mi - Czw 28 Sie, 2008 hmmm - wiem jak jeździ sej 1.1, wiem jak jeździ kant... Jakoś tego nie widzę do końca, nie tak łatwo przynajmniej...Anonymous - Czw 28 Sie, 2008 a jezdziłeś dobrze dłubniętym kantem? Zrobiona z główką 4 biegówka na dosyć krótkich dystansach jest w stanie pokonać SC 1.1 ( nie sporting ) Fiaty punto 1.2 i tym podobne wynalazki. Niestety przy wyższych prędkościach tamte momentalnie dochodzą kancinę, ale to tak powyżej 90-100km/h na 400m to kant dostaje... ale wmieście od świateł do świateł jak są gęsto to można się pobawić i co niektórym dać do myślenia Może "łoiłem" to fakt za duże słowo, bo to się kojarzy z wyprzedzaniem samochodu o kilka długościVlodarsky - Czw 28 Sie, 2008 o czym my tu rozmawiamy ? hotkant.org ? mi - Czw 28 Sie, 2008 hmmm...
1. o jakim punto 1.2 mowa, bo tam wachlarz mocy i wersji był dość imponujący
2. 90-100km/h to nie wyższa prędkość
3. co znaczy "zrobiona z główką"?Anonymous - Czw 28 Sie, 2008 1. 8V to najsłabsze o ile dobrze pamietam to 60KM
2. dla DF`a jest!
3. Splanowana głowica, obrobione kanały, komora spalania, zawory, kolektory, wydechowy rurowy a nie żeliwniak, inne dysze w gaźniku. Pierdoły same, nawet gdzieś mam jakies zdjęcia, df jest tak niedokładnie wykonany ze różnica po tym była ogromna
Ale nie róbmy OT Jak chcesz pogadać o Starych fiatach to zaparaszam na F&F Anonymous - Nie 07 Wrz, 2008 Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Nazywam sie krzysiek i mam nissana sunny gti rocznik 1992 z nowym parownikiem do gazu
i butlą 50 litrów.
To ten sam samochód:)
Czasami napadałem trochę...
TomsoN - Nie 07 Wrz, 2008 cieść jaaaaa jakie sunny Loko - Nie 07 Wrz, 2008 Witam
Sunny wygląda naprawdę genialnie, wczuć jeszcze kilka fotek.Anonymous - Nie 07 Wrz, 2008 zacne jak najbardziej Anonymous - Nie 07 Wrz, 2008 witam .... piekna zmiana dobra droga - a jak w środku, jak po maska?CHRZANEK - Nie 07 Wrz, 2008 1,4 LX - witamy kolejne "niepozorne" jedencztery Niemy - Nie 07 Wrz, 2008 witam
piękna nysa!
Kivi napisał/a:
z nowym parownikiem do gazu
i butlą 50 litrów.
plus "naprawdę męski kolektor"
nie ściemniaj tylko wstawiaj opis auta szymlorek - Nie 07 Wrz, 2008 białe wcielenie fantastyczne, kivi może coś więcej o aucie? Anonymous - Nie 07 Wrz, 2008 A skąd wiesz jaki mam kolektor?
Taki jakiś według swojego pomysłu.
Ten samochód nie jest jakims tam wielkim osiagnieciem.
Tak wrzuciłem go na forum bo mój kolega z dawnych lat jasnie nam panujacy Pan Moderator działu Motorsport zalecił w rozmowie.
Tu wspomniane felgi "szutrowe"
Niemy - Nie 07 Wrz, 2008