Przecież Stonoga to taki drugi Lepper. Nie rozumiem jego fenomenu i fascynacji niektórych (mam tutaj na myśli olbrzymiej popularności w mediach społecznościowych) jego osobą.
2 lata za łapówki dla polityków
Więc wie jak działa system, może go rozwalić od środka Bonczek - Pią 12 Cze, 2015 Oj tam, papiery z sama obyczajowka spowodowały wczorajsze dymisje? jezeli tak to na prawdę zle sie dzieje. Ciekawe co ten gamoń stonoga wymyśli następnego bo na razie fajnie mu idzie anjas - Pią 12 Cze, 2015 Naprawdę myślisz, że dymisje wynikają z tego, że politycy tak przejęli się faktem publikacji akt sprawy?
Moim zdaniem to wyłącznie próba poprawienia sondaży i odbudowy poparcia. Ale dość nieudolna i nic to nie da.siema - Pią 12 Cze, 2015
Bonczek napisał/a:
Ciekawe co ten gamoń stonoga wymyśli następnego bo na razie fajnie mu idzie
Nie wierzyłem jak o tym przeczytałem na Gazecie- autentycznie myślałem, że bredzą- ale to prawda arssss - Pią 12 Cze, 2015 Jakarti - Pią 12 Cze, 2015 znam ludzi, którzy się "jarają" Stonogą
twierdzą, ze to taki bojownik o prawdziwą Polskę, że walczy z politykami i ogólnie "z systemem"
także tak..GeKo - Pią 12 Cze, 2015 Przecież to tylko narzędzie w rękach tego co chciał opublikować te akta. Latkowskiego już chyba nie ma we Wprost to znaleźli innego osła. A typ ma zero klasy i jest burakiem, ale ludzi to jara jak widać.
Bo na razie to tylko wulgarnie obraża ludzi.Alexxx - Pią 12 Cze, 2015 Co za motyw... STONOGABOOK Bonczek - Pią 12 Cze, 2015
anjas napisał/a:
Naprawdę myślisz, że dymisje wynikają z tego, że politycy tak przejęli się faktem publikacji akt sprawy?
Moim zdaniem to wyłącznie próba poprawienia sondaży i odbudowy poparcia. Ale dość nieudolna i nic to nie da.
A moim zdaniem gdyby sie nie przejęli to by nic nie zrobili. I jeszcze ten bezczelny tekst Sikorskiego o niszczeniu instytucji Państwa Vlodarsky - Pią 12 Cze, 2015
To samo myślę o nauczycielach przedmiotów technicznych w szkołach średnich oraz o rzeczoznawcach samochodowych.Kamill - Czw 25 Cze, 2015 https://www.facebook.com/...771127456447261 https://www.youtube.com/w...4&v=CRUG7Pr9aTgAlexxx - Czw 25 Cze, 2015 Stonoga musi się czuć bardzo bezpiecznie i pewny siedzie, że tyle rzeczy teraz "ujawnia". Bardzo dobrze pamięta rozmowy sprzed 4 lat btw.
Ale póki co to brzmi jak teoria spiskowa: lekarka, której znajoma miała z AL coś wspólnego mu powiedziała w zaufaniu o skolinie a on 4 lata później o tym mówi publicznie i nie ma nikogo kto byłby stanie to uwiarygodnić.
Do tego informacja, że "On konał świadomie,a ten worek osierdziowy pękł najprawdopodobniej ze strachu." - rozumiem, że jak się ktoś powiesi to jest zrelaksowany i nie czuje strachu?
Ten wypadek wydarzył się 100m od firmy moich rodziców i w domu była tylko ta kobieta i jakieś młode dziecko, które potem biegało po ulicy krzycząc. Wyszła na ten dach nad drzwiami bo myła okna (albo sprawdzała po sprzątaczce, nie pamiętam już dokładnie) i spadła nabijając się na ostre ogrodzenie - śmierć na miejscu.
Podświadomie mam nadzieję, że to tylko "teorie spiskowe" a nie prawda bo byłoby to trochę przerażające kamil - Czw 25 Cze, 2015 klasyk, chyba nawet film+serial nakręcono "Służby Specjalne" i tam był taki wątek.
Tak czy siak w każdym kraju jak się nadepnie na odcisk to są konsekwencje.
Wcale się nie zdziwię jak kiedyś puszczą news w tv, że Stonoga powiesił się w celi więziennejAlexxx - Czw 25 Cze, 2015
kamil napisał/a:
klasyk, chyba nawet film+serial nakręcono "Służby Specjalne" i tam był taki wątek.
Tak... "przyszliśmy popełnić Pana samobójstwo". Ale czy każdą taką sprawę teraz będziemy tak podciągali pod Służby Specjalne?
kamil napisał/a:
Wcale się nie zdziwię jak kiedyś puszczą news w tv, że Stonoga powiesił się w celi więziennej
Nie życzę mu tego ale tak pewnie będzie.kamil - Czw 25 Cze, 2015 Wiesz, że daleki jestem od stwierdzeń, ze Teoria Spisków, to norma, ale pewnie gdzieś w tym gąszczu znajdzie się jakieś ziarenko prawdy dot. tajemniczych zbiegów okoliczności...