To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Hothatch ogłoszenia

CHRZANEK - Pon 08 Paź, 2007

saxorulez napisał/a:
a co do wkładania silnika 2.0 VTS pamietam jak sie zarzekał ze to jest tanie, łątwe, proste i przyjemne

Hahahahahaha - ciekawa teoria...
Chyba latwiej by bylo "wszczepić" caly przód od xsary :P

Konkretny GOLFas - nadaje sie :

http://otomoto.pl/index.p...how&id=C3431285

A ten taki warmhatch ;)

http://otomoto.pl/index.p...how&id=C3346210

Greg - Pon 08 Paź, 2007

http://otomoto.pl/index.p...how&id=C3546911

Kolejny. Dzwoniłem: import z Włoch, podobno absolutnie bezwypadkowy, jakąś książkę ma, przebieg wg. sprzedającego prawdziwy. Do sprawdzenia w serwisie za pomoca lawety (nie zarejestrowany).

Co sądzicie?

Sądze że trzeba zobaczyć na żywo.

Rajdowa kiera i nakladki na pedaly wskazują ze autem jeżdzil mlody czlowiek z aspiracjami na rajdowca :)

Wyglada nieźle, ale warto się przyjrzeć.

Dariano - Pon 08 Paź, 2007

Wyglada ładnie. Nie widziałem jeszcze saxo w takim kolorze
Niemy - Pon 08 Paź, 2007

jak ori i bez zadnego dzwona to dlaczego nie ma znaczkow 16V i zaszpachlowane dziurki po napisach na tylnej klapie

NIemy: A czy to nie jest taka biedniejsza wersja vts a'la saxorulez, bez elektrycznych lusterek, zwykla tapicerka itp ???

Ja w swoim też nie mialem znaczków ... może sa przyklejane a nie przykrecane ?

Greg - Pon 08 Paź, 2007

Niemy napisał/a:
jak ori i bez zadnego dzwona to dlaczego nie ma znaczkow 16V i zaszpachlowane dziurki po napisach na tylnej klapie

Może ktoś miał kaprys i zdjął - przecież nawet Klubowicze tak robią. :D

Biedniejsza? Czymś jeszcze się różni?

K-mart mieszka w CH tam duzo fur nie ma znaczkow zawsze mnie to interesowalo dlaczego bo oni raczej rozje.ebancami nie jezdza.

Moze byl walony?
moze ktos chce byc cichociemny? chyba innych opcji nie ma

Niemy - Pon 08 Paź, 2007

CHRZANEK napisał/a:
Ja w swoim też nie mialem znaczków ... może sa przyklejane a nie przykrecane

na bank sa przyklejane i bez zadnych bolcow, dlaczego je sciagac? kaprys? dziwne, ale ok

za to tylna klapa na bank szpachlowana

CHRZANEK napisał/a:
taka biedniejsza wersja vts a'la saxorulez, bez elektrycznych lusterek

z katalogu (przynajmniej francuskiego) wynika ze wszystkie VTS mialy elektryke lusterek w nowszej budzie

Greg - Pon 08 Paź, 2007

Dariano, Ty chyba miałeś zdjęte znaczki i zaszpachlowane otwory, tak? Nie wiem, auta nie widziałem, ale czemu ktoś miałby sobie tego nie zrobić tak, jak Wy? :) Trzeba sprawdzić, ot co, szukanie dziury w całym chyba nie ma sensu. Na tej zasadzie można powiedzieć, że jak ktoś wymienił felgi na jakieś ładne to dlatego, że jeździ jak debil i stare pogiął. ;)

Zastanawiam się, czy nie skoczyć na oględziny. Najgorsze, że sie nie znam na tym jakoś super...

Aha, ten Sax nie ma spojlera - ciekawe. (ile taki kosztuje?)

Moj nie miał wogole i mi tak pasowało. kwestia gustu nie mialem cisnienia zeby je przyklejac i podobalo mi sie bez.

Mozna sobie gdybac pojedziesz oblookac fure i wszystko sie wyjasni.

Niemy - Pon 08 Paź, 2007

to o czym rozmawiamy (znaczki) to sa niuanse,bzdety- tak aby zwrocic uwage dlaczego, po co, why, warrum, pourquoi, takie ukierunkowanie
Greg - Pon 08 Paź, 2007

Oczywiście, że bzdety. :) Tylko sądzę, że ocenianie bezwypadkowości ze zdjęć, na odległość, po braku znaczków to daleko posunięte wysnuwanie wniosków. ;)

Niemy napisał/a:
CHRZANEK napisał/a:
taka biedniejsza wersja vts a'la saxorulez, bez elektrycznych lusterek

z katalogu (przynajmniej francuskiego) wynika ze wszystkie VTS mialy elektryke lusterek w nowszej budzie

Nie chce sie spierać ale Lukasz ma taka wersję, brak elektry i tapicerka jakaś taka bidna, z tylu boczki plastikowe, jeden jach, jedynie szyby w prądzie się uchowaly...

Nie spieram się ale wyposazenie podstawowe na wielu rynkach tez sie róznilo...

Greg: spoiler to nie sa duże koszty, ale nie wiem czy przypadkiem w saxo ph2 spoiler nie byl przykręcany do szyby (tzn szyba miala fabrycznie otworki) - tak mi sie cos zdaje...