Za picie i jazdę powinni u nas na dzień dobry dawać mandat 10 tys...
i auto zabrac , zgadzam sie na to w 100%
i wykastrować !!mi - Wto 10 Lut, 2009 i zjeść ewentualne potomstwo!
i chomika zgwałcić!M - Wto 10 Lut, 2009 i zabić jednego żyda i wiewiórkę!KonradMK - Wto 10 Lut, 2009 biedna wiewiórka CHRZANEK - Wto 10 Lut, 2009 Gamonie Janusz - Wto 10 Lut, 2009
anjas napisał/a:
O fak, z ciekawości sprawdziłem ile kosztuje Panda 4x4 Cross 1,3 Multijet 16v 70KM.
Ja pierdziele: 63 000 zł!!!
Zwaliło mnie z nóg.
anjas ale weś pod uwage ze w cenie masz blokade tylnego dyfra.... czym nie moga sie pochwalic wieksze i duuuuzo droższe suv'y wiec to mega okazja.kubas - Wto 10 Lut, 2009 ja pierdole kurwa mac czy ktos mi moze powiedziec czemu egzaminy na studiach sa dla pojebanych ograniczonych umyslowo ludzi ktorzy sie obryja definicji a kurwa nie rozumieja co pisza ? ucze sie kurwa tego gowna od piatku i nie potrafie zapamietac a pani profesor czepia sie jebanych szczegolow... co z tego ze wiem o co chodzi ze mialem kurwa 4+ z cwiczen a cala reszta grupy miala wyjebane kompletnie na to wszystko jak teraz oni sie obryja w 3 dni tych jebanych regulek i zalicza ten pieprzony egzamin a ja nie jaaaaaaaaaaaa jebieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee LAJFFFFFFFFFF SAKSSSSSSSSSSSSSSSSS
lepiej mi.....mi - Wto 10 Lut, 2009
kubas napisał/a:
lepiej mi.....
no lepiej, lepiej! martin.h - Wto 10 Lut, 2009 Life Is Brutal
Tak to już jest. Ja też spotkałem się z tym, że żeby zdać to trzeba wykuć, ale trafiłem też na kilku świetnych Profesorów u których ważniejsze było myślenie niż regułki wykute na pamięć.Anonymous - Wto 10 Lut, 2009 Tak, ja w niedziele oblalem 7-godzinne zaliczenie z logistyki u mojego promotora(!), z którym miałem do tej pory 3 przedmioty szczegółowe o logistyce i licencjat, wiec doskonale wie że już troche o tej logistyce wiem. Odpowiedziałem na 99% jego pytań(nawiasem mówiąc większości wogóle nie pytał) i mimo to musimy sie spotkac jeszcze raz... QARWAkubas - Wto 10 Lut, 2009 albo kurwa pytania z dupy jak np u mojej dziewczyny na filologi polskiej: Ile stron ma lalka ?
Niektorzy profesorowie to mysla ze im wszystko wolno ja pierdole... Nie wspomne juz akcjach typu przez caly semestr na wykladzie: tego nie notujcie, to was nie obowiazuje, tego nie musicie zapisywac, a potem egzamin i pytania ze wszystkiego co bylo na wykladzie plus informacje daleko wykraczajace poza jego zakres... I nikt nad tym nie panuje, na uczelniach robia sobie co chca, wszyscy sie boja zglosic dziekanowi ze profesor nie sprawdza prac tylko je podrzuca, ze nie zalicza regulek napisanych identycznie jak on napisal w swojej ksiazce... Paranoja...Anonymous - Wto 10 Lut, 2009
kubas napisał/a:
Ile stron ma lalka ?
O kurfa...
Albo pieprzenie że wykłady nieobowiązkowe, a później ocena zależy od tego kto ile razy był...anjas - Wto 10 Lut, 2009
kubas napisał/a:
Ile stron ma lalka ?
moim zdaniem dwie - przednią i tylnią, ewentualnie 4 jeśli weźmieny pod uwagę boki.
a jeśli chodzi o książkę pt. "Lalka" B.Prusa to pewnie zależy od wydania.
To jedno z tych pytań na myślenie .
Patrząc na temat egzaminów z drugiej strony... a byłem promotorem na podyplomowych na UJ około 100 osób , więc wiem co piszę ... Wracając do tematu: jeśli się nie chce kogoś oblać a ten ktoś nie jest przygotowany to daje się pytanie na myślenie.
Ale jeśli ktoś jest głupi ale się wykuł to też się go nie obleje.
U mnie prawie wszyscy z pracy i obrony mieli 5.
Studentów trzeba po prostu dobrze przygotować - a to zadanie wykładowcy lenny - Wto 10 Lut, 2009 endriu - masz przed nami jeszcze jakieś tajemnice????
anjas - Wto 10 Lut, 2009
lenny napisał/a:
endriu - masz przed nami jeszcze jakieś tajemnice????