TomsoN - Sob 23 Sie, 2008 Joł!BaRtO_206GT - Sob 23 Sie, 2008 hej haj heloł Anonymous - Sob 23 Sie, 2008 Ale ta moja padlina nie jezdzi tak jak powinna, ktoś ją gazem zamordował, znajde jakąś prace rozsądną to wyleci gazior No i sprzęgło powoli już umiera... w Toruniu byłem wczoraj i prawdopodobnie bede we wtorek A czym jezdzisz kubas?Janusz - Nie 24 Sie, 2008 witam kolejnego francuza. jak interesujesz sie car-audio to pewnie szybka w dól, tuba w bagażnik, łokieć na drzwi i leci sobie przez to kujawsko-pomorskie
całkiem całkiem ta Twoja renówka..:D felgi takie jakieś podobne jak od zx??Anonymous - Nie 24 Sie, 2008 bardzo bardzo fajna dziewietnastka. no i co ważne na blachach zaczynajacych sie od C Anonymous - Nie 24 Sie, 2008 bardzo bardzo fajna dziewietnastka. no i co ważne na blachach zaczynajacych sie od C PiTT - Nie 24 Sie, 2008 wygląda na bardzo ładną 19 16v
sam miałem kiedyś tyle że ph2 i 3d Anonymous - Nie 24 Sie, 2008 PiTT Twoją r19 to ja akurat dobrze znam Ba nawet kiedys myslalem nad jej kupnem Pozdro z forum r19 Co do CA to nic z tych rzeczy Zadne szybki w dół i tuby w bagaznikach Raczej systemik 3way z przodu i co najwyzej malutka skrzyneczka w bagazniku Taki lansior to co najwyzej na zlotach i spotach Co do felg to sa to oryginalne speedline z tego modelu autko jest 100% oryginał tylko ktoś to zagazował mało rozmyślnie jakies 20Tyś km temu i cały czas z tym walcze Pojdzie blos na poczatek, a potem jak dorwe jakąś prace to albo sekwencja albo całkowicie out Młody Papież - Nie 24 Sie, 2008 a co z cyckami?Anonymous - Nie 24 Sie, 2008 ale to jak wydepiluje klate Misiek_lbn - Nie 24 Sie, 2008 piękna 19tka
silnik ten co u mnie, więc odpychać jakoś tam powinna się
witam Michał - Nie 24 Sie, 2008 Witam
Piękna 19'stka . Mozesz jeszcze jakieś zdjęcia pokazać. PHI świetnie wygląda moim zdaniem, typowy old school ...k-mart - Nie 24 Sie, 2008 witam,
r19 wyglada na ladny okaz. Chociaz szkoda ze nie 3d, bo w phI to juz kult.
pozdroAnonymous - Nie 24 Sie, 2008 http://www.polskajazda.pl...enault/19/21990 tu jest wiecej 5D jest wygodniejsze Anonymous - Nie 24 Sie, 2008 Witam wszystkich
Od wielu lat ,, siedzę,, we francuzach a w szczególności Pugach .
Zawitałem na forum zmyślą że spotkam takich zapaleńców jak Ja.
Obecnie szykuje się zakup Puga 106 dla żony i na pewno będzie to wersja S16 a w niedalekiej przyszłości projekt - marzenie bardzo szybka 205 GTI