To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Dyskusje gospodarczo/polityczno/obyczajowe

Janusz - Czw 25 Cze, 2015

U nas to jest pikuś, ale zagłębcie się w temat zamachu na Kennedy'iego... ile tam osób zginęło w dziwny sposób.
Bonczek - Czw 25 Cze, 2015

Janusz napisał/a:
U nas to jest pikuś, ale zagłębcie się w temat zamachu na Kennedy'iego... ile tam osób zginęło w dziwny sposób.

Pójdź krok dalej i sięgnij po jakąś lekturę dotyczącą powstawania systemów i mechanizmów finansów na świecie i dołóż do tego historię wszystkich amerykańskich prezydentów :faja:

Anonymous - Czw 25 Cze, 2015

no sie kurwa forumowe eksperty obudziły nagle :rotfl:
Alexxx - Pią 26 Cze, 2015

rabarbar napisał/a:
no sie kurwa forumowe eksperty obudziły nagle :rotfl:

Masz coś do mnie!? :rotfl:

GeKo - Śro 01 Lip, 2015

Korwin czasami ma rację :)

Cytat:
Myślałem, że rekordy głupoty są już bardzo trudne do pobicia. Przedwczoraj się to Unijnemu Parlamentowi udało.
Komisja SZ (AFET) przegłosowała niesłychanie ważną rezolucję zakazującą produkowania, handlu i przewozu przedmiotów mogących służyć do torturowania ludzi i wykonywania kary śmierci!!
Głupota polega na tym, że torturować ludzi można WSZYSTKIM – a i karę śmierci też można wykonywać prawie wszystkim (wiele księżniczek np. uduszono poduszkami). Bardziej absurdalną rezolucję naprawdę trudno sobie wyobrazić – ale wszystko przed nami.
Zgłosiłem w tej sprawie jeden wniosek:
https://www.youtube.com/watch?v=YSIWtfAxnDA
„Amerykanie torturują jeńców przez podtapianie w wodzie; dlaczego nie widzę wody na tej liście?”
P.Elmar Brok, przewodniczący AFET, stanął na wysokości zadania: „Można to też robić wódką”. Po czym z całą powagą zarządził głosowanie. Jakieś 80 poprawek (przy dwóch JA o czymś zdecydowałem, bo byłem w większości 25:24...) – i tę zbawienną dla Ludzkości rezolucję uchwalono większością +45-2=3
Byłem, oczywiście, przeciw.

PiTT - Śro 01 Lip, 2015

dyskusje obyczajowe, wiec pasuje :D

Kamill - Śro 01 Lip, 2015

ciekawe czy wsadził
Jakarti - Śro 01 Lip, 2015

ja yebe :lol2:
kamil - Śro 01 Lip, 2015

Dlaczego te cwaniaki wyglądaja tak samo... :wall:
Jakarti - Śro 01 Lip, 2015

bo to rodzina :D
kamil - Śro 01 Lip, 2015

wszyscy jak urki z bazaru handlujący kubotami
Anonymous - Śro 01 Lip, 2015

w radiu godoli ze juz gościa policja namierza
PiTT - Śro 01 Lip, 2015

bezczelny ten rowerzysta, jak mozna tak stukac komus w auto ;D
korki jak chooj to pewnie gosc nie wytrzymal i mu puscily hamulce...
dobrze ze rowerzysci sa tak kurwsko poprawni i jezdza zgodnie z przepisami, nigdy na czerwonym, nigdy po chodniku miedzy ludzmi i zawsze po sciezce rowerowej zamiast ulicy :D

kamil - Śro 01 Lip, 2015

Pitt nikt nie jest święty. Rowerzyści niekiedy zachowują się jak barany, ale to rowerzysta w starciu z samochodem ma przejebane.
PiTT - Śro 01 Lip, 2015

czasami to rowerzysci chyba czuja sie jak motocyklisci :D
jestem uprzejmy dla motorow i staram sie zawsze robic miejsce, ale wkurza mnie sytuacja jak pojezdza taki pod auta w korku i piłuje silnik do odcinki żeby koniecznie go przepuścić... kultura powinna obowiązywać obie strony