To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [RD3L] Wszystko o RD3L

faldzip - Czw 20 Paź, 2011

GeKo napisał/a:
fotele pasy

co to znaczy? Ogolnie moga byc z wygasla homo, ale przeciez sposobow mocowania pasow i foteli jest chyba 1500, ja tego w moim aucie nie robilem - takie kupilem juz wiec fajnie by bylo, zeby ktos taki np. od BK to obejrzal i powiedzial, ze ok, albo ze trzeba cos zmienic i jak zeby bylo dobrze, wolalbym zeby to bylo sprawdzone wczesniej niz na pierwszym BK, bo wiadomo, ze studiuje ten zal J ale nie zawsze moze sie udac wszystko dobrze w aucie ogarnac :P

Jacek - Czw 20 Paź, 2011

GeKo napisał/a:
Do 3 ligi nie ma za duzych wymogów
Nie wiem czy folie są obowiązkowe.

folie na szybach są zalecane ale nie obowiązkowe

np. mam wieksze hamulce na zaciskach Bosch 54 tarcze 266x22 to mnie nie udupia za to?
GeKo - Czw 20 Paź, 2011

Pan Nowak, najlepiej z nim osobiście się dogadać na spotkanie w jego warsztacie, albo porównaj sobie z jakąś rajdówką która jeździ i nie ma problemów, np auto Badiego jak bedzie skończone.
matt - Czw 20 Paź, 2011

Jacek napisał/a:
folie na szybach są zalecane ale nie obowiązkowe

na gliwicach w zeszłym roku przemek gosztyła z astry przed samym startem oklejał szyby, bo go nie chcieli puścić na bk, więc nie wiem jak to z tym zaleceniem jest tak naprawdę :]

Jacek - Czw 20 Paź, 2011

wszystko jest w regulaminie RD-3L. wystarczy poczytać
no name - Czw 20 Paź, 2011

Jacek napisał/a:
wszystko jest w regulaminie RD-3L. wystarczy poczytać

faldzip napisał/a:
Regulamin regulaminem (czytalem i mniej wiecej wiem)

dobra to se wydrukuje i przeczytam ten regulami i zal J jeszcze 5 razy, przetlumacze sobie na polski, bo czasem ciezko zrozumiec, co autor mial na mysli, a tymczasem gdzie znajde Pana Nowaka? Po wpisaniu w google znalazlo mi miliardy stron zwlaszcza z zadaniami z matematyki, w ktorych glowna role odgrywa Pan Nowak ;D
matt - Czw 20 Paź, 2011

faldzip napisał/a:
a tymczasem gdzie znajde Pana Nowaka?

na fejsie :rotfl:

a no rzeczywiscie:
fejsbuk napisał/a:

Pan Nowak
Basic Information
Sex Female

:>

matt - Czw 20 Paź, 2011

https://www.facebook.com/...100000560804074
CHRZANEK - Czw 20 Paź, 2011

faldzip napisał/a:
Do kogo moglbym podjechac z moim saxo (w Warszawie), zeby mi powiedzial czego brakuje mi do startow w RD3L?

Możemy się spotkać z Wierzbą i Bandim.
To moich dwóch ziomów - przydupasy Pana Nowaka na każdym BK :) :) :)
Ja Was zapoznam
Pierwsza godzina 100pln...

martin.h - Wto 28 Lut, 2012

Cytat:
Automobilklub Ziemi Tyskiej uruchomił stronę 1 Rajdu Mikołowskiego (www.rajd.mikolow.pl). Impreza odbędzie się 28 kwietnia jako druga runda Rajdowych Samochodowych Mistrzostw Śląska. Start przewidziano na rynku w Mikołowie, a park serwisowy został zlokalizowany na parkingu przy CH Auchan. Odcinki specjalne o łącznej długości 29,7 km, wytyczono na terenie gmin Wyry i Orzesze.

Marek23 - Wto 28 Lut, 2012

co to za oesy Martin? Pytam w sensie charakterystyki...
martin.h - Wto 28 Lut, 2012

Nie wiem, nigdy nie byłem na rajdzie w tamtych okolicach :)