nox - Pią 30 Sty, 2009 Panowie marketing szemrany was otacza szczególnie w warszawie panny z platy mili koledzy z porschaka oni są wszędzie.... .
W necie MSZ jest dobry jeżeli się do niego w pewien sposób przyznajemy popieram akcje AI które tworzą postać w formie experta która przynależy do danego produktu i w ten sposób porusza się w świecie interaktywnym.Michał - Pią 30 Sty, 2009 dla mnie to lipa.
Przecież nie kupie fury bo ktoś na forum napisze że to dobra fura.M - Pią 30 Sty, 2009 Ja czasem zagladam tutaj:
I byloby straszne gdyby byl to fake.nox - Pią 30 Sty, 2009
Michał napisał/a:
dla mnie to lipa.
Przecież nie kupie fury bo ktoś na forum napisze że to dobra fura.
BMW bardzo pracowało nad wprowadzeniem "nowego" lepszego wizerunku , który miał by być kojarzony z ludźmi biznesu a nie jak dotychczas z panami z ciemnej uliczki. W ten sposób mocno pracowali nad marketingiem szeptanym osobiście znam dwie osoby który dostały na okres paru lat nowe egzemplarze tej marki , maiły dobry wizerunek w "Środowisku" i w ten sposób promowały markę w odpowiednich kręgach . Wiadomo z całym szacunkiem że nie zaczną promować w ten sposób dacii logan. Ale należy pamiętać że motoryzacja jest i tak rzadkim celem szeptanego w ten sposób promuje się inne produkty / usługi .k-mart - Pią 30 Sty, 2009 Szkoda ze Pudzian nie jest twarza BMW na PL nox - Pią 30 Sty, 2009 On promuje Mercedesa k-mart - Pią 30 Sty, 2009 Wlasnie, szkoda
Ale jeszcze jest Andrew Golota Vlodarsky - Pią 30 Sty, 2009 słyszałem, że Kondziu ma reklamować Łade Samare Anonymous - Pią 30 Sty, 2009
bart napisał/a:
wypadałoby się zbiorowo pojawić, Andre zajmie się organizacją VIPowskich biletów.
Najlepiej z możliwością wejścia za kulisy , możnaby z bliska madonnę i jej walory obejrzeć
JUpiiii, znowu się zobaczę z boberkiem
Ciekawe czy bardzo wyleniałKonradMK - Pią 30 Sty, 2009
Vlodarsky napisał/a:
słyszałem, że Kondziu ma reklamować Łade Samare
tak, kręcimy spot jak samara rozpędzona do Vmax uderza w serwis citroena i wyjeżdża tylna ścianą bez uszczerbku dla kierowcy Vlodarsky - Pią 30 Sty, 2009 poza kluczem nasadowym 32 wbitym w twój odbyt ?
KonradMK - Pią 30 Sty, 2009
Vlodarsky napisał/a:
poza kluczem nasadowym 32 wbitym w twój odbyt ?
ok, porsche też bierze udział w reklamie. coś jeszcze chcesz dodać? Vlodarsky - Pią 30 Sty, 2009
KonradMK napisał/a:
ok, porsche też bierze udział w reklamie. coś jeszcze chcesz dodać?
NIE ale zawsze jest wesoło jak z Tobą rozmawiam czy to na GoldenLine czy tu na forum fajna du.pa z Ciebie tylko szkoda, że jeździsz Hondą... KonradMK - Pią 30 Sty, 2009
Vlodarsky napisał/a:
szkoda, że jeździsz Hondą...
a to się akurat może zmienić niedługo, szkoda tylko że jestem już zajęty Misiek_lbn - Sob 31 Sty, 2009 http://lkt.pl/viewtopic.p...7f36d8d6#166944
nieźle cichociemny samochód