Taki T-Bird to musi dopiero isc... Szkoda,że nie ma homologacji, w RPP bez konkurencji
jak to?
T-Bird to kanadyjczyk da rade z homologacja:P
Honde tez mam i uwazam ze sie zbiera... ponizej 8 do setki nawet bedzie cos mi sie wydaje Marek23 - Pią 25 Mar, 2011
Mucha napisał/a:
Honde tez mam i uwazam ze sie zbiera... ponizej 8 do setki nawet bedzie cos mi sie wydaje
Rozgrzeszony.Bad-i - Pią 25 Mar, 2011 tak tylko w kwestii dorzucenia do ognia, szkoda ze w Polsce te Francuski padła z 1.6 leja 2 litrowe Japońce Bonczek - Pią 25 Mar, 2011 Zgadzam się Bad-i, szkoda, ale jak to ktoś pisał francuzem łatwiej się skręca - dobrze, że są wśród nas jeszcze jacyś ambitni Bad-i - Pią 25 Mar, 2011
Bonczek napisał/a:
Zgadzam się Bad-i, szkoda, ale jak to ktoś pisał francuzem łatwiej się skręca - dobrze, że są wśród nas jeszcze jacyś ambitni
A Ci co maja jakies 40 KM i 35 NM mniej to juz nie sa ambitni??
p.s. to taki zarcik oczywiscie, przeciez wiadomo ze w WRC od kilku lat zamiata Cytryna a PL jest albo Cytryna albo Honda (chodzi o RPP)Bonczek - Pią 25 Mar, 2011 Bad-i, żeby nie było ja sobie żartuję cały czas
A co do WRC, to się nie wypowiem za bardzo bo Honda nie bierze udziału, nie znam tematu Bad-i - Pią 25 Mar, 2011
Bonczek napisał/a:
Bad-i, żeby nie było ja sobie żartuję cały czas
A co do WRC, to się nie wypowiem za bardzo bo Honda nie bierze udziału, nie znam tematu
Ja też.................
Mamy tez F1 - ups tam tez sie wycofała Bonczek - Pią 25 Mar, 2011 Ale zauważ, że problemy z kolektorami są tylko we francuzach Mucha - Pią 25 Mar, 2011
Marek23 napisał/a:
Mucha napisał/a:
Honde tez mam i uwazam ze sie zbiera... ponizej 8 do setki nawet bedzie cos mi sie wydaje
Ale zauważ, że problemy z kolektorami są tylko we francuzach
ale handlują nimi Ci sami co handluja Japońcami Bonczek - Pią 25 Mar, 2011 Bad-i - Pią 25 Mar, 2011 - dobra to prosze o pomoc w temacie http://forum.hothatch.org...p=407632#407632qbus - Sob 26 Mar, 2011
Bad-i napisał/a:
tak tylko w kwestii dorzucenia do ognia, szkoda ze w Polsce te Francuski padła z 1.6 leja 2 litrowe Japońce
a skutecznie ich godzi japońskie 1.6... które jak się przejechałem tym Type R nie mam pojęcia jak to robi! Obajta Honda przy tym EP3 to nie jedzie, Tomaszczykowa wcale szybsza nie jest na prostej, gość ma mega jaja.Bad-i - Sob 26 Mar, 2011 Jest na to szansa... Sluchaj a wiesz z kim Tomaszczyk bedzie jezdzil w tym roku?qbus - Pon 28 Mar, 2011 są już listy na Świdnicki, w N2 5 aut z czego chyba 4 nazwiska to debiutanci.