Mój dobry klient kupił miesiąc/dwa temu takie Wranglera i chodź posiada kilka fajnych aut, to zeznaje że "sam nie wie dokładnie dlaczego, ale chce jeździć tylko Jeep'em". Wstawia go na 'tjuny', więc sprawdzę co miał na myśli PiTT - Pią 23 Sty, 2015 rozumiem ze diesla kupil jak chce dodac mocy
fajna jest bena bo calkiem sprawdze napedza tego klocka, ale jej to sie chyba nie modyfikuje poza wydechemAnonymous - Pią 23 Sty, 2015 uważam ze 400 konna ładowarka czolowa to fajniejsza zabawkaPiTT - Pią 23 Sty, 2015
rabarbar napisał/a:
uważam ze 400 konna ładowarka czolowa to fajniejsza zabawka
a jezdziles wranglerem?
mialem podobne zdanie az sie nie przejechalem, co prawda na fotelu pasazera, ale juz sobie ogarniam testowke Anonymous - Pią 23 Sty, 2015 Nie ale opowiadałem ci ze w robocie moimi ulubionym autami były stare mitsu L200 i tojka hilux,wsiadasz w to i wiesz ze wszędzie wjedzie i wyjedzie,taki 100% wół roboczy,czysta użyteczność,podejrzewam ze wragler jest podobny,więc jak ogarniesz testówke TO KURWA DAJ ZNAĆ !!!PiTT - Sob 24 Sty, 2015 dobra, chce wziac na weekend akurat jak w gory bede jechal
tylko mam dylemat, brac wranglera czy grand cherokee Anonymous - Sob 24 Sty, 2015 WRANGLA !!Miniac - Sob 24 Sty, 2015
PiTT napisał/a:
rozumiem ze diesla kupil jak chce dodac mocy
fajna jest bena bo calkiem sprawdze napedza tego klocka, ale jej to sie chyba nie modyfikuje poza wydechem
Fiatowski diesel'ek - bardzo przyzwoity.
PiTT - Sob 24 Sty, 2015 tak, ale stasznie zamula i no to 4 cyl wiec doznania dzwiekowe mizerne
co innego w takiej benie 3.6... to idzie w ponad 8sek do 100
jezdzilem dzisiaj grandem 3.0 diesel, 6 cyl ponad 250KM... kurde, mega dobre auto i chyba najlepsze z ostatnich testowekRasputin - Sob 24 Sty, 2015 Ile przez ostatnie pół roku miałeś testówek? PiTT - Sob 24 Sty, 2015 w zasadzie to zero
tak to same jazdy ze sprzedawca, albo od znajomych i faktycznie sporo tego bylo
zadne natomiast nie podpasowalo mi tak jak ten nowy grand cherokee... tak chyba objawia sie starosc
ale ta alfa robi mega robote na zywo... widzialem do tej pory tylko na zdjeciach i jeden raz gdzie z daleka na ulicy
w salonie wyglada jak milion frankow