To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - Szybki kill i podobne sytuacje

Janusz - Śro 30 Mar, 2011

Maciusiowy napisał/a:
A jak będziesz pisał pismo do sądu, nie zapomnij o emotikonach :]

przynajmniej będzie wiadomo ze mam jakis dystans do siebie :devil:

mi - Śro 30 Mar, 2011

hothecz.org
Maciusiowy - Śro 30 Mar, 2011

Janusz napisał/a:
Maciusiowy napisał/a:
A jak będziesz pisał pismo do sądu, nie zapomnij o emotikonach

przynajmniej będzie wiadomo ze mam jakis dystans do siebie

długo nad tym myślałeś widzę...
z resztą nie uważam, że 'dystans do siebie' mierzymy ilością buziek wklepywanych pomiędzy orty :] jeżeli tak, to jesteś najbardziej zdystansowanym do siebie osobnikiem

Janusz - Śro 30 Mar, 2011

Maciusiowy napisał/a:
długo nad tym myślałeś widzę...
z resztą nie uważam, że 'dystans do siebie' mierzymy ilością buziek wklepywanych pomiędzy orty :] jeżeli tak, to jesteś najbardziej zdystansowanym do siebie osobnikiem

nie ziom, dystans do siebie to co innego, emotykiony wyrażają "emocje" których słowo pisane nie jest w stanie oddać, ale ja widzę ze ani jednego ani drugiego nie ogarniesz... zresztą nie ważne widzę ze Twoje słowo i tak musi być ostatnie nara, bo ja jestem na L4 nie płaca mi za pisanie pierdół w tej chwili wiec mam ciekawsze zajęcia :rotfl:

Maciusiowy - Śro 30 Mar, 2011

Janusz napisał/a:
jestem na L4 nie płaca mi za pisanie pierdół w tej chwili wiec mam ciekawsze zajęcia

zdrowia życzę

Yarko - Śro 30 Mar, 2011

Maciusiowy napisał/a:
ade napisał/a:
tym razem brak oc, dowodu rejestracyjnego, rejestracji, naklejki na szybie, gasnicy i ogolnie wszystkiegoc o trzeba:P

gratki...jest się czym pochwalić

+1

206 Gti - Śro 30 Mar, 2011

!!! Gratuluje jazdy bez OC !!!! - !!! Świetny Patent !!!

Jeżeli przypadkiem kogoś potrącić mocno, wyrządzisz inną szkodę. Scenariusz będzie taki - poszkodowany zgłosi swoją szkodę do Ubezpieczeniowego Funduszu Gwarancyjnego.

Fundusz wypłaci mu powiedzmy: 300.000 PLN zadośćuczynienia/odszkodowania oraz będzie mu wypłacał 12.000 PLN renty miesięcznie z tytułu utraconych zarobków, zmniejszonych szans powodzenia w przyszłości, itp.

Następnie fundusz zwróci się z roszczeniem regresowym do Ciebie.

i będziesz płacił jak już zapłacisz 300.000 PLN to potem drobną ratę miesięcznie 12.000 PLN dla poszkodowanego być może do końca życia - jak źle trafisz.

Dlatego powiadam - TRZEBA BYĆ SKOŃCZONYM DEBILEM bez wyobraźni aby jeździć bez OC.

Już nie mówię jaki może być zakres odpowiedzialności przy potrąceniu grupy ludzi - wjazd w przystanek na przykład.

Jednym zdaniem możesz sobie życie przekreślić skazując się na brak możliwości posiadania czegokolwiek.

No może poza dobytkiem wyłączonym z pod egzekucji tj.: dwóch kóz, ubrania, wyżywienia na miesiać, itp - nie pamietam - odyłąm do kpc.

Dlatego dobrze radze wziąść sobie relanium, przestać latać w jak W#QR%W po mieście rozsypującą się fura bez OC i pozbierać na ubezpieczenie oc.

Umówmy się to nie jest jakaś kwota astronomiczna - nie wiem jakie masz auto ale OC nie jest jakoś bardzo drogie.

Bart - Śro 30 Mar, 2011

ja pier.dole, nie posrajcie się :rotfl:

obecnie bardzo trudno nie mieć OC bo jest automatycznie kontynuowane. Moim zdaniem Ade jechał bez kwitka, który na dobrą sprawę do niczego nie jest potrzebny.

PS. 206GTI - imponujesz mi, naprawdę!

Bart napisał/a:
Moim zdaniem Ade jechał bez kwitka, który na dobrą sprawę do niczego nie jest potrzebny.

Brak OC - jest stosunkowo jednoznaczne...

Cytat:
PS. 206GTI - imponujesz mi, naprawdę!

A dziękuje - Ty mi nie specjalnie - ale starasz się.

Wstępnie rezerwuje jest mistrzem.

Bart napisał/a:
nie posrajcie się

Jeżeli mnie pamieć nie myli to raczej Ty cierpisz na tą przypadłość ;D

Bart - Śro 30 Mar, 2011

jesteś cudowny, serio :*

Bart napisał/a:
jesteś cudowny, serio

To juz nie mistrz ciętej riposty ?

M - Śro 30 Mar, 2011

Oc w mbanku się nie kontynuuje, jakiś czas temu się o tym przekonałem
Jaco - Śro 30 Mar, 2011

ade napisał/a:

w czwartek znowu 100zl bez punktow:D tym razem brak oc, dowodu rejestracyjnego, rejestracji, naklejki na szybie, gasnicy i ogolnie wszystkiegoc o trzeba:P

206 Gti napisał/a:

Brak OC - jest stosunkowo jednoznaczne...

Skoro jest takie jednoznaczne to ade musi mieć niezłe plecy, że na brak oc dostał tylko 100..

:hhe: