Kumpel mocno sie nad nim napocil, ale podobno rzeczywiscie jest "skonczony". Ja nim latalem jak mial jeszcze jakies lajtowe 300KM - nie-motylanoga-samowite wrazenia
Zwracam uwage na scierke na jednej z fotek.
To jego nowy nabytek - rocznik 1987 przebieg 4x.000km !! :550:
Siedzialem, jechalem - niesamowita igla. Pelna seria, lakier jak nowy, wnetrze zero zuzycia, meeeega rodzynek.. Tyl naped - wrazenia z jazdy testowej - .... BaRtO_206GT - Wto 09 Paź, 2007 6 Gen B18C4 by SSG:
Kumpel mocno sie nad nim napocil, ale podobno rzeczywiscie jest "skonczony". Ja nim latalem jak mial jeszcze jakies lajtowe 300KM - nie-motylanoga-samowite wrazenia
Też znam tego potwora - naprawde urywa łeb! Jedno z najszybszych aut jakimi jeździłem. Jest doinwestowane.
Na podtrzymaniu strzela fajnymi marchewami )BaRtO_206GT - Wto 09 Paź, 2007 Milosz (?) sprzedaje:
Saxo VTS 9 października 2007
1.6 16V, 1997 r., przebieg 200 tys.km, z polskiego salonu, czerwony
cena: 9500 zł
telefon: 604994620
imię i nazwisko: Miłosz
adres: Warszawa
województwo: mazowieckie
e-mail: citroensport@wp.plqbus - Wto 09 Paź, 2007 warte to saxo? moj qmpel szuka czegos w stylu rallye/vts tak do powiedzmy 10 tys... mozecie cos powiedziec o tym modelu?Grzesiek VTS - Wto 09 Paź, 2007 to saxo Milosza naszego EX klubowicza Maciek - Wto 09 Paź, 2007 106 Rallye S2
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C3532290
106 Rallye S1
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C3496530qbus - Wto 09 Paź, 2007 a kim jest Milosz oprocz tego ze jest ex-klubowiczem? w pimpie chyba jego fury nie ma? upalane w kjsach/kreciolkach? bite? nie bite? serwisowane na biezaco czy dopiero jak sie zepsuje? pytam bardzo powaznie bo jestesmy na kupnie takiego auta za takie pieniadze.CHRZANEK - Wto 09 Paź, 2007 Mazda 323 klasyka
I pomyśleć że K-mart miał taką do wzięcia za 2000CHF ...k-mart - Wto 09 Paź, 2007 moze jeszcze jest saxorulez - Wto 09 Paź, 2007
qbus napisał/a:
a kim jest Milosz oprocz tego ze jest ex-klubowiczem? w pimpie chyba jego fury nie ma? upalane w kjsach/kreciolkach? bite? nie bite? serwisowane na biezaco czy dopiero jak sie zepsuje? pytam bardzo powaznie bo jestesmy na kupnie takiego auta za takie pieniadze.
Miłosz drugi właściciel, auto serwisowane na bieżąco, bez lipy, nie tuningowane, nie przerabiane. Raz na lublin pojechało może jeden KJS i tyle.
Lekko rdzewieje dach przy uszczelce, uderzone przodem ok 1,5 roku temu stłuczka w korku.. zapatrzył sie w słońce pamiętam bo widziałem.