106 - Pon 26 Sty, 2009 jak listonosz spoko i znajdziesz jeszcze dzis na dzielnicy to moze spisze z toba
protokol niezgodnosci. jemu przez to nic nie zrobia a ty bedzisz mial podstawe
do reklamacji....pP - Wto 27 Sty, 2009 Ostatnio sobie instaluję pewien programik i przez przypadek naciskam przycisk "ANULUJ" w instalce. Pojawia się okienko z 3 buttonami do wyboryu:
"tak"
"nie"
"anuluj"
Zagadka - co się stanie jak wcisnę anuluj??
a - anuluje mi wyskoczone okno
b - anuluje instalację
Przyznam szczerze, że ja nie wiedziałem.KonradMK - Wto 27 Sty, 2009 piraty instalujesz to tak maszpP - Wto 27 Sty, 2009 czy ktoś mi może udzelić rady co z tym moim podpisem?? zmieniłem ten od saxo i tylko wkeliłem te tabliczki na inne, zrobiłem to w edytorze do gifów,
co jest źle?? martin.h - Wto 27 Sty, 2009
pP napisał/a:
czy ktoś mi może udzelić rady co z tym moim podpisem?? zmieniłem ten od saxo i tylko wkeliłem te tabliczki na inne, zrobiłem to w edytorze do gifów,
co jest źle??
Takie podpisy działają tylko w przypadku Francuzów, ty masz Forda dlatego nie działa k-mart - Wto 27 Sty, 2009 Szybkie pytanie:
czy w wawie isntnieje duzo myjni wlasno-obslugowych??M - Wto 27 Sty, 2009 fpytemichool_vt - Wto 27 Sty, 2009
k-mart napisał/a:
myjni wlasno-obslugowych??
k-mart zmien translator bo nic nie rozumiem k-mart - Wto 27 Sty, 2009 o takie cos mi chodzi:
martin.h - Wto 27 Sty, 2009 k-mart, samoobsługowe.
Możesz dać pomógł k-mart - Wto 27 Sty, 2009 dawaj do ktoregos z moich tematow! M - Śro 28 Sty, 2009 Fala uderzeniowa.... w praktyce
hondziarze to jednak specyficzni ludzie... a jeszcze amerykanie to juz w ogole. dawno sie tak nie usmialem.Vlodarsky - Śro 28 Sty, 2009
eM napisał/a:
http://kultturystyka.blox...waly-w-zla.html
qrcze podoba mi się ta myśl...
wszędzie plastik, dzieci wiedzą kto to jest clown z McDonald's a nie rozpoznają prezydenta ani papieża
ludzie kupują to co ma znaczek nie wiedząc czy jest to dobre czy złe
Mój przykład to kupowanie czajnika :
Wszedłem do sklepu z AGD-RTV itd... Poszedłem do działu gdzie były czajniki i nie wiedziałem który wybrać bo zwyczajnie się na tym nie znam więc poprosiłem Panią z tego działu o pomoc i pytam wprost : który czajnik wybrać ?
Pani wskazała mi bez wahania jeden - a więc ja pytam dlaczego akutrat ten ? Pani powiedziała "bo to dobra firma" a więc ja pytam - a ta obok jest zła ? Pani mówi, że nie ale ta jest lepsza... no i już się miota. A więc ja mówię tak "Może zapytaj inaczej chcę wybrać z tych trzech (średnia półka) najlepszy" Pani znowu wskazała mi jeden i twierdziła, że jest lepszy od dwóch pozostałych ale nie wiedziała dlaczego... No to ja powiedziałem tak "Proszę sobie wyobrazić, że mamy 0,5 litra wody - który z tych czajników zagotuje mi ją najszybciej" Pani odparła, że nie wie...
Czemu to pisze ? bo tak jak ludzie oglądają reklamy i kupują coś nie wiedząc czemu tak producenci, szefowie instytucji handlowych wmawiają nam, żeby coś sprzedawać bo jest lepsze ale w czym jest lepsze to już ciężej wytłumaczyć... Gdyby reklama nie była tak wszechobecna i ludziom nie robiło by się bez przerwy wody z mózgu to może sami by się nauczyli wybierać co jest dla nich lepsze.
Tak jest z tym wszystkim w tym linku eM'a producenci narzucają co chcą sprzedać
(to co, że tworzy się co raz gorsze gówno) ważne, że reklama idzie do przodu, metody wpływania na decyzje, cały ten franchising... nie liczy się czego ludzie potrzebują bo już sami nie wiedzą przez to pranie mózgu.
Ale mi ulżyło już dawno chciałem to komuś powiedzieć