saxorulz'a Loko - Sob 03 Cze, 2006 Kasik Miażdży wiedzą, brakuje mi tu takiej ikonki z pokłonem Anonymous - Sob 03 Cze, 2006 oj tam.. jak sie cos lubi to wypadaloby sie troszke znac :Dnox - Sob 03 Cze, 2006 chayenne gdzie dają takie auta służbowe?? chyba ze jesteś sekretarką prezesa w banku hmm ?? no przyznaj się;)