od kiedy kamil napisal o tych dzieciach, przedszkolu i religii
od kiedy musze odpowiadac na pytania o jakiejs szarańczy kurfa! zefir - Śro 31 Paź, 2012
pP napisał/a:
od kiedy kamil napisal o tych dzieciach, przedszkolu i religii
czy my też bedziemy musieli na forum codziennie klikać w jednometrowy krzyż? Jakarti - Śro 31 Paź, 2012
zefir napisał/a:
czy my też bedziemy musieli na forum codziennie klikać w jednometrowy krzyż?
jak o tym mysle to przychodzi mi do glowy sredniowiecze.. inkwizycja i krucjaty..pP - Śro 31 Paź, 2012 ej my tu o motorach!Jakarti - Śro 31 Paź, 2012 forum jest o samochodach wiec bedziemy rozmawiac o krzyzach!zefir - Śro 31 Paź, 2012
Jakarti napisał/a:
forum jest o samochodach wiec bedziemy rozmawiac o krzyzach!
+1Jacek - Śro 31 Paź, 2012 w klasie mojej żony, w szkole podstawowej, jeden ksiądz pożegnał się tymi słowami:
"A teraz przerwa, idę spuścić z krzyża"
część dzieci jeszcze nie wiedziała o co chodzi...
jebańce popapranePirania - Śro 31 Paź, 2012
Jacek napisał/a:
w klasie mojej żony, w szkole podstawowej, jeden ksiądz pożegnał się tymi słowami:
pomylonyńce popaprane
to ja już wolę te filmiki sjafera z lataniem na kole w przejsciu podziemnym, zlitujta sięJacek - Śro 31 Paź, 2012
Pirania napisał/a:
Jacek napisał/a:
w klasie mojej żony, w szkole podstawowej, jeden ksiądz pożegnał się tymi słowami:
pomylonyńce popaprane
to ja już wolę te filmiki sjafera z lataniem na kole w przejsciu podziemnym, zlitujta się
ani jedno ani drugie kórestwo do mnie nie przemawia.
szerokości tam na kolesajfer - Śro 31 Paź, 2012 Musiałbym mieć naprawdę 12 lat żeby szukać szacunku na forum internetowym wrzucając prowokujące filmiki..
Ps. już tak poważniej.. całe życie traktujecie na zasadzie "ojejku jejku to nielegalne i co by było jakby.."?
Mi imponują ci kolesie stopniem ogarnięcia maszyny i wczucia w nią, są po prostu mega zajebiści technicznie, to nie jest Ken Block który nagina ten sam zakręt 20 razy, to jest typ który wjeżdża pierwszy raz na murek 20cm szerokości i jak spadnie to się połamie bo ma po 10 metrów w dół. I on to ogarnia, bez 20 prób i materaców na dole.Jacek - Śro 31 Paź, 2012 łał, zesrałem się.Michał - Śro 31 Paź, 2012 +1Pirania - Śro 31 Paź, 2012 Stary, motocykle zawsze były dla ludzi z jajami, którzy przekraczali różna granice. Czemu nie wrzucisz jakiegoś filmu z toru poznań albo Man TT to jest ogarnianie sprzęta
A kolo, który zachowuje się jak wsiór jadąc po chamsku komuś komu wyjechał na czołówkę to już nie jest ogarnianie sprzęta tylko jaranie się prostackim zachowaniem. Kiedys motocykle to była społeczność jak rodzina teraz byle gnój kupuje moto i cwaniakując szuka poklasku.sajfer - Śro 31 Paź, 2012
Pirania napisał/a:
Stary, motocykle zawsze były dla ludzi z jajami, którzy przekraczali różna granice. Czemu nie wrzucisz jakiegoś filmu z toru poznań albo Man TT to jest ogarnianie sprzęta
A kolo, który zachowuje się jak wsiór jadąc po chamsku komuś komu wyjechał na czołówkę to już nie jest ogarnianie sprzęta tylko jaranie się prostackim zachowaniem. Kiedys motocykle to była społeczność jak rodzina teraz byle gnój kupuje moto i cwaniakując szuka poklasku.
Ja dopiero po waszych komentarzach podkrecilem glosniki zeby uslyszec co on tam mowi..
Poznan mnie nie jara, chociaz kiedys bym pozyczyl scigacza zeby zobaczyc jaka jest roznica pomiedzy samochodem, a moto.
Isle of man to akurat zajebista opcja, chcialbym zobaczyc na zywo kiedys, no i ten film obejrzec "jazda na krawedzi"
Ja tam i tak uwazam, ze niebezpieczna to jest jazda na scigu 200+ po ulicach, bo tam mozna zabic siebie i kogos, a jazda po schodach czy chodnikach nie grozi niczyja smiercia. Ale co tam, 18 latek na scigu to dopiero zajawka!
Na rozluznienie waszych posladow, chociaz jak czytam kupa i tak juz poszla..
Terror w innym wydaniu:
http://www.youtube.com/watch?v=JANYxVn0O-MJanusz - Śro 31 Paź, 2012