To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń

Kamill - Czw 15 Sty, 2015

Jakarti napisał/a:
ja yebe.
gdybym tak kupował auta to w życiu nie podjąłbym żadnej decyzji ale trzymam kciuki za Ciebie

Zaproponuj coś, też byłem taki kozak i myślałem że kupie auto w tydzień i zapomnę o temacie. To nie pierwsze moje auto a pewnie dwudzieste i dopóki auto kupowałem tylko dla siebie to nie miałem kłopotu, teraz muszę pomyśleć o trochę większym gronie ;)
Powodem jest też to że wpadam w lata gdzie VAG robił gówniane silniki, na rynku królowały diesle i nie ma benzyn w automacie.
rabarbar napisał/a:
Alfa 159 ?

Za mała prawdopodobnie, mniejsza od a4.

Anonymous - Czw 15 Sty, 2015

większa,dla mnie byłaby wystarczająca ale wiesz... ;D podjedz do kogoś kto sprzedaje i sie przymierz

rabarbar napisał/a:
większa,dla mnie byłaby wystarczająca ale wiesz... ;D podjedz do kogoś kto sprzedaje i sie przymierz

Będę w komisie, żeby pojeździć outbackiem w automacie :rotfl: to rzucę okiem na alfę, dzięki.

Kenet - Czw 15 Sty, 2015

To się może wydawać dziwne, ale faktycznie przy Kamila założeniach i tym co wisi na allegro/otomoto nie ma co kupić...
Cartoon - Czw 15 Sty, 2015

wniosek z tego taki, że trzeba zmienić założenia :D

Walle - Czw 15 Sty, 2015

w życiu nie wybierałem wśród tylu marek. Nie idź tą drogą.
Jakarti - Czw 15 Sty, 2015

Kamill napisał/a:
Zaproponuj coś, też byłem taki kozak

nie o to mi chodzi

Cytat:

raczej o to

kryteria jakie masz takie masz i to już Twoja sprawa. jak dla mnie po prostu zbyt rygorystyczne i trzeba by cos zmienic zeby zwiekszyc liczbe opcji
mialem na mysli to, ze nie analizowałbym calego rynku :)

niedawno kupowałem auto nie dla siebie i tez miałem jakies chore wytyczne jak bezpieczeństwo wygoda i małe spalanie. stwierdziłem, ze nie chce doplacac pozniej i po prostu kupilem cos troche drozszego i po prostu dluzej odkladalem hajs.. bo po prostu nie chcialem tak ryzykowac przy zakupie

kazdy ma swoje priorytety i sam decyduje wiec serio zycze wszystkiego dobrego i szybkiego zakonczenia poszukiwan :)

Jakarti napisał/a:
Kamill napisał/a:
Zaproponuj coś, też byłem taki kozak

nie o to mi chodzi

Cytat:

raczej o to

kryteria jakie masz takie masz i to już Twoja sprawa. jak dla mnie po prostu zbyt rygorystyczne i trzeba by cos zmienic zeby zwiekszyc liczbe opcji
mialem na mysli to, ze nie analizowałbym calego rynku :)

niedawno kupowałem auto nie dla siebie i tez miałem jakies chore wytyczne jak bezpieczeństwo wygoda i małe spalanie. stwierdziłem, ze nie chce doplacac pozniej i po prostu kupilem cos troche drozszego i po prostu dluzej odkladalem hajs.. bo po prostu nie chcialem tak ryzykowac przy zakupie

kazdy ma swoje priorytety i sam decyduje wiec serio zycze wszystkiego dobrego i szybkiego zakonczenia poszukiwan :)

Dzieki, ale przedział mam powiedzmy dość luźny od 15 do jak by się coś trafiło super 35. Optymalnie 25.
Jade w weekend obejrzeć outbacka w automacie, nie będe zwracał uwagi na to że skrzynia ma 1/10s opróżnienia mniej czy więcej, ma się po prostu tym jeździć tak żeby swobodnie wyprzedzić na trasie, a nie bujać się za tirem przez kilka kilometrów. Pitt i Kamil mówili że jest słaba, na innym forum też tak pisali, ale nie zostaje mi nic innego jak to sprawdzić, bo już nie mam czego wybrać.
Żeby kupić rozsądne A6/accorda/5er musiał bym dołożyć do budżetu 15k, a to już sporo, reszta aut czy w tym czy innym przedziale nie ma silników/skrzyń, bo większy budżet tylko zmniejszy przebieg i wiek auta.

EmerytRs2 - Czw 15 Sty, 2015

kupuj subaru !

spam mode :rotfl:

Jakarti - Pią 16 Sty, 2015

wklejales juz kenet?
http://otomoto.pl/toyota-...-C35592259.html :D

siema - Pią 16 Sty, 2015

Jakarti napisał/a:
wklejales juz kenet?
http://otomoto.pl/toyota-...-C35592259.html :D

Kumpel ma takiego Avensisa. Zakochany w nim, bo to pierwsze auto w które w ogóle nie ładuje kasy i w dodatku jeździ o kropelce.

was79 - Pią 16 Sty, 2015

Sprawdźcie ceny wtryskiwaczy do tego auta (chyba, że się coś zmieniło) ;D bo zamienników brak, regeneracja wychodzi słabo - robi się traktor (~1 tys.), brak zamienników, a oryginał ~9kzł. Do tego 3 razy dwumas, ale przebieg coś koło 300. Ten na foto ma tyle samo, bo z D :D
siema - Pią 16 Sty, 2015

was79 napisał/a:
Sprawdźcie ceny wtryskiwaczy do tego auta (chyba, że się coś zmieniło) ;D bo zamienników brak, regeneracja wychodzi słabo - robi się traktor (~1 tys.), brak zamienników, a oryginał ~9kzł. Do tego 3 razy dwumas, ale przebieg coś koło 300.

Czyli jeszcze się odkocha :rotfl:
Zrobił nim jakieś 170k i chyba zbliża się właśnie do 300k przebiegu. Autentycznie tylko mu płyny zmienia i dolewa 6l ropy na 100km.

Siadly - Pią 16 Sty, 2015

Ekspercko: E46 - czy któryś silnik to padaka na dupowóz? (oprócz M3, wiem że to kibel :rotfl: ). Bena, diesel, lpg... Czyli jak przewieźć tanio dupsko z A do B nie korzystając z busów? :D