To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Katastrofa samolotu

Jakarti - Pon 31 Maj, 2010

ja tak jak badi ale dywaguje :)

czy to nie jest nadal ich z punktu widzenia prawa?
pomyslcie tez o tym, ze moze to strona polska poprosila o to zeby nie ujawniac tych tresci..

chuk wie.
dlatego nie zajmuje sie polityka :D

Bad-i - Pon 31 Maj, 2010

eM napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Przyznaje ze tego kompletnie nie rozumiem:

http://wiadomosci.onet.pl...zynek,item.html

Dlaczego Oni decyduja co mozemy upublicznic a czego nie.

Wieczorem sie dowiesz, premier napewno wymyśli coś słodziutkiego dla plebsu i ogłosi jakiś mądry tekst.

Maciek ale Tusk nie ma tutaj nic do powiedzenia. Zgodnie z przepisami to Ruscy nakazuja dalszy rozwoj sytuacji, mnie bardziej interesuje dlaczego taki przepis wogole istnieje.

M - Pon 31 Maj, 2010

Bo Polska strona nie zainteresowała się własnym dochodzeniem w tej sprawie chociaz mogła bo jest na to papier z ruskimi z 93roku, dlatego rosjanie robią tak jak im pasuje.
To jest odpowiedź co ma do tego Premier.
Dalismy dupy jako Państwo i teraz gówno sie dowiemy.
Bedą jeździły różne pionki do rosji na kazania i nic z tego.

ps - Pon 31 Maj, 2010

a ja sie zastanawiam dlaczego te materialy mialyby byc upubliczniane.

Przeciez to jest jeden z dowodow w toczacym sie sledztwie - od kiedy je upubliczniamy?
Przeciez tam nie bedzie jasnych odpowiedzi na pytanie jaka byla przyczyna katastrofy.

Dla mnie upublicznienie to tylko dolewanie benzyny do ogniska spekulacji. Wyzerka dla mas. Zapytuje "Po co"??

Niech fachowcy tego sluchaja i wyciagna fachowe wnioski.

anjas - Pon 31 Maj, 2010

spokojnie spokojnie, przed wyborami i tak wyjdzie
M - Pon 31 Maj, 2010

ps napisał/a:
a ja sie zastanawiam dlaczego te materialy mialyby byc upubliczniane.

Przeciez to jest jeden z dowodow w toczacym sie sledztwie - od kiedy je upubliczniamy?
Przeciez tam nie bedzie jasnych odpowiedzi na pytanie jaka byla przyczyna katastrofy.

Dla mnie upublicznienie to tylko dolewanie benzyny do ogniska spekulacji. Wyzerka dla mas. Zapytuje "Po co"??

Niech fachowcy tego sluchaja i wyciagna fachowe wnioski.

No jasne ale jakbys ogladal TV w PL to bys wiedzial ze od paru dni ciagle mowili w telewizorni ze minister mswia jedzie po stenogramy, ze beda upublicznione a tu taka DUPA.

Upublicznienie stenogramów nijak wplynie na sledztwo bo potencjalnie jesli blad zostal popelniony przez zaloge i tak nie mozna ich juz ukarac.
To nie jest dobro sledztwa gdzie jest np podejrzany.
Tak działają Rosjanie,
"Nie damy,
dlaczego?
Bo nie"

Bad-i - Pon 31 Maj, 2010

ps napisał/a:

A ja w sumie chciałbym wiedzieć czy to był błąd pilota, zamach, czy tez nacisk jakiegos chooya który z nimi leciał.

ps - Pon 31 Maj, 2010

Bad-i napisał/a:
ps napisał/a:

A ja w sumie chciałbym wiedzieć czy to był błąd pilota, zamach, czy tez nacisk jakiegos chooya który z nimi leciał.

ja tez chcialbym wiedziec, ale wolalbym zeby ocenil to ktos kto sie zna, po przeanalizowaniu wszystkich materialow.

A tak bedzie tam, ze weszla do kabiny osoba X i powiedziala "Jak tam panowie, kiedy ladujemy?" i co wtedy - nacisk czy nie nacisk?

Bad-i - Wto 01 Cze, 2010

wlasnei Gras podal ze wszystko tak jak przylecialo bedzie upublicznione za kilka godzin.
M - Wto 01 Cze, 2010

daj linka
Bad-i - Wto 01 Cze, 2010

eM napisał/a:
daj linka

TNV24 wydanie specjalne

Napieralski wyszedl z posiedzenia Rady i powiedzial. "Poinformowałem Premiera Tuska ze albo pokazmy to milionom Polakow albo tylko prokuraturze".

M - Wto 01 Cze, 2010

Bad-i napisał/a:
eM napisał/a:
daj linka

TNV24 wydanie specjalne

Juz jest na onecie.

Bad-i - Wto 01 Cze, 2010

eM napisał/a:
Bad-i napisał/a:
eM napisał/a:
daj linka

TNV24 wydanie specjalne

Juz jest na onecie.

Na TVN o wiele bardziej sie gotuje. Kaczynski powiedzial ze PIS nie bedzie bral udzialu w Radzie i wyslal swojego jakiegos prawomocnika (ten nie zostal wpuszczony bo jak mu powiedzieli nie nalezy do Rady Bezpieczenstwa Narodowego) :D

M - Wto 01 Cze, 2010

Moze Jarek bał sie słuchać nagrań z kabiny, wcale mnie to nie dziwi.
Ten cały RBN powołany teraz i w takim kształcie to jakiś śmiech na sali.

Bad-i - Wto 01 Cze, 2010

eM napisał/a:
Moze Jarek bał sie słuchać nagrań z kabiny, wcale mnie to nie dziwi.
Ten cały RBN powołany teraz i w takim kształcie to jakiś śmiech na sali.

Uwazam ze akurat RBN zostal tak powolany zeby inni nie mogli rzucac blotem.

Ja tez uwazam ze ten powołany przez Lecha Kaczyńskiego był lepszy :rotfl: :rotfl: :rotfl: