qbus - Czw 24 Lis, 2011 Marku za 2 dopiero... oby jeszcze tylko ploteczki o zamknieciu projektu Mini sie nie potwierdzily to 2013 rok zapowiada sie nam mega hitowo
W takim razie jest wolne miejsce w Fordzie? może by tak Solberg, chociaz pewnie postawia na Tannaka jak wniesie swój budżet.Bonczek - Czw 24 Lis, 2011
qbus napisał/a:
W takim razie jest wolne miejsce w Fordzie?
Emeryt wysłał podobno CV już, więc lepiej dopytać pum - Czw 24 Lis, 2011
Bonczek napisał/a:
Emeryt wysłał podobno CV już, więc lepiej dopytać
rozumiem że na stanowisko starszego zmieniacza kół, ewentualnie na młodszego kocowego?Bonczek - Czw 24 Lis, 2011 Raczej będzie się zajmował audytem jeżeli chodzi o zmianę kół, ale nie róbmy tu OT EmerytRs2 - Czw 24 Lis, 2011 licencję robiłem u Marka !!
nauczcie mnie profi opisu, to na prawym będę śpiewał !!!
ew. dział opon i kół też może być Koto - Sob 26 Lis, 2011 Francuzi kończą sezon na Rallye Du Var, a Chmielewski pokazuje ile warte były wygrane w CRT, w tym roku martin.h - Sob 26 Lis, 2011 Jazda na opis się kłania 106 - Sob 26 Lis, 2011 nie od dzis wiadomo ze podczas tego rajdu citroen finansuje start tylko
zawodnikow ktorzy dojada do mety. nie oplaca sie tam isc o zycie.
jedzie sie na ile jest bezpiecznie.
janczak chcial powalczyc, zamiast tego wroci ze sporymi kosztami.matt2rally - Nie 27 Lis, 2011 http://www.youtube.com/wa...player_embeddedKoto - Nie 27 Lis, 2011 Jadących bezpiecznie jest tam sporo, wśród nich też nie błyszczy zdecydowanie, chocby taki Smekal który żadnym asem nie jest, a Janka objeżdżał sporo.106 - Nie 27 Lis, 2011 rozmawialem z jankiem w ubieglym tygodniu... gadalem z nim tez po ubieglorocznym
zagranicznym wystepie w CRT.
faktem tez jest, ze trudno zlapac tam linie na tak kretych odcinkach latajac w pl po
OSach typu walim martin.h - Nie 27 Lis, 2011 Mini chyba jednak się rozsypie
A wie ktoś już co z Fordem bo tam podobno też sytuacja jest nieciekawa ?faldzip - Czw 15 Gru, 2011 Ja wiem
http://rallyonline.pl/ind...=pnews&&s=35285
Ford zostaje na kolejne dwa lata a drugim keirowca fabrycznym zostaje Petter Solberg qbus - Czw 15 Gru, 2011 A do Mini ma wejsc Red Bull... dobrze, cos sie zaczyna w tych rajdach dziac po ostatnich latach posuchy.martin.h - Sob 24 Gru, 2011 Podobają mnie się takie rajdy