ten vts BYl zawiniety , ladnie go zrobili jak przyjde do pl to zapodam fotki MASAKRA jakis Matol go kupi
Kosztowal 3400 ZL
TO TO SAMO SAXO VTS
saxorulez - Pon 01 Paź, 2007 Grzesiek a ten w PL to nie 16v .. bo Ty pokazujesz 8vGrzesiek VTS - Pon 01 Paź, 2007 nie to 8 v !! chcialem go kupic jako bitego miał byc 16v na czesci a okazalo sie 8 v wiec odpuscilem sobie :564:
o to fotka silnika :564:
saxorulez - Pon 01 Paź, 2007 tak szczerze - mi to wygląda na 1.4Grzesiek VTS - Pon 01 Paź, 2007
saxorulez napisał/a:
tak szczerze - mi to wygląda na 1.4
TARCZE Z TYLU TO CHYBA 1.6 Greg - Pon 01 Paź, 2007 O matko... Kolejny szrot na ulicach...
szczerze mowiac na pierwszej fotce na aukcji widac ze maska jest krzywo przy prawej lampie jest wyzje niz przy lewej
lewe lusterko nie lakierowane
fotka tylu malo wyrazna ale wydaje mi sie ze szczelina nad prawa lampa jest wieksza niz nad lewa
ogolnie wspolczuje komus kto to kupi i sie nie zna albo sie napaliGrzesiek VTS - Wto 02 Paź, 2007 Kupić VTS prosta sprawa ale w jakim stanie ?? za ładnego trzeba dać trochę kasy a za PH 2 kolo 16 tys. zł to minimum.CHRZANEK - Wto 02 Paź, 2007 Już ja sie przekonalem że za 7000pln nie da sie kupić dobrego vts'a. Chcialem przyoszczędzic...