A jak będziesz pisał pismo do sądu, nie zapomnij o emotikonach
przynajmniej będzie wiadomo ze mam jakis dystans do siebie mi - Śro 30 Mar, 2011 hothecz.orgMaciusiowy - Śro 30 Mar, 2011
Janusz napisał/a:
Maciusiowy napisał/a:
A jak będziesz pisał pismo do sądu, nie zapomnij o emotikonach
przynajmniej będzie wiadomo ze mam jakis dystans do siebie
długo nad tym myślałeś widzę...
z resztą nie uważam, że 'dystans do siebie' mierzymy ilością buziek wklepywanych pomiędzy orty jeżeli tak, to jesteś najbardziej zdystansowanym do siebie osobnikiemJanusz - Śro 30 Mar, 2011
Maciusiowy napisał/a:
długo nad tym myślałeś widzę...
z resztą nie uważam, że 'dystans do siebie' mierzymy ilością buziek wklepywanych pomiędzy orty jeżeli tak, to jesteś najbardziej zdystansowanym do siebie osobnikiem
nie ziom, dystans do siebie to co innego, emotykiony wyrażają "emocje" których słowo pisane nie jest w stanie oddać, ale ja widzę ze ani jednego ani drugiego nie ogarniesz... zresztą nie ważne widzę ze Twoje słowo i tak musi być ostatnie nara, bo ja jestem na L4 nie płaca mi za pisanie pierdół w tej chwili wiec mam ciekawsze zajęcia Maciusiowy - Śro 30 Mar, 2011
Janusz napisał/a:
jestem na L4 nie płaca mi za pisanie pierdół w tej chwili wiec mam ciekawsze zajęcia
zdrowia życzęYarko - Śro 30 Mar, 2011
Maciusiowy napisał/a:
ade napisał/a:
tym razem brak oc, dowodu rejestracyjnego, rejestracji, naklejki na szybie, gasnicy i ogolnie wszystkiegoc o trzeba:P
gratki...jest się czym pochwalić
+1206 Gti - Śro 30 Mar, 2011 !!! Gratuluje jazdy bez OC !!!! - !!! Świetny Patent !!!
Jeżeli przypadkiem kogoś potrącić mocno, wyrządzisz inną szkodę. Scenariusz będzie taki - poszkodowany zgłosi swoją szkodę do Ubezpieczeniowego Funduszu Gwarancyjnego.
Fundusz wypłaci mu powiedzmy: 300.000 PLN zadośćuczynienia/odszkodowania oraz będzie mu wypłacał 12.000 PLN renty miesięcznie z tytułu utraconych zarobków, zmniejszonych szans powodzenia w przyszłości, itp.
Następnie fundusz zwróci się z roszczeniem regresowym do Ciebie.
i będziesz płacił jak już zapłacisz 300.000 PLN to potem drobną ratę miesięcznie 12.000 PLN dla poszkodowanego być może do końca życia - jak źle trafisz.
Dlatego powiadam - TRZEBA BYĆ SKOŃCZONYM DEBILEM bez wyobraźni aby jeździć bez OC.
Już nie mówię jaki może być zakres odpowiedzialności przy potrąceniu grupy ludzi - wjazd w przystanek na przykład.
Jednym zdaniem możesz sobie życie przekreślić skazując się na brak możliwości posiadania czegokolwiek.
No może poza dobytkiem wyłączonym z pod egzekucji tj.: dwóch kóz, ubrania, wyżywienia na miesiać, itp - nie pamietam - odyłąm do kpc.
Dlatego dobrze radze wziąść sobie relanium, przestać latać w jak W#QR%W po mieście rozsypującą się fura bez OC i pozbierać na ubezpieczenie oc.
Umówmy się to nie jest jakaś kwota astronomiczna - nie wiem jakie masz auto ale OC nie jest jakoś bardzo drogie.Bart - Śro 30 Mar, 2011 ja pier.dole, nie posrajcie się
obecnie bardzo trudno nie mieć OC bo jest automatycznie kontynuowane. Moim zdaniem Ade jechał bez kwitka, który na dobrą sprawę do niczego nie jest potrzebny.
PS. 206GTI - imponujesz mi, naprawdę!206 Gti - Śro 30 Mar, 2011
Bart napisał/a:
Moim zdaniem Ade jechał bez kwitka, który na dobrą sprawę do niczego nie jest potrzebny.
Brak OC - jest stosunkowo jednoznaczne...206 Gti - Śro 30 Mar, 2011
Cytat:
PS. 206GTI - imponujesz mi, naprawdę!
A dziękuje - Ty mi nie specjalnie - ale starasz się.
Wstępnie rezerwuje jest mistrzem.206 Gti - Śro 30 Mar, 2011
Bart napisał/a:
nie posrajcie się
Jeżeli mnie pamieć nie myli to raczej Ty cierpisz na tą przypadłość Bart - Śro 30 Mar, 2011 jesteś cudowny, serio 206 Gti - Śro 30 Mar, 2011
Bart napisał/a:
jesteś cudowny, serio
To juz nie mistrz ciętej riposty ?M - Śro 30 Mar, 2011 Oc w mbanku się nie kontynuuje, jakiś czas temu się o tym przekonałemJaco - Śro 30 Mar, 2011
ade napisał/a:
w czwartek znowu 100zl bez punktow:D tym razem brak oc, dowodu rejestracyjnego, rejestracji, naklejki na szybie, gasnicy i ogolnie wszystkiegoc o trzeba:P
206 Gti napisał/a:
Brak OC - jest stosunkowo jednoznaczne...
Skoro jest takie jednoznaczne to ade musi mieć niezłe plecy, że na brak oc dostał tylko 100..