Kolejny. Dzwoniłem: import z Włoch, podobno absolutnie bezwypadkowy, jakąś książkę ma, przebieg wg. sprzedającego prawdziwy. Do sprawdzenia w serwisie za pomoca lawety (nie zarejestrowany).
Co sądzicie?CHRZANEK - Pon 08 Paź, 2007 Sądze że trzeba zobaczyć na żywo.
Rajdowa kiera i nakladki na pedaly wskazują ze autem jeżdzil mlody czlowiek z aspiracjami na rajdowca
Wyglada nieźle, ale warto się przyjrzeć.Dariano - Pon 08 Paź, 2007 Wyglada ładnie. Nie widziałem jeszcze saxo w takim kolorzeNiemy - Pon 08 Paź, 2007 jak ori i bez zadnego dzwona to dlaczego nie ma znaczkow 16V i zaszpachlowane dziurki po napisach na tylnej klapieCHRZANEK - Pon 08 Paź, 2007 NIemy: A czy to nie jest taka biedniejsza wersja vts a'la saxorulez, bez elektrycznych lusterek, zwykla tapicerka itp ???
Ja w swoim też nie mialem znaczków ... może sa przyklejane a nie przykrecane ?Greg - Pon 08 Paź, 2007
Niemy napisał/a:
jak ori i bez zadnego dzwona to dlaczego nie ma znaczkow 16V i zaszpachlowane dziurki po napisach na tylnej klapie
Może ktoś miał kaprys i zdjął - przecież nawet Klubowicze tak robią.
Biedniejsza? Czymś jeszcze się różni?Dariano - Pon 08 Paź, 2007 K-mart mieszka w CH tam duzo fur nie ma znaczkow zawsze mnie to interesowalo dlaczego bo oni raczej rozje.ebancami nie jezdza.
Moze byl walony?
moze ktos chce byc cichociemny? chyba innych opcji nie maNiemy - Pon 08 Paź, 2007
CHRZANEK napisał/a:
Ja w swoim też nie mialem znaczków ... może sa przyklejane a nie przykrecane
na bank sa przyklejane i bez zadnych bolcow, dlaczego je sciagac? kaprys? dziwne, ale ok
za to tylna klapa na bank szpachlowana
CHRZANEK napisał/a:
taka biedniejsza wersja vts a'la saxorulez, bez elektrycznych lusterek
z katalogu (przynajmniej francuskiego) wynika ze wszystkie VTS mialy elektryke lusterek w nowszej budzieGreg - Pon 08 Paź, 2007 Dariano, Ty chyba miałeś zdjęte znaczki i zaszpachlowane otwory, tak? Nie wiem, auta nie widziałem, ale czemu ktoś miałby sobie tego nie zrobić tak, jak Wy? Trzeba sprawdzić, ot co, szukanie dziury w całym chyba nie ma sensu. Na tej zasadzie można powiedzieć, że jak ktoś wymienił felgi na jakieś ładne to dlatego, że jeździ jak debil i stare pogiął.
Zastanawiam się, czy nie skoczyć na oględziny. Najgorsze, że sie nie znam na tym jakoś super...
Aha, ten Sax nie ma spojlera - ciekawe. (ile taki kosztuje?)Dariano - Pon 08 Paź, 2007 Moj nie miał wogole i mi tak pasowało. kwestia gustu nie mialem cisnienia zeby je przyklejac i podobalo mi sie bez.
Mozna sobie gdybac pojedziesz oblookac fure i wszystko sie wyjasni.Niemy - Pon 08 Paź, 2007 to o czym rozmawiamy (znaczki) to sa niuanse,bzdety- tak aby zwrocic uwage dlaczego, po co, why, warrum, pourquoi, takie ukierunkowanieGreg - Pon 08 Paź, 2007 Oczywiście, że bzdety. Tylko sądzę, że ocenianie bezwypadkowości ze zdjęć, na odległość, po braku znaczków to daleko posunięte wysnuwanie wniosków. CHRZANEK - Pon 08 Paź, 2007
Niemy napisał/a:
CHRZANEK napisał/a:
taka biedniejsza wersja vts a'la saxorulez, bez elektrycznych lusterek
z katalogu (przynajmniej francuskiego) wynika ze wszystkie VTS mialy elektryke lusterek w nowszej budzie
Nie chce sie spierać ale Lukasz ma taka wersję, brak elektry i tapicerka jakaś taka bidna, z tylu boczki plastikowe, jeden jach, jedynie szyby w prądzie się uchowaly...
Nie spieram się ale wyposazenie podstawowe na wielu rynkach tez sie róznilo...
Greg: spoiler to nie sa duże koszty, ale nie wiem czy przypadkiem w saxo ph2 spoiler nie byl przykręcany do szyby (tzn szyba miala fabrycznie otworki) - tak mi sie cos zdaje...