To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Kulturka - [M] Muzykant martin.h

Bonczek - Nie 07 Lis, 2010

Bart napisał/a:
Bonczek napisał/a:
Ja nie słodzę :jupi:

cytryny też były wtedy prawdziwym rarytasem...

Wtedy piłem jeszcze mleko z cycka, a tego zawsze było pod dostatkiem :jupi: :jupi: :jupi:

martin.h - Nie 07 Lis, 2010

The Black Angels - Deer-Ree-Shee

Bart - Pon 08 Lis, 2010

coś o Martinie:

martin.h - Wto 09 Lis, 2010

bart, żebyś wiedział. Jestem zajarany latami 60-tymi choć wogóle nie było mnie wtedy na świecie, ba nawet nie byłem w planach.
Gdybym mógł wybrać miejsce i czas urodzenia jeszcze raz to wybrałbym Californię 1950 :faja:

k-mart - Śro 10 Lis, 2010

Martin skad Ty znasz ta muzyke?
Rozumiem ze rodzice Ci tyle plyt kupuja?

KonradMK - Śro 10 Lis, 2010

martin.h napisał/a:
bart, żebyś wiedział. Jestem zajarany latami 60-tymi choć wogóle nie było mnie wtedy na świecie, ba nawet nie byłem w planach.
Gdybym mógł wybrać miejsce i czas urodzenia jeszcze raz to wybrałbym Californię 1950 :faja:

ja bym wolał 2gą połowę V wieku na dworze Króla Artura. Słuchałbym sobie muzyki z harfy i łupał laski które się nigdy nie myły.

martin.h - Śro 10 Lis, 2010

k-mart napisał/a:
Martin skad Ty znasz ta muzyke?
Rozumiem ze rodzice Ci tyle plyt kupuja?

:rotfl:

Rocka zacząłem słuchać w latach 90-tych, najpierw polskie kapele, później zagraniczne. Muzyką z lat 60-tych/70-tych zaraził mnie ojciec, a psychodelią koleżanka z którą się spotykałem. Więc z całości powstało to co teraz słucham :)

KonradMK - Śro 10 Lis, 2010

czyli jesteś hybrydą tęsknych wspomnień po nieudanym związku oraz ojcowskiej ucieczki do lat młodości od trudnej do przyjęcia rzeczywistości :D :D :D :D
martin.h - Śro 10 Lis, 2010

KonradMK napisał/a:
czyli jesteś hybrydą tęsknych wspomnień po nieudanym związku oraz ojcowskiej ucieczki do lat młodości od trudnej do przyjęcia rzeczywistości :D :D :D :D

:)

Bonczek - Śro 10 Lis, 2010

martin.h - Czw 11 Lis, 2010

Black Lips to młody zespół z Atlanty, USA, grający mieszankę garażowego rocka z psychodelią. Nagrali już 5 albumów studyjnych, ostatni - "200 Million Thousand " - w 2009 roku.

Black Lips "I'll Be With You"

Black Lips "Short Fuse"

martin.h - Sob 13 Lis, 2010

Mazzy Star - Ride It On

martin.h - Nie 14 Lis, 2010

Cat Power - Speak For Me

martin.h - Pon 22 Lis, 2010

Świeta tuż, tuż, dobry tekst, taki inny :faja:

Black Lips - Christmas In Baghdad

was79 - Wto 23 Lis, 2010

kurde i znowu się zacznie w radyjach: last christmas, 24h na dobę :/