Proponuje zrobić zbiórkę - ajka bedzie kasa to sie zastanowimy co dalej
Jestem za.
Niech ktos zbiera kase, kazdy przelewa tyle ile uwaza za dobrze i go stac (20,50,100). Mamy budzet to mozemy spelnic jakies marzenie w ciagu dnia.
Jakiś nÓmer kĄta ?CHRZANEK - Pon 07 Wrz, 2009 Maćku (eMie) - czy mamy nadal to konto "klubowe" ???
Jezeli tak to może by je wykorzystać - przypomnij tylko numer bo nie mam czasu szukac w tematach.
Jest tylu chętnych, jest piękna inicjatywa - nie spier***my tego.M - Pon 07 Wrz, 2009 Mamy konto klubowe - moje. Nie ma problemu moge podac.
40 1140 2004 0000 3102 4672 3071
Bardzo prosze o wklejenie tagu hh.org w nazwie przelewu bo nie chce mi sie spedzac godzin na przegladaniu transakcji.Franek - Pon 07 Wrz, 2009 Możesz podać jakieś szersze dane do przelewu? Może być via PW.
Więc na czym stoimy?Po ile zrzuta?CHRZANEK - Pon 07 Wrz, 2009 Po ile kto może.
Kazdy grosz sie liczy - no i oczywiście intencje TOXIC - Pon 07 Wrz, 2009 eM wysłałem juz pierwszy przelew, ale moze podaj dokładne dane bo w czesci bankow sam numer konta nie przejdzie
I moze by tak przykleic ten temat bo inicjatywa bardzo fajna i mam nadzieje nie tylko jednorazowa MoRToN - Pon 07 Wrz, 2009
Franek napisał/a:
Możesz podać jakieś szersze dane do przelewu? Może być via PW.
Więc na czym stoimy?Po ile zrzuta?
Tak jak było mowione wcześniej 50 zł. Kto nie może - to ile może.Jaco - Pon 07 Wrz, 2009 Poszło a co w końcu kupujemy i dla kogo ?Franek - Pon 07 Wrz, 2009 MoRToN, spoko dzięki.
Tak jak pisał TOXIC,
TOXIC napisał/a:
ale moze podaj dokładne dane bo w czesci bankow sam numer konta nie przejdzie
M - Pon 07 Wrz, 2009 imie i nazwisko Maciej MakasewiczPieQt - Pon 07 Wrz, 2009 Panowie sprawa nie ucichła - dogaduję szczegóły z Rudym i mammarzenie - więc jak pisałem wcześniej warto poczekać chwilę
nie wiem jeszcze do końca jakie marzenie będziemy spełniać - dlatego nie wiem ile kasy będziemy potrzebować
jak uda się ustalić do końca szczegóły - od razu napiszę co i jakFranek - Pon 07 Wrz, 2009 Ode mnie przelew juz poszedł Anonymous - Pon 07 Wrz, 2009 PoszłoJanusz - Wto 08 Wrz, 2009 odymnie tyżVlodarsky - Wto 08 Wrz, 2009 Wysłałem !!