no ja bym w sumie pobiegał z 5 lat nie grałem ALe to juz jak wam sie kosz znuzdi bo pewnei teraz ciezko bedzie ekipe ogarnąć.FreeMan - Śro 14 Sty, 2009
MoRToN napisał/a:
Jimek,
no ja bym w sumie pobiegał z 5 lat nie grałem ALe to juz jak wam sie kosz znuzdi bo pewnei teraz ciezko bedzie ekipe ogarnąć.
jak bardzie trzeba to ja moge wystawic w pilke swojego zawodnika. Moja Rothweilerzyca uwielbia biegac za pilka do nogi...MoRToN - Śro 14 Sty, 2009 A rozpoznaje swoją drużyne czy żre wsyzstkich po kolei ? FreeMan - Śro 14 Sty, 2009
MoRToN napisał/a:
A rozpoznaje swoją drużyne czy żre wsyzstkich po kolei ?
zazwyczaj ona gra sama w swojej druzynie...Rudello - Śro 14 Sty, 2009
JIMEK napisał/a:
ta sala jest bardzo spoko do tego tez!
niestety, na tej sali nie wolno grać w piłkę nożna pP - Śro 14 Sty, 2009
Rudello napisał/a:
JIMEK napisał/a:
ta sala jest bardzo spoko do tego tez!
niestety, na tej sali nie wolno grać w piłkę nożna
ja to myślę, że z tej sali jak już będzie znośnie to zrezygnujemy i wyjedziemy na powietrze, chociażby z tyłu hali jest fajne boisko
hmm?KonradMK - Śro 14 Sty, 2009
pP napisał/a:
ja to myślę, że z tej sali jak już będzie znośnie to zrezygnujemy i wyjedziemy na powietrze, chociażby z tyłu hali jest fajne boisko
a tam już możemy zacząć sprzedawać dragi dzieciakom, handlować kradzionym car audio i oferować usługi sutenerskie Anonymous - Śro 14 Sty, 2009 sala to sala. street jest dobry ale brudne sie rece ma potem pilka sie slizga i brud pod paznokciami na randce i sluzbowo.... to nie sa zartyAnonymous - Śro 14 Sty, 2009 yeeeeeeeeeeee dotarłem do domu
Panowie wczoraj MISTRZ 1 i 2 kwarta w wykonaniu teamu ktory przegrał .... natomiast 3 i 4 to nasz popis ..... ja wczoraj tragedia .... dało się odczuć, że tydzień leżałem w łózku i podbudował mnie ten kosz równo z syreną ....
pcs rozłożył mnie na łopatki i chwilami nie moglem skupić sie na grze nasz Horace Grant
Ogolnie CUUUUUDOWNIE jest naprawde coraz fajniej a wczoraj jedno z MILSZYCH spotkań zagraliśmy Rudello - Śro 14 Sty, 2009 doookładnie, MIŁYCH a zarazem ZACIĘTYCH... och ach.. po podniecajmy się jeszcze trochę czy już nakręcamy sie na next week??Anonymous - Śro 14 Sty, 2009 a z barka w ryło chcesz Rudello - Śro 14 Sty, 2009 kochany od Ciebie z barka to moge co najwyzej w suta dostać Anonymous - Czw 15 Sty, 2009 o ty łajzo a miałem napisac coś miłego ale jak sobie chcesz ręki ci wiecej nie podam jak bedziesz leżał jeszcze cię kopnę
PS
Rudello wczoraj był nie do powstrzymania ..... w 1 i 2 kw. BaRtO_206GT - Czw 15 Sty, 2009
JIMEK napisał/a:
ciekawe jak kostka mikolaja
dzisiaj juz jest wszystko ok, nie ma sladu po wczorajszym Rudello - Czw 15 Sty, 2009
Marcel 08 napisał/a:
jak bedziesz leżał
ja nie leże.. tylko ma chwilowe problemy z trakcja
P.S ja tez cie nie lubię
P.S2 Rudello jak obnizy zawiesze to cieżko powstrzymać
BaRtO_206GT napisał/a:
JIMEK napisał/a:
ciekawe jak kostka mikolaja
dzisiaj juz jest wszystko ok, nie ma sladu po wczorajszym