kamil - Sob 03 Gru, 2011 kiedyś na rajdach było mniejsze chamstwo, ale Barbórka to też specyficzna imprezaFranek - Sob 03 Gru, 2011 EmerytRs2, niestety nie Bad-i - Sob 03 Gru, 2011 A ja nieukrywam ze skakalem ze szczęścia na ostatniej becczce KucharaAnonymous - Sob 03 Gru, 2011 a ja jestem porządny chrzescijanin i nikomu zle nie zycze i nie ciesze sie z cudzy niepowodzeń.jakiś taki qurwa dziwny jestem Jaco - Sob 03 Gru, 2011
rabarbar napisał/a:
baba z tv w kia bezcenne !!!!
Kia to jeszcze nic, ale co robił tam ten dziadek w RCZ ??? To jakaś kpina, albo ten kant który przy skręcaniu podpierał się błotnikami
Kuchar - błąd i już sam sobie jest winny, Karowa dla Kajta i bardzo dobrze kosmita - Sob 03 Gru, 2011 Ja się cieszę, że Karowej nie wygrał Kuchar w zapierdalającym wurcu tylko Kajto, który na prawdę elegancko jak dla mnie pojechał. No i Steinhoff też nieźle Anonymous - Sob 03 Gru, 2011
Jaco napisał/a:
rabarbar napisał/a:
baba z tv w kia bezcenne !!!!
Kia to jeszcze nic, ale co robił tam ten dziadek w RCZ ??? To jakaś kpina, albo ten kant który przy skręcaniu podpierał się błotnikami
Kuchar - błąd i już sam sobie jest winny, Karowa dla Kajta i bardzo dobrze
ten dziadek to Longin Bielak,gosc któremu wiekszość z nas nie jest godna butów pucowaćEmerytRs2 - Sob 03 Gru, 2011
Franek napisał/a:
EmerytRs2, niestety nie
szkoda, jak coś, to byłęm ja
a kantem jechał Jaroszewicz, Panowie .
nawet Szeji czas jego podpowiedziałem, bo nie ogarnął Bad-i - Nie 04 Gru, 2011
rabarbar napisał/a:
a ja jestem porządny chrzescijanin i nikomu zle nie zycze i nie ciesze sie z cudzy niepowodzeń.jakiś taki qurwa dziwny jestem
do tej pory pamietam jak byłem w szczyrku i hanavald zwalil skok, grunt żeby wygrał polski polakroj - Nie 04 Gru, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
nawet Szeji czas jego podpowiedziałem, bo nie ogarnął
jeśli masz na myśli komentatora to Szaja nie Szeja. Krzysztof Szaya Szaykowski.
Uważam, że tegoroczna karowa była najsłabszą educją ze wszystkich jakie widziałem.CHRZANEK - Nie 04 Gru, 2011 Nie byłem, nie widziałem, nie oceniam.
Wyniki poznałem z internetu.
Gratuluje Kajetanowi - BRAWO !EmerytRs2 - Nie 04 Gru, 2011 roj, good joke. jeszcze ludzie pomyślą,że nie wiem kto kim jest.
na której trybunie byłeś??
ps. szkoda, że nie mam kabla do tel; to bym pokazał kto jest kim no name - Nie 04 Gru, 2011 Ja uważam że ostatnia beczka bezsensownie postawiona,
bez względu na to kto wygrałqbica - Nie 04 Gru, 2011 dla wszystkich była tak samo ustawiona no name - Nie 04 Gru, 2011 dlatego napisałem że bez względu kto wygrał
tak czy inaczej uważam że miejsce kiepskie wybrali