GeKo - Sob 18 Wrz, 2010 Nareszcie!!! 6 lat marszu w MP po tytułqbica - Nie 19 Wrz, 2010 Kajto, Kajto, Kajto Marek23 - Nie 19 Wrz, 2010 Gratki dla Kajta!Bad-i - Nie 19 Wrz, 2010 ma chlopak szczescie, Holek i Szeja wracaja do RSMP zeby zlac Kajtka jarek-malopolska - Nie 19 Wrz, 2010 Kajto elegancja! Michałowi wystarczyło dojechać do mety i CRT jego ale jestem ciekaw czy odpuścił czy jakieś problemy z samochodem, bo z całym szacunkiem dla Janka którego bardzo lubie, nie myslę zeby wygrał z Bebnem i to jeszcze na Słowacji..
Za to juz widze co będzie w relacji z CRT w najbliższym WRC, że Beben nie wygrał wszystkich rajdów, że takiemu zawdnikowi to nie przystoi.. Przynajmniej tak było do tej pory, choć by w ostatnim nr. WRC, "że, Michał musi wygrać wszystkie eliminacje CRT do końca sezonu.."
Zabrzmiało to jak by sie nie znali wogole na rajdach samochodwych, jak by mistrzem zostawał ktoś kto wygra wszystkie eliminacje w sezonie.. Marek23 - Nie 19 Wrz, 2010 Niech sobie piszą. Wygrał i tyle.qbus - Nie 19 Wrz, 2010 Chmielewski to dramat, niech sie ciesza z tego ze jak Beben odpuscil udalo im sie cos zrobic. Mam nadzieje ze bracie Boufierowie wsiada w nastepnym roku do Ds3R3TMarek23 - Nie 19 Wrz, 2010 Chmielewski ma dobry PR,cos tam jedzie,ale chyba musi zgasic podjar,skoro Beben go zniszczyl w C2.martin.h - Nie 19 Wrz, 2010 Ja bym chciał zobaczyć w przyszłym roku w C2R2 Janczaka, to co ten gość robił na Koszycach to masakra qbus - Nie 19 Wrz, 2010
Marek23 napisał/a:
Chmielewski ma dobry PR,cos tam jedzie,ale chyba musi zgasic podjar,skoro Beben go zniszczyl w C2.
Robert jest nie lepszy... jak go spotkałem po Krakowskim stwierdził że mega rajd bo gdyby to było 2 lata temu to wyleczyli by B.B w S2000 jarek-malopolska - Nie 19 Wrz, 2010
qbus napisał/a:
Mam nadzieje ze bracie Boufierowie wsiada w nastepnym roku do Ds3R3T
Dokładnie, ja mi się marzy pojedynek Bebenek-Kujawski w przyszłym roku w jednakowych samochodach, jeśli nie Ds3R3T to choć dwa takie same C2R2MAX..qbus - Nie 19 Wrz, 2010 Kujawski zawsze mial przeblyski ale na przestrzeni calego sezonu nie da rady Bebnowi skoro nie radzil sobie zabardzo sam w klasie.jarek-malopolska - Nie 19 Wrz, 2010 Kujak w tym roku był troche w czarnej pupie..Nie było nikogo w R3, nie klasyfikowali go w A-7 a i Clio chyba odstawało od C2.. Na przedsezonowych testach w których uczestniczył Beben, Janek Chmielewski i Tomek Gryc był również Robert, zaproszony przez Bebna.. Kujak był juz po jednym sezonie spedzonym w Clio i jezdząc Michała C2 był w cięzkim szoku jak to auto jezdzie.. Nie mniej dla mnie Kujak to jest widok gruuubo zap... Saxo po trasach choć by Elmotu czy Rzeszowskiego gdzie na prawde mieszał Na pewno byłoby fajnie gdyby Kujawski zasilił CRT Anonymous - Nie 19 Wrz, 2010 jak można walczyć z C2R2 jak ta rajdówka ma 190KM a clio cięższe ok 220-230KM w wersji "fabryka" 250 i jest już ryzyko awarii, jakby homologacja była luźniejsza dla R3 to przy mocy jak była w Clio Maxi 260 czy Megane Maxi 280KM ,Clio R3 Maxi pozamiatło by na oesach C2r2 Bad-i - Nie 19 Wrz, 2010
MaxiA7 napisał/a:
jak można walczyć z C2R2 jak ta rajdówka ma 190KM a clio cięższe ok 220-230KM w wersji "fabryka" 250 i jest już ryzyko awarii, jakby homologacja była luźniejsza dla R3 to przy mocy jak była w Clio Maxi 260 czy Megane Maxi 280KM ,Clio R3 Maxi pozamiatło by na oesach C2r2
he he bardzo ciekawie sie to czyta - jakby ciotka miala wąsy itd. itp