Jakarti - Pon 06 Lip, 2015 nie ma sie z czego smiac
w polsce tez jest ogromnie duzo takich przepisow i to wszystko dziala na niekorzysc panstwaKamill - Pon 06 Lip, 2015 Anonymous - Śro 08 Lip, 2015 Ewka to jednak gupia jest Niemy - Śro 08 Lip, 2015 Ciekawe ile dostała w łapę od GM Chloru - Śro 08 Lip, 2015
Niemy napisał/a:
Ciekawe ile dostała w łapę od GM
Nową Astrę rekomendowała? PiTT - Śro 08 Lip, 2015 idac tym tropem powinni zrezygnowac z podatkow nalozonych na paliwo
jakby ich nie bylo to bena by byla tansza, ludzie wiecej by jezdzili i by bylo super Niemy - Czw 09 Lip, 2015
Chloru napisał/a:
Niemy napisał/a:
Ciekawe ile dostała w łapę od GM
Nową Astrę rekomendowała?
Pomyliła mi się pierwsza literka, miało być JM - Jeronimo MartinsGeKo - Nie 12 Lip, 2015
To bardzo stare dane skoro podają dla UK kwotę wolną od podatku na poziomie 6k GBP obecnie to 10500 GBP. PiTT - Śro 15 Lip, 2015 to jak tam niektorych tolerancja?
http://wiadomosci.wp.pl/k...153a0&_ticrsn=3Jakarti - Śro 15 Lip, 2015 to jest taka sama dzicz jak krucjaty itp
tylko data sie rózniKenet - Śro 15 Lip, 2015 Raz jeden świat mógłby zrobić użytek z niewielkiej części posiadanego arsenału i zaorać bombami tych brudasów z ISIS.PiTT - Śro 15 Lip, 2015
Jakarti napisał/a:
to jest taka sama dzicz jak krucjaty itp
tylko data sie rózni
sa teorie ze to wszystko spiseg
usa & izrael za wszystkim stoi, nagrania z przemowien przed egzekucja nagrywane sa w studiach holyłud... zamachy w paryżu, wtc, boston itd...
trzeba przyznac ze sprawie by im to szlo Qukie - Czw 16 Lip, 2015 Pitt, a ktoś tutaj w ogóle jest tolerancyjny? anjas - Czw 16 Lip, 2015
Qukie napisał/a:
Pitt, a ktoś tutaj w ogóle jest tolerancyjny?
Ja. Mam sporą tolerancję na alkohol.zefir - Czw 16 Lip, 2015 Dobrze mieć Cie Andrzeju w jednym teamie