To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Dyskusje gospodarczo/polityczno/obyczajowe

was79 - Czw 11 Cze, 2015

Kukiz w swoim antysystemowym domku, w zrujnowanej Polsce już plan obmyśla :rotfl:

anjas - Czw 11 Cze, 2015

zarobił na niego ciężką pracą a nie przy korycie :jupi:
Bonczek - Czw 11 Cze, 2015

Stonoga mistrz :jupi: :jupi: :jupi:
Szkoda ze tematem nadal jest kto udostępnił akta a nie np. w jaki sposob pozwoliła na to prokuratura albo to co jest w nich. A te wypowiedzi o niszczeniu instytucji Państwa :rotfl: a Sikorski sam co robił? Budował ja? :lol2:

Jak ja lubię kiedy ktos takim skurwysynom bezczelnym utrze nosa - chociaż troche.

was79 - Czw 11 Cze, 2015

anjas napisał/a:
zarobił na niego ciężką pracą a nie przy korycie :jupi:

To niech nie zabrania innym, vide zakazy&kary dotyczące mediów.

anjas - Czw 11 Cze, 2015

o to to, Stonoga powinien dołączyć do koalicji KukPis. StonoKukPis to nowa jakość w naszej polityce. Ludzie kryształowi, nie uwikłani w układy, którzy mają szansę podnieść z kolan pogrążoną w ruinie ojczyznę.

Bonczek napisał/a:
a nie np. w jaki sposob pozwoliła na to prokuratura

bo to oczywiste, wiadomo kto skopiował akta - pełnomocnicy Falenty.
Bonczek napisał/a:
albo to co jest w nich.

No właśnie, też chciałbym przeczytać jakąś dobrą analizę, bo sam na razie nic konkretnego nie znalazłem poza obyczajówką.

was79 napisał/a:

Ale on to robi w imię antysystemowej troski o Polskę. Wprowadzenie prawdziwej wolności zakazami jest - przyznam - dość oryginalną formą. Ale ważne, że zadziała i Polska wreszcie będzie prawdziwie wolna.

Anonymous - Czw 11 Cze, 2015

was79, A gdzie ma mieszkac po 20 latach bycia popularnym muzykiem?zreszta koszt takiego domu w opolskim jest pewnie niższy niz 80 metrowego mieszkania w wawie.

anjas, Mnie ciekawi kto za tym wszystkim stoi,bo chyba nikt nie ma wątpliwości ze szemrana postać o nazwisku Stonoga jest tylko narzędziem.Po wyborach beda jaja,lepiej to pewnie nie bedzie ale weselej napewno

was79 - Czw 11 Cze, 2015

anjas napisał/a:

was79 napisał/a:

Ale on to robi w imię antysystemowej troski o Polskę. Wprowadzenie prawdziwej wolności zakazami jest - przyznam - dość oryginalną formą. Ale ważne, że zadziała i Polska wreszcie będzie prawdziwie wolna.

W istocie, dość osobliwe Andrzeju, będzie wesoło :D

MoRToN - Czw 11 Cze, 2015

Bonczek napisał/a:

Jak ja lubię kiedy ktos takim skurwysynom bezczelnym utrze nosa - chociaż troche.

Tyaa tylko, żeby mu pieniensy i siły starczyło na dłuższą a walkę z "systemem" bo go za chwile pewnie dojadą. A jak nie za chwile to zaraz po przegranych przez PO wyborach :)

Poczałkowo myślałem, że Kukiz to marioneta w rękach PO bo zaczeli trzęśc dupo przed wyborami i szukali stworzenia jakieś partii do koalicji w razie co. Ale teraz to już nie wiem ;D
Z Pisem chyba nikt normalny by w takie układy nie wchodził.

Ciekawe czy stonoga ma coś jeszcze "w rękawie".

Kamill - Czw 11 Cze, 2015

siema - Czw 11 Cze, 2015

Przecież Stonoga to taki drugi Lepper. Nie rozumiem jego fenomenu i fascynacji niektórych (mam tutaj na myśli olbrzymiej popularności w mediach społecznościowych) jego osobą.
anjas - Czw 11 Cze, 2015

O, pomysł Stonogi wyborny. Połączenie Korwina, Kukiza, Brauna i Ruchu Narodowego to byłoby coś.
Dla każdego coś miłego. Ale już kiedyś Mann na to wpadł i napisał im program:

konkret od 1:50

Alexxx - Czw 11 Cze, 2015

siema napisał/a:
Przecież Stonoga to taki drugi Lepper. Nie rozumiem jego fenomenu i fascynacji niektórych (mam tutaj na myśli olbrzymiej popularności w mediach społecznościowych) jego osobą.

+1

http://www.bankier.pl/wia...ga-7263932.html

Co do wycieku akt przygotowawczych to pewnie wiadomo kto skopiował, teraz tylko trzeba to udowodnić. W tych rozmowach tak jak Anjas napisał "niewiele jest" a zdania które są publikowane są TAK WYBRANE zeby wygladalo jakby to bylo niewiadomonco. Tak samo jak z "chuj dupami kamieni kupa". Sprzedane tak, ze to niby tak o Panstwie polskim powiedziane bylo. A chodzilo o to, ze ciezko zautomatyzowac przeplyw informacji miedzy policja-prokuratura-sadami. Pozostale teksty dokladnie tak samo zmanipulowane...

P.S.: Źle się dzieje a tysiące "lajków" dla działalności tego typu są szkodliwe imho. Nie sugeruje, żeby przyjąć zasadę moralności Pani Dolskiej i załatwiać to po cichu w domowym zaciszu ale na 100% nie tak.

Kamill - Czw 11 Cze, 2015

Ja nie jestem na bieżąco i nie wiem co tam było ani kto zrezygnował ze stanowiska, ale w takim razie dlaczego ludzie podali się do dymisji po opublikowaniu mało znaczących materiałów w których nic nie ma.
MoRToN - Czw 11 Cze, 2015

siema napisał/a:

Ludzie sie jaraja każdym kto wystąpi przeciw władzy.

Choy, ze siedział 2 lata za łapówki dla polityków :rotfl:

arssss - Czw 11 Cze, 2015

A wszystko juz jest opublikowane? Może dalej jest coś ciekawego? Albo boją się, że stonoga ma coś jeszcze na nich.