was79 - Czw 11 Cze, 2015 Kukiz w swoim antysystemowym domku, w zrujnowanej Polsce już plan obmyśla anjas - Czw 11 Cze, 2015 zarobił na niego ciężką pracą a nie przy korycie Bonczek - Czw 11 Cze, 2015 Stonoga mistrz
Szkoda ze tematem nadal jest kto udostępnił akta a nie np. w jaki sposob pozwoliła na to prokuratura albo to co jest w nich. A te wypowiedzi o niszczeniu instytucji Państwa a Sikorski sam co robił? Budował ja?
Jak ja lubię kiedy ktos takim skurwysynom bezczelnym utrze nosa - chociaż troche.was79 - Czw 11 Cze, 2015
anjas napisał/a:
zarobił na niego ciężką pracą a nie przy korycie
To niech nie zabrania innym, vide zakazy&kary dotyczące mediów.anjas - Czw 11 Cze, 2015 o to to, Stonoga powinien dołączyć do koalicji KukPis. StonoKukPis to nowa jakość w naszej polityce. Ludzie kryształowi, nie uwikłani w układy, którzy mają szansę podnieść z kolan pogrążoną w ruinie ojczyznę.
Bonczek napisał/a:
a nie np. w jaki sposob pozwoliła na to prokuratura
bo to oczywiste, wiadomo kto skopiował akta - pełnomocnicy Falenty.
Bonczek napisał/a:
albo to co jest w nich.
No właśnie, też chciałbym przeczytać jakąś dobrą analizę, bo sam na razie nic konkretnego nie znalazłem poza obyczajówką.
was79 napisał/a:
To niech nie zabrania innym, vide zakazy&kary dotyczące mediów.
Ale on to robi w imię antysystemowej troski o Polskę. Wprowadzenie prawdziwej wolności zakazami jest - przyznam - dość oryginalną formą. Ale ważne, że zadziała i Polska wreszcie będzie prawdziwie wolna.Anonymous - Czw 11 Cze, 2015 was79, A gdzie ma mieszkac po 20 latach bycia popularnym muzykiem?zreszta koszt takiego domu w opolskim jest pewnie niższy niz 80 metrowego mieszkania w wawie.
anjas, Mnie ciekawi kto za tym wszystkim stoi,bo chyba nikt nie ma wątpliwości ze szemrana postać o nazwisku Stonoga jest tylko narzędziem.Po wyborach beda jaja,lepiej to pewnie nie bedzie ale weselej napewnowas79 - Czw 11 Cze, 2015
anjas napisał/a:
was79 napisał/a:
To niech nie zabrania innym, vide zakazy&kary dotyczące mediów.
Ale on to robi w imię antysystemowej troski o Polskę. Wprowadzenie prawdziwej wolności zakazami jest - przyznam - dość oryginalną formą. Ale ważne, że zadziała i Polska wreszcie będzie prawdziwie wolna.
W istocie, dość osobliwe Andrzeju, będzie wesoło MoRToN - Czw 11 Cze, 2015
Bonczek napisał/a:
Jak ja lubię kiedy ktos takim skurwysynom bezczelnym utrze nosa - chociaż troche.
Tyaa tylko, żeby mu pieniensy i siły starczyło na dłuższą a walkę z "systemem" bo go za chwile pewnie dojadą. A jak nie za chwile to zaraz po przegranych przez PO wyborach
Poczałkowo myślałem, że Kukiz to marioneta w rękach PO bo zaczeli trzęśc dupo przed wyborami i szukali stworzenia jakieś partii do koalicji w razie co. Ale teraz to już nie wiem
Z Pisem chyba nikt normalny by w takie układy nie wchodził.
Ciekawe czy stonoga ma coś jeszcze "w rękawie".Kamill - Czw 11 Cze, 2015 siema - Czw 11 Cze, 2015 Przecież Stonoga to taki drugi Lepper. Nie rozumiem jego fenomenu i fascynacji niektórych (mam tutaj na myśli olbrzymiej popularności w mediach społecznościowych) jego osobą.anjas - Czw 11 Cze, 2015 O, pomysł Stonogi wyborny. Połączenie Korwina, Kukiza, Brauna i Ruchu Narodowego to byłoby coś.
Dla każdego coś miłego. Ale już kiedyś Mann na to wpadł i napisał im program:
konkret od 1:50Alexxx - Czw 11 Cze, 2015
siema napisał/a:
Przecież Stonoga to taki drugi Lepper. Nie rozumiem jego fenomenu i fascynacji niektórych (mam tutaj na myśli olbrzymiej popularności w mediach społecznościowych) jego osobą.
Co do wycieku akt przygotowawczych to pewnie wiadomo kto skopiował, teraz tylko trzeba to udowodnić. W tych rozmowach tak jak Anjas napisał "niewiele jest" a zdania które są publikowane są TAK WYBRANE zeby wygladalo jakby to bylo niewiadomonco. Tak samo jak z "chuj dupami kamieni kupa". Sprzedane tak, ze to niby tak o Panstwie polskim powiedziane bylo. A chodzilo o to, ze ciezko zautomatyzowac przeplyw informacji miedzy policja-prokuratura-sadami. Pozostale teksty dokladnie tak samo zmanipulowane...
P.S.: Źle się dzieje a tysiące "lajków" dla działalności tego typu są szkodliwe imho. Nie sugeruje, żeby przyjąć zasadę moralności Pani Dolskiej i załatwiać to po cichu w domowym zaciszu ale na 100% nie tak.Kamill - Czw 11 Cze, 2015 Ja nie jestem na bieżąco i nie wiem co tam było ani kto zrezygnował ze stanowiska, ale w takim razie dlaczego ludzie podali się do dymisji po opublikowaniu mało znaczących materiałów w których nic nie ma.MoRToN - Czw 11 Cze, 2015
siema napisał/a:
Przecież Stonoga to taki drugi Lepper. Nie rozumiem jego fenomenu i fascynacji niektórych (mam tutaj na myśli olbrzymiej popularności w mediach społecznościowych) jego osobą.
Ludzie sie jaraja każdym kto wystąpi przeciw władzy.
Choy, ze siedział 2 lata za łapówki dla polityków arssss - Czw 11 Cze, 2015 A wszystko juz jest opublikowane? Może dalej jest coś ciekawego? Albo boją się, że stonoga ma coś jeszcze na nich.