To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [track day] Wyrazów 16.08.09

kubas - Nie 16 Sie, 2009

ładnie ! michool, mi, niemy, em, loko, tomkat, grube czasy :) brawo ! widac ze eM sie niezle wkrecil ! brawo honda skreca !

szkoda ze mi nie ma r888 albo innego slicka bo 42 sekundy mogłyby pęknąć !

Michał - Nie 16 Sie, 2009

uuuu jaka słabo :(
łaj łaj łaj ??

Przem_106 - Nie 16 Sie, 2009

Co wy piszecie, przeciez teraz najszybszy jest USAIN BOLT 9.58. Jest milion lig przed wami. :ble:

A tak na powazne, to cholernie wam zazdroscilem dzisiejszej jazdy po zakretach. Na oslode pozostalo mi ogladac mistrzow prostej ale tez byl rekord i szybko :rotfl:

Qukie - Nie 16 Sie, 2009

Jedna fota, na więcej nie mam siły. Jak widać frekwencja dopisała

:jupi: nie byłem najgorszy :jupi:

Maciusiowy - Nie 16 Sie, 2009

eee...nie wpisaliście mojego 45.50s z Geko na prawym :) Gdyby mi się jakiś ziom kantem nie wysrał w ostatnim zakręcie, byłoby lepiej ;D
strick - Nie 16 Sie, 2009

kubas napisał/a:
szkoda ze mi nie ma r888

mógł miec :D

Własnie wróciłem, ale jestem padniety...

Barejka - Nie 16 Sie, 2009

zazdrosze Wam moi mili :/ moze jak cos jeszcze bedzie na jesieni np w lublinie to ja sie pisze juz zaczynam placic komornika i odkladac na lublin :]
Anonymous - Nie 16 Sie, 2009

Pięknie , mam nadzieje ze do następnego Track day-a pozostane w klubie choć by jako szarak ;)
Barejka - Nie 16 Sie, 2009

grifin010, sprzedaj tego czerwone pierdziela kupuj zelazko wpadaj na lublin ;D
ade - Nie 16 Sie, 2009

AndreXSi napisał/a:
Czasy:
Obrazek

brakuje jeszcze 43,68 (o ile dobrze pamietam:P, jest na tej kartce co sa wszytkie czasy) czarnej bmki ww jak zmienil opony na f1 gsd3

ogolnie bylo zacnie... mam mega dziwnie pozdzierane opony... ogolnie r888 prawie do konca poszly;]

mam jedna teorie dlaczego astra nie skreca i dlaczego tak zjadla opony...

szkoda, ze loko nie mial dobrej gumy, a tak ogolnie to gratki dla wiekszosci saxo, naprawde ladne czasy:] tomcat przewiozl mnie na smietnikowej oponie, a i tak jestem pod wrazeniem trakcji tego auta!!

bizon - Nie 16 Sie, 2009

widze, ze ubaw byl po pachy. tym bardziej zal :/
gratuluje dobrych czasow, tym slabszym zazdroszcze treningu :/

GeKo - Nie 16 Sie, 2009

Ja jestem niepocieszony, że sobie mało pojeździłem. W sumie zrobiłem 4 kółka na ostro Nie mówiąc o Januszku, który nic nie pojeździł. Na dodatek zaatakowała mnie moja wlasna kierownica obdzierając mi dłoń. :/

Edit: Za to udało mi sie odkryć dobre nastawy ciśnień do clio.

Marek23 - Nie 16 Sie, 2009

Stf napisał/a:
fakty są takie że zanim koleś się pojawił wyśmiałeś go pierwszy, a on przyjechał i po prostu zrobił swój czas. nie ważne czy był 10sek przed loko czy 0,01 sek. był pierwszy i tłumaczenie że coby było gdyby nie miał slicka lub gdyby inni mieli lepszego jest... Gdyby było w 2 stronę zapewne nie tłumaczyłbyś gościa w bmw.

Założ 16stke 205 do swojego auta i zobaczysz, że opona typu walec slik wiele zmienia.
I podaruj sobie te wywody, bo nie było Cię,nie widziałeś, więc japa. Najlepiej nie czytaj moich wypowiedzi, ja nie czytam Twoich i przynajmniej będzie luz.
Michał napisał/a:
uuuu jaka słabo
łaj łaj łaj ??

Poziom był wyrównany jak cholera ziom. Tylko, że kwestii przyczepności opon nie przeskoczysz.

k-mart - Nie 16 Sie, 2009

dobra, ja jechalem kantem MOLINIAKA i jest to sprzet o najwiekszym potencjale.
niestety nikt nie mierzyl czasu gdy nim ganialem.
tlumaczenia z mojej strony jesli r5 bylo by na lepszej oponie niz bylo zerwal bym, to huy.

maliniak niszczy, reszta nie skreca

Marek23 - Nie 16 Sie, 2009

Maliniak by nawet do CH tym kantem pojechał i na granicy by kapcia spalił...