Dobra opcja. Jak jechałem z moją hondą na lawecie ( po pocałowaniu tramwaju ) to laweciarz opowiadał mi o tym jak to zbierał części mitsu , które na siekierowskim wyskoczyło i odbiło się od paneli dźwiękochłonnych ... myślałem ze piardoli głupoty, koloryzuje ....Bart - Nie 08 Lut, 2009 piter106rallye już to dziś zapodawał w sb.
fakt faktem konkretnie koleś lancerem poleciał...
cud, że przeżyłGaydek - Nie 08 Lut, 2009 Pamiętam to z Wypadek, przypadek. ZTCP pasażer poległ.Anonymous - Nie 08 Lut, 2009 czlowiek nie zdaje sobie sprawy kiedy sie to slyszy gdzies od kogos. To auto robil moj mechanik, ogladalem zajebisty felunek advana i siedzialem w kubelku tydzien przed tym jak to sie stalo. Gosc odebral auto po jakies dlugiej przerwie i wracal z kolega z imprezy, prawdopodobnie pili i niezle zapierdalaliMichał - Nie 08 Lut, 2009 musieli ostro dokurwiać...
ja nie rozumiem jak można wsiąść do fury po alko ... naprawdę, nie jestem tego w stanie zrozumieć. Moi starzy chyba dobrą robotę odwalili wkładając mi takie podstawy do tego mojego pustego łba jak byłem młodyVlodarsky - Pon 09 Lut, 2009
Michał napisał/a:
ja nie rozumiem jak można wsiąść do fury po alko
okropnie zmiejsza się refleks a zwiększa nieśmiertelność... bez sensumartin.h - Pon 09 Lut, 2009 Dokładnie, też tego nie rozumiem. Alkohol = brawura. Ja bym nawet po jednym piwie nie odważył się prowadzić auta, życie mam tylko jedno.Marek23 - Pon 09 Lut, 2009 Za picie i jazdę powinni u nas na dzień dobry dawać mandat 10 tys...Michał - Pon 09 Lut, 2009
martin.h napisał/a:
Dokładnie, też tego nie rozumiem. Alkohol = brawura. Ja bym nawet po jednym piwie nie odważył się prowadzić auta, życie mam tylko jedno.
mi nawet nie chodzi o to . Jakby mnie sukersony złapali i zabrali prawko to byłbym w mega dupie !!anjas - Wto 10 Lut, 2009 O fak, z ciekawości sprawdziłem ile kosztuje Panda 4x4 Cross 1,3 Multijet 16v 70KM.
Ja pierdziele: 63 000 zł!!!
Zwaliło mnie z nóg.Anonymous - Wto 10 Lut, 2009
Marek23 napisał/a:
Za picie i jazdę powinni u nas na dzień dobry dawać mandat 10 tys...