Loko - Śro 01 Lip, 2015 Mnie wkurwiają skuty, którym się wydaje że są motorami, podjeżdżają, przepychają się na światłach na pole position a potem, po dwóch sekundach 50 km/h i łyndydydyn i trzeba takiego omijać. Siadly - Śro 01 Lip, 2015 +1Kamill - Śro 01 Lip, 2015 Obtrabiłem ostatnio takiego. Stałem pierwszy. Ruszyl jade za nim tak ze 3m, nie blisko nie daleko. Osiągnął 50 i wjebał hamulec Pusta droga po horyzont, brak przejsc. No idiota, merc 1.7t nawet bym go na kierownicy nie poczuł. Obtrąbiłem to jeszcze mi groził.Anonymous - Śro 01 Lip, 2015 Trzeba było go puknąć.Jezdziłem ostatnio takim mercem jak Twój tylko 3,0d,spoko fura,rozleniwiajacy komforcik choc trzeba przyznac ze nawet jedzieBonczek - Śro 01 Lip, 2015 Dobrze sobie chłop skrócił w korku a tu już dewoty pierdolą jaki to cham gdzie on kogos przepycha?
Nie dziwie mu sie ze wkurwiony - jazda w korku nie jest wkurzajaca. Wkurwia dopiero to jak zobaczysz czemu jest korek pedaly grzebia w radiu zamiast dynamicznie ruszac, a jak ktos przed nimi ruszy to szukaja sprzegla i jedynki.Anonymous - Śro 01 Lip, 2015 W kolejke w sklepie tez sie wpierdalasz bo ktos za wolno kase wyjmuje z kieszeni?Bonczek - Śro 01 Lip, 2015 Tak, szczegolnie na stacji benzynowej jak ktos zamawia hotdoga i pije kawe a auta nie zabierze od dystrybutora.EmerytRs2 - Śro 01 Lip, 2015 Warszawa- peace, love and syfilisAnonymous - Śro 01 Lip, 2015
Bonczek napisał/a:
Tak, szczegolnie na stacji benzynowej jak ktos zamawia hotdoga i pije kawe a auta nie zabierze od dystrybutora.
Tak z ciekawości jeszcze spytam-często dostajesz po ryju?Alexxx - Czw 02 Lip, 2015
rabarbar napisał/a:
Bonczek napisał/a:
Tak, szczegolnie na stacji benzynowej jak ktos zamawia hotdoga i pije kawe a auta nie zabierze od dystrybutora.
Tak z ciekawości jeszcze spytam-często dostajesz po ryju?
PiTT - Czw 02 Lip, 2015
rabarbar napisał/a:
W kolejke w sklepie tez sie wpierdalasz bo ktos za wolno kase wyjmuje z kieszeni?
a wiesz ze nie mozesz odjechac od dystrybutora zanim nie zaplacisz?
i tak dopoki nie zaplacisz to nikt nie zatankuje
rozumiem ze chodzi Ci zeby najpierw placic za paliwo, przeparkowac auto i pojsc na hotdoga
w zasadzie to powinny byc osobne kasy dla tych co biora tylko paliwo i dla tych co robia zakupykamil - Czw 02 Lip, 2015 no i kasy dla tych co kupują paliwo i robią zakupy PiTT - Czw 02 Lip, 2015 to by byla ta druga wlasnie
ale serio powinna byc tylko do paliwa Kamill - Czw 02 Lip, 2015 Jeżeli chcieli żeby ktoś kupił paliwo zapłacił i pojechał to by zrobili czytnik kart w dystrybutorze MoRToN - Czw 02 Lip, 2015 I to b było mistrz tak jak kiedys na neste... (nie wiem czy te stacje jeszcze są bo widziałem, że częściowo pozamieniali na shelle) Bez czekania w kolejkach czy na rozliczenia dobowe.