Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [zakup grupowy] z oferty Kam Racing
ŁukaszS3 - Czw 17 Gru, 2009 Trochę głupio z tą przesyłką bo poprzednie zamówienie było za mniejszą wartość a przesyłka była free. Rabat spoko ale to już i bez niego da się przeżyć żeby tylko przesyłka była za darmo. Bo co teraz chłopaki się powycofują a ja nie mam zamiaru i zostanę ja i dwóch chętnych to trochę kiepsko ...Ryba - Czw 17 Gru, 2009
ŁukaszS3 napisał/a:
Trochę głupio z tą przesyłką bo poprzednie zamówienie było za mniejszą wartość a przesyłka była free. Rabat spoko ale to już i bez niego da się przeżyć żeby tylko przesyłka była za darmo. Bo co teraz chłopaki się powycofują a ja nie mam zamiaru i zostanę ja i dwóch chętnych to trochę kiepsko ...
luźna guma,
ja się nie wycofam, no i jak na razie mamy -2 osoby tylko.
Niech reszta się zdeklaruje czy zostaje, w tym czasie Martin powalczy o jakiś rabat i będzie sijarek-malopolska - Czw 17 Gru, 2009 ja też zostaję więc 3 osoby.. już kij z rabatem, niech to wyśle za free i dobrze nas wspomina Grzesiek VTS - Czw 17 Gru, 2009 i ja tysz zostaje Bart - Pią 18 Gru, 2009 przesyłkę mógłbym ogarnąć nieco taniejRyba - Pon 21 Gru, 2009 ?jarek-malopolska - Pon 21 Gru, 2009
Ryba napisał/a:
?
chyba dramat... Grzesiek VTS - Pon 21 Gru, 2009 i buca z tego bedzie ja sie chyba wycofam bo ile mozna czEKAC martin.h - Pon 21 Gru, 2009 Panowie ja dla siebie nic nie zamawiam, a Wasze zamówienie prowadziłem z grzeczności, ale sam mam już tego dość. Ileż można wysyłać maili. Druga sprawa to kwestia rabatu (do tej pory nie otrzymałem odpowiedzi), myślę że przy kwocie zamówienia ponad 1k funtów co najmniej 5% powinno się nam należeć. Gdybyśmy w większości polskich firm motoryzacyjnych zrobili zamówienie za 5 k zł, to właściciele całowali by nas po rękach, bo wiedzieli by że najlepsza inwestycja to inwestycja w klienta (tak teraz poleciałem z reklamy) i zadowolony klient zawsze wróci i wyda u nich pieniądze. A jak nie chcą zarobić to niech się p.i.e.r.d.o.l.ą. Amen.Niemy - Pon 21 Gru, 2009
martin.h napisał/a:
A jak nie chcą zarobić to niech się p.i.e.r.d.o.l.ą
dokładnie! napisz im, ze rezygnujesz z zamówienia i finał! inni aż się proszą, żeby u nich kopićmichool_vt - Pon 21 Gru, 2009 o!saxorulez - Pon 21 Gru, 2009 zróbcie listę jeszcze raz co to ma być, uderzymy do innego sklepu POTN.co.ukwasq - Wto 22 Gru, 2009
saxorulez napisał/a:
zróbcie listę jeszcze raz co to ma być, uderzymy do innego sklepu POTN.co.uk
to ja rezygnuje z ich "oferty" (POTN) nie maja powerflexa nie maja rozporek OMPsaxorulez - Wto 22 Gru, 2009 wasq,
powerflex ma problem w tej chwili i do stycznia chyba nie wiele uda się zamówić od nich bo magazyny i hala produkcyjna im spłonęłakoma600 - Wto 22 Gru, 2009 Nie chcą zarobić to nie niech się walą angole.