Halofixow mu brak czyli bity byl. Ale to zadna nowosc w tych autach ciekawe tylko jak??!!
coprawda fote ma przed domem tak jkaby jednorodzinnym z ogrodzeniem ale akurat halogeny czesto tez padaja lupem zlodziejiBaRtO_206GT - Śro 10 Paź, 2007
auto zyzyego jest zadbane , z tym silnikiem jest OK
warte zainteresowania w sumie, ale czy za 33k :566:saxorulez - Śro 10 Paź, 2007
wasq napisał/a:
padaja lupem zlodzieji
nie w saxo.. z dużo roboty zeby wyjać
moim zdaniem walony przodem i tyle.. ale ładnie polakierowany.Greg - Śro 10 Paź, 2007 Walony albo nie, równie dobrze mógł o coś zaczepić zderzakiem, uderzyć w jakiś murek itp. niszcząc halogeny i zderzak. Nie musiał to być dzwon. Niemy - Śro 10 Paź, 2007 lusterka tez nieoryginalne, lampy pewnie firmy DEPO, zadzwon i zapytaj
walony jak nicwasq - Śro 10 Paź, 2007 no dobra brakuje jeszcze oslony na pdoszybiu widac na foto Greg - Śro 10 Paź, 2007
wasq napisał/a:
no dobra brakuje jeszcze oslony na pdoszybiu widac na foto
Co to za osłona? Jak to wygląda?
Niemy napisał/a:
lusterka tez nieoryginalne, lampy pewnie firmy DEPO, zadzwon i zapytaj
walony jak nic
Lusterka moim zdaniem o niczym nie świadczą, mam kolegę, który urwał w życiu kilka. Jak sprawdzić lampy?
Zadzwonię jutro.
Dzieki za wskazówki. Grzesiek VTS - Śro 10 Paź, 2007 walony, to saxo wlasnie odemnie prawie ze wsi :562: walony byl blotnik lusterko zderzak tyle wiem a co wiecje :566:Greg - Śro 10 Paź, 2007
Grzesiek VTS napisał/a:
walony, to saxo wlasnie odemnie prawie ze wsi :562: walony byl blotnik lusterko zderzak tyle wiem a co wiecje :566:
Hmm... Czyli nie tak źle. Jesli jest dobrze zrobiony i nie dobity życiem i jazdą - myslę, że warto. Jak sądze pod spodem był prostym więc tylko blacharka. Co sądzicie?Grzesiek VTS - Śro 10 Paź, 2007 dawno go nie widzialem tzn rok ,moze cos jeszcze bylo miedzy czasie zadzwon i zapytaj Greg - Śro 10 Paź, 2007
Grzesiek VTS napisał/a:
dawno go nie widzialem tzn rok ,moze cos jeszcze bylo miedzy czasie zadzwon i zapytaj
Zadzwonię. Obawiam się, że sprzedający nie sa skorzy do zwierzeń. Przynajmniej do tej pory się z takimi spotkałem... Dariano - Czw 11 Paź, 2007 I nie licz na to ze ci ktos powie co i jak. Musisz pojechac sprawdzic naocznie inaczej to nikt ci prawdy nie powie. Takich co nie maja nic do ukrycia jest niewielu . Ja jak mojego sprzedawalem to nawet pokazalem zdjecia jak byl uszkodzony.Dariano - Czw 11 Paź, 2007 Znalezienie dobrego vts naprawde jest trudne wiemy to z doswiadczenia juz paru z nas szukalo tych samochodowNiemy - Czw 11 Paź, 2007
Dariano napisał/a:
Takich co nie maja nic do ukrycia jest niewielu . Ja jak mojego sprzedawalem to nawet pokazalem zdjecia jak byl uszkodzony.