czy w tym z jednym otworem w zaglowku to 4 punktowy pas mozna zamontowac??? bo taki by mi idealnie pasowal
nie powinno byc problemuMichał - Śro 19 Mar, 2008 niezła zrzyna z corebau seats
ale spoko, grunt ze jest altenratywa.
Wykonanie tez takie "polskie" kubas - Śro 19 Mar, 2008 Jakby ktos cos chcial to walic to sie zalatwi jakis rabacik Z logo nie ma problemu 40 zl teraz takie cos kosztuje.pcs - Śro 19 Mar, 2008
czy w tym z jednym otworem w zaglowku to 4 punktowy pas mozna zamontowac??? bo taki by mi idealnie pasowal
nie powinno byc problemu
a jak by te szelki tam przebiegaly (gorne i boczne)??BaRtO_206GT - Śro 19 Mar, 2008 fuck nie zauwazylem ze nie ma dziur na bokach sorry hehehe to w takim razie bedzie problem zeby zamontowac do niego szelki.Anonymous - Śro 09 Lip, 2008 Temat postu: mirco s2000Widze ,że temat został poruszony w sb.Czy jest ktoś zainteresowany kupnem nowego produktu mirco http://moto.allegro.pl/it...00_nowosc_.html ,bo ja bardzo chętnie bym nabył ,ze zniżką związaną z zamówieniem grupowym.pcs - Śro 09 Lip, 2008 ja bym byl 2sztukami do dziadka, ale musialbym przymierzyc moja gruba dupe w ten fotel.matt - Śro 09 Lip, 2008 orientuje się ktoś czy takie RC albo S3 z Renault Sport można jeszcze wyciągnąć ze zniżką? .... kurcze super te fotele wyglądają (zdjęcie Freeman-a) ... ale się zgapiłem z kupnem
jak w ogóle oceniacie te fotele z perspektywy czasu (2 miechów bodajże)? wszystko gites? logo nie kruszy sie albo cokolwiek zlego z nim sie nie dzieje?
pozdr. mattFreeMan - Śro 09 Lip, 2008
matt napisał/a:
orientuje się ktoś czy takie RC albo S3 z Renault Sport można jeszcze wyciągnąć ze zniżką? .... kurcze super te fotele wyglądają (zdjęcie Freeman-a) ... ale się zgapiłem z kupnem
jak w ogóle oceniacie te fotele z perspektywy czasu (2 miechów bodajże)? wszystko gites? logo nie kruszy sie albo cokolwiek zlego z nim sie nie dzieje?
pozdr. matt
Matt ja bede sprzedawal swoje za 2 tygodnie. Oba... jeden jest XL a drugi S3. Oba sa w full opcji i oba sa z logie Renault Sport. Oba uzywane miesiac.
Cena bedzie atrakcyjna.CHRZANEK - Śro 09 Lip, 2008 Ja mam fotel bez logo, ale opinie są tylko pozytywne.
Jedyny element na którym widać że fotel ma już pół roku to...
Poduszka pod uda która się troszeczkę zmarszczyła.
Poza tym wypas, nic sie nie przeciera nie rwie - więc chyba można polecić.matt - Śro 09 Lip, 2008 FreeMan, ok! to podeślij info na pw jak już będziesz zdecydowany + cene i będziemy myśleć ........... tylko cholera nie wiem czy ten XL nie będzie za duży
a Ty nie masz przypadkiem RC a nie XL? fotke podpisales RC i S3
pozdr. mattFreeMan - Śro 09 Lip, 2008
matt napisał/a:
FreeMan, ok! to podeślij info na pw jak już będziesz zdecydowany + cene i będziemy myśleć ........... tylko cholera nie wiem czy ten XL nie będzie za duży
a Ty nie masz przypadkiem RC a nie XL? fotke podpisales RC i S3
pozdr. matt
w tzw miedzyczasie zamowilem fotel XL a sprzedalem RC.Anonymous - Śro 30 Lip, 2008 Widział ktoś może kiedyś na żywca taki fotel ???- http://www.allegro.pl/ite..._v_maxzone.html Chciałbym wiedzieć jak z jakościa jego wykonania w porówaniu do speedów.Niestety opis na aukcji jest z dupy,fotel nawet nie jest zwymiarowany.vitesse - Pią 24 Lip, 2009 przymierzam sie do kupna kubła wpadł mi w oku bimarco ekspert ewentualnei kobra 2
doradzcie cos nie wiem czy to sie przyda ale mam 187 wzrostu i 90 kg wagi zdjecia nie dolacze pcs - Pią 24 Lip, 2009
vitesse napisał/a:
przymierzam sie do kupna kubła wpadł mi w oku bimarco ekspert ewentualnei kobra 2
doradzcie cos nie wiem czy to sie przyda ale mam 187 wzrostu i 90 kg wagi zdjecia nie dolacze
raczej miedzy expertem a futura wybieraj. Jak lubisz ciasno to expert, jak choc odrobine wygodniej to futura. Jak masz szerokie bary to tez futura.