To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Wybory do Parlamentu 2011

M - Pią 07 Paź, 2011

anjas napisał/a:
Maciek, tak z ciekawości zapytam. Które gazety / tygodniki / miesięczniki Twoim zdaniem nie są kloaczne?

Nie robię przeglądu całej prasy w PL, napewno wiem które są.

Bart - Pią 07 Paź, 2011

Ja w takim razie jestem wybitnie kloacznym czytelnikiem prasy, zapewne dzięki temu mam niezłą kloakę w głowie.
anjas - Pią 07 Paź, 2011

M napisał/a:

ale z tych które czytasz i znasz? Serio pytam, bez podtekstów.

M - Pią 07 Paź, 2011

anjas napisał/a:
M napisał/a:

ale z tych które czytasz i znasz? Serio pytam, bez podtekstów.

Z portali czytam wpolityce.pl, gazeta.pl, onet rp.pl
z gazet w tej chwili czytam uwazam rze, gazeta warszawska (rzadko)
telewizja tvp info, tvn i polsat ale tego się nie da oglądać.

anjas - Pią 07 Paź, 2011

no ok, ale nie napisałeś, które są kloaczne a które nie

ja też czytam np. niezależną, co nie znaczy, że uważam ją za wiarygodne źródło ;)

faldzip - Pią 07 Paź, 2011

Marek23 napisał/a:
czy nie daj boze austriak

Marek23 napisał/a:
Mam gti

Bylem kilka razy w Austrii i odnioslem wrazenie, ze oni tam to takim gti to se moze dupe podcieraja, ale na pewno nie jezdza takim zlomem :P

kosmita - Pią 07 Paź, 2011

M napisał/a:
Maciusiowy napisał/a:
http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/warszawa/poslowie-odwiedzali-lidera-kiboli-legii-w-areszcie,1,4872042,region-wiadomosc.html

:wall:

Maciuś nie znasz sprawy.

A Ty znasz ? :) Koleś wpada na boisko i grozi piłkarzowi w obecności kamer, dokonuje rozbojów i cholera wie co jeszcze, w normalnym kraju już dawno by siedział w pierdlu, a u nas odwiedzają i bronią go politycy :wall:

BTW on chyba od sierpnia siedzi a nie od maja.

M - Pią 07 Paź, 2011

anjas napisał/a:
no ok, ale nie napisałeś, które są kloaczne a które nie

ja też czytam np. niezależną, co nie znaczy, że uważam ją za wiarygodne źródło ;)

Andrzeju poprosiłeś mnie żebym napisał co czytam, to napisałem.

anjas - Pią 07 Paź, 2011

M napisał/a:

wcześniej pisałeś o kloacznej prasie, ja jestem ciekawy które tytuły Twoim zdaniem nie są kloaczne.
Ale jeśli nie chcesz pisać to oczywiście OK, po prostu byłem ciekawy co Twoim zdaniem jest wartościowe i opiniotwórcze.

M - Pią 07 Paź, 2011

anjas napisał/a:
M napisał/a:

wcześniej pisałeś o kloacznej prasie, ja jestem ciekawy które tytuły Twoim zdaniem nie są kloaczne.
Ale jeśli nie chcesz pisać to oczywiście OK, po prostu byłem ciekawy co Twoim zdaniem jest wartościowe i opiniotwórcze.

Bardzo cenię sobie publicystykę "uważam rze".
Niestety nie możesz zacząć teraz wyśmiewać i podważać ponieważ w ostatnim numerze jest całkiem rzeczowy wywiad z Rostowskim a w całym piśmie wywlekają równie kaczorowi co donaldowi.

anjas - Pią 07 Paź, 2011

M napisał/a:
Niestety nie możesz zacząć teraz wyśmiewać i podważać ponieważ w ostatnim numerze jest całkiem rzeczowy wywiad z Rostowskim

dlaczego niestety?

wystarczy mi, że wiem kto wydaje "uważam rze", jak są apolityczni i jaki mają cel :)
Ale fakt, trzymają poziom dużo bardziej niż Gazeta Polska.
A już mistrzem jest Gazeta Polska Codziennie (czy jakoś tak). Ostatnio Sakiewicz apelował do czytelników, żeby kupowali po 2 egzemplarze, bo są a bradzo trudnej sytuacji... a potem chwalą się wzrostem czytelnictwa :D

kamil - Pią 07 Paź, 2011

pomimo prawicowych publicystów oraz dziennikarzy to jako specjalista od prasy muszę przyznać, ze merytorycznie to dobry tygodnik. Oczywiście nasączony prawicowym jadem, ale dla pełnej spójności i obiektywizmu, jest to 4 pozycja w mojej cotygodniowej lekturze tygodników opinii.
M - Pią 07 Paź, 2011

GPC nie czytałem i chyba nie będę.
A z drugiej strony uważacie redaktorów np Lisa, Żakowskiego, Wielowieyską - za obiektywnych publicystów? A przynajmniej mających poprawny warsztat dziennikarski?
Chciałbym tylko poznać wasze zdanie, nie oceniam go.

Marek23 - Pią 07 Paź, 2011

faldzip napisał/a:

Bylem kilka razy w Austrii i odnioslem wrazenie, ze oni tam to takim gti to se moze dupe podcieraja, ale na pewno nie jezdza takim zlomem :P

Ziom, pół życia spędziłem w tym kraju. Tam sie tylko rucha w piwnicy, farbuje włosy w piatek wieczorem na techno party i jeździ tdi na glebie :rotfl:

Nic z tych dyskusji nie wyjdzie niestety...

faldzip - Pią 07 Paź, 2011

http://wyborcza.pl/wybory...mie_prawdy.html
:wall: