Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Walle - Pią 16 Sty, 2015 Projekt deski, przyrządów, czcionka i rozkład guzików w tym i poprzednim Legacy/Outback jest mixem mangi oraz prozy Lema ze szczyptą artyzmu Salvadora Dali.Kamill - Pią 16 Sty, 2015 Jak śnieg spadnie to czekamy na film z donatami na parkingu.PiTT - Pią 16 Sty, 2015 mowcie co chcecie ale japonskie auta to gowna jesli chodzi o stylistyke i materialy we wnetrzu
technologicznie tez zenua
jezdzilem ostatnio nowym IS250, silnik v6 208KM w automacie rodem z wczesnych lat 90
dzwiek silnika ok, ale zadnych emocji, skrzynia slaba
w porownaniu z poprzednim is'em jest lepiej, ale jakosc materialow we wnetrzu to nieporozumienie... nadal
ergonomia tez pozostawia wiele do zyczenia
jezdzilem tez nowa c klasa 200T, 7biegowy automat, fajne auta a w pakiecie amg wyglada jak milion frankow... ceny nawet zblizone do paska b8 co jest chore
minusem jest dzwiek silnika, bez kitu ale brzmi gorzej niz volkswagenowskie 1.4tsi koma600 - Pią 16 Sty, 2015 i fajna fura i lata za grosze piękna sprawaJakarti - Pią 16 Sty, 2015
Kenet napisał/a:
Popieram, robię tak samo.
+1Walle - Pią 16 Sty, 2015 Kumpel namawiał mnie na Lexusa LS400 z lat 90tych, V8, automat....
Zakładasz LPG i jesteś krulem.Kamill - Pią 16 Sty, 2015 Znam temat. Nie smieszcze sie na parkingu. Jest jeszcze gs. Ale narazie pozostaje przy suba ru.Mrozu - Pią 16 Sty, 2015 Proponowałem Chryslera 300M całe 2 dni się sprzedawał Kamill - Pią 16 Sty, 2015 Chyba majk chciał kiedys kupic takiego, ale kupił juz le gej sy.Michał - Sob 17 Sty, 2015 300c - zajebista cygańska fura
jezdziłbym jak zły !roj - Sob 17 Sty, 2015
PiTT napisał/a:
jakby to powiedzial handlarz Mirek
was79 napisał/a:
Kupił jakiś Ukrainiec bez oglądania w tym tygodniu.
bizon - Pon 19 Sty, 2015
Walle napisał/a:
Kumpel namawiał mnie na Lexusa LS400 z lat 90tych, V8, automat....
Zajebistość pcs - Pon 19 Sty, 2015 zajebistosc sam od dawna mysle, tylko moj konio-pies by musial jak lord na kanapie jezdzic. Byl ladny za 10tys za 3 miechy temu ale sie szybko sprzedal.
Niestety gaz do tego silnika jak i kazdego Toyoty to zly pomysl.PiTT - Pon 19 Sty, 2015
pcs napisał/a:
zajebistosc sam od dawna mysle, tylko moj konio-pies by musial jak lord na kanapie jezdzic. Byl ladny za 10tys za 3 miechy temu ale sie szybko sprzedal.
Niestety gaz do tego silnika jak i kazdego Toyoty to zly pomysl.