Kurde Panowie, sorry, ale prawdopodobnie nie dam rady przyjechać w bluzie New York
Jeszcze walczę, ale nie wiem czy coś się uda z tym zrobić.
Kup replikę Michał - Czw 05 Maj, 2011
anjas napisał/a:
Kurde Panowie, sorry, ale prawdopodobnie nie dam rady przyjechać w bluzie New York
Jeszcze walczę, ale nie wiem czy coś się uda z tym zrobić.
Może mój Jeremi coś zaradzi ? czym zabrudziłeś ? doprać nie możesz ?EmerytRs2 - Czw 05 Maj, 2011 auto jest prawdziwe w 100%
ogarnia może któryś z Was jakiś duży namiot wystawowy??
myślę ze warto przy obecnej pogodzie przynajmniej na kiełbasę nie napadaM - Pią 06 Maj, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
ogarnia może któryś z Was jakiś duży namiot wystawowy??
Największy z klubowiczy obiecał wziąć Janusz - Pią 06 Maj, 2011 clio dalej ma wyjący pasek, ale to nie zagraża jego życiu, wiec razem z arsssem zamelduje się pod brama o 9 ... Bizon obiecał mi karczek z gryyyla wiec liczę na Ciebie anjas - Pią 06 Maj, 2011
Michał napisał/a:
Może mój Jeremi coś zaradzi ? czym zabrudziłeś ? doprać nie możesz ?
problem jest większy... nie mogę znaleźć. Ale się jeszcze nie poddaję. Bez New Yorka tracę całą moc.M - Pią 06 Maj, 2011 Anjas bez newyorka to jak m bez jarka ;(Yarko - Pią 06 Maj, 2011
Janusz napisał/a:
clio dalej ma wyjący pasek, ale to nie zagraża jego życiu, wiec razem z arsssem zamelduje się pod brama o 9 ... Bizon obiecał mi karczek z gryyyla wiec liczę na Ciebie
Janusz czy to oznacza, że będziesz upalał ?
Dobrze słyszeć, bo specjalnie dla Ciebie mam numer 69 bizon - Pią 06 Maj, 2011
Janusz napisał/a:
Bizon obiecał mi karczek z gryyyla wiec liczę na Ciebie
bede z zona, bede udawal, ze nic nie wiem Jakarti - Pią 06 Maj, 2011 anjas,
a moze Mikan schowal bo sie boi konkurencji??Janusz - Pią 06 Maj, 2011
no no, tak tak, zapomniałem o Tobie na prawym arssss - Pią 06 Maj, 2011 Lewy też muszę zaliczyc Inaczej przez całą drogę powrotną będę walił takie bąki,że zemdlejesz Janusz - Pią 06 Maj, 2011
arssss napisał/a:
Lewy też muszę zaliczyc Inaczej przez całą drogę powrotną będę walił takie bąki,że zemdlejesz