Tak, szczegolnie na stacji benzynowej jak ktos zamawia hotdoga i pije kawe a auta nie zabierze od dystrybutora.
Tak z ciekawości jeszcze spytam-często dostajesz po ryju?
Czasami ktos sie pyta czy chce, mowie wtedy ze tak, po czym wraca do rzeczywistości i idzie w swoja strone PiTT - Czw 02 Lip, 2015 ... do przedszkola Michał - Czw 02 Lip, 2015 bob.dsk - Czw 02 Lip, 2015
kamil napisał/a:
no i kasy dla tych co kupują paliwo i robią zakupy
i jeszcze dla tych co biorą Lotka kamil - Czw 02 Lip, 2015 obecny !PiTT - Czw 02 Lip, 2015
kamil napisał/a:
obecny !
jestes jak moj dziadek, gra cale zycie i nic wiekszego nie wygral
z odkladanej kasy mialby swoja prywatna kumulację kamil - Czw 02 Lip, 2015 pewnie tak, ale to mój podatek od marzeń PiTT - Czw 02 Lip, 2015
kamil napisał/a:
wszyscy jak urki z bazaru handlujący kubotami
poza tym widze pewną niesprawiedliwość w nagłówkach portalowych
"Wyjątkowe chamstwo warszawiaka. Wszystko się nagrało"
jak chcą być juz tak skrupulatni to powinni napisać wyjątkowe chamstwo prostaka w aucie na warszawskich numerach... należy rozdzielić "warszawiaka" od kogoś kto porusza się autem na warszawskich blachać... zapewne w leasingu na firme
ale jak taki zajedzie furą na swoją wieś to wszystkie czesławy mówią im szefunciu i królu złoty kamil - Czw 02 Lip, 2015 wiem, widziałem jak się z Tobą witają na osiedlu Kamill - Czw 02 Lip, 2015
Może passacika popilnować kierowniku.PiTT - Czw 02 Lip, 2015 zdarza sie i tak... ale cholera nic bezinteresownie
slyszalem ze jak mecenasem wjezdzasz na Rzeczypospolitej to w światyni dzwony odpalają a mieszkańcy wzdloz calej trasy klaniaja sie w pas... prawda to?
zreszta teraz masz konkurenta w postaci drugiego Kamila... ale on to na parafi trzyma beeme i ministranci mu szoruja na polysk Kamill - Czw 02 Lip, 2015 Zgadza się. Nikt tak lewarka nie wypoleruje jak ministrant.Kamill - Czw 02 Lip, 2015 http://tvnwarszawa.tvn24....nia,173027.html
To nie jest tak że takie akcje przytrafiają się normalnym ludziom. Facet z zakazem prowadzenia, po chodniku. Widać że jak nie pójdzie do pierdla to się nie nauczy.PiTT - Czw 02 Lip, 2015 to juz trzeba miec trociny pod deklem zeby z zakazem prowadzenia specjalnie sciagac na siebie klopoty...Anonymous - Czw 02 Lip, 2015 ej jakie trociny ,przeciez kazdy ma prawo wkurwic sie stojąc w korku ,i ominąc tych frajerów co to nawet ruszyc nie potrafią