Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Kamill - Śro 28 Sty, 2015 [quote="pcs"]
PiTT napisał/a:
pcs, takiego miales
Co do igly outbacka spod krakowa to zmieniam zdanie, ktos kto przy niklych przebiegach naklada na fotele takie podarte skarpety rownie dobrze moze zmieniac olej raz na 50tys km albo orac tym autem pole jak mu sie zepsuje ciagnik.
Właśnie dodał nowe zdjęcia i mnie to rozjebało koma600 - Śro 28 Sty, 2015 Michał - Śro 28 Sty, 2015
anjas napisał/a:
3xTAK!
Kenet - Śro 28 Sty, 2015 Panowie koleżanka szuka małego SUVa w automacie do 60 tys. zł, ktoś coś może ma na zbyciu?
Oczywiście typ z komisu nam o tym powiedział, sam pokazał zdjecia. Fura w środku jak nowa, niecałe 8 tys. km nalotu ma. Zrobione tak sobie, spasowanie niby ok, ale pod maską tu brakuje spinki, tu osłony. Jutro ma podjechać tym do ziomka do 4turbo na przegląd. Koleżanka się zajarała bo jej się spodobał ten samochód od razu.
Szukamy na szybko czegoś lepszego Kamill - Śro 28 Sty, 2015 Słabo to wygląda Robiłem już trochę aut i raczej mało obiecujący egzemplaż. Czy tam przypadkiem silnik z łap się nie zerwał? Podłużnice też pewnie proste nie są.
Ciekawe jak oni to naprawili, czy rurki od klimy były spawane i sztukowane, wspomaganie i cała reszta, wiązki elektryczne, plastiki, ile rzeczy brakuje których nie widać od razu. Czy łapy od silnika skrzyni są nowe czy też spawane. Nie szedł bym ta drogą. Części do takiego auta jest jak na lekarstwo, szczególnie że to japoniec, mogła tam zajść poważna rzeźba. To jest auto dla jakiegoś Janusza co dla sportu bedzie jeździł do mechanika co tydzień.Kenet - Śro 28 Sty, 2015 Dlatego ja odradzałem, ale Jemioł tam jutro w serwisie mam nadzieję że wykryje co trzeba.Kamill - Śro 28 Sty, 2015
Kenet napisał/a:
Dlatego ja odradzałem, ale Jemioł tam jutro w serwisie mam nadzieję że wykryje co trzeba.
Żeby mu coś na łeb nie spadło, np skrzynia biegów
Pa
Bierzesz koleżanke i jedziecie 5-6h jesteś w Berlinie.
http://www.mobile.de/pl/m.../204517423.html
Kupujesz bierzesz tablice tymczasowe + ubezpieczenie na kilka dni, wracacie na dwa auta, ale że droga długa, a koleżanka nie wprawiona żeby jebnąć na raz 1200km to zatrzymujecie się w motelu, np w poznaniu bo taniej niż w DE Potem to już wiadomo, jeden pokój żeby nie generować dodatkowych kosztów Noga cie boli, trzeba kolano rozmasować, zreszta co ja Ci bedę tłumaczył.Kenet - Śro 28 Sty, 2015
Kamill napisał/a:
a koleżanka nie wprawiona żeby jebnąć na raz 1200km to zatrzymujecie się w motelu, np w poznaniu bo taniej niż w DE Potem to już wiadomo, jeden pokój żeby nie generować dodatkowych kosztów , a nie tam na miejscu w zakupy, wybij jej to z głowy.
Bardziej paskudnego wnętrza jak w tym kaszkaju to dawno nie widziałem Kenet - Śro 28 Sty, 2015 Niestety biorąc coś nie od znajomego trzeba założyć, że 99% aut była rozk...wiona i polepiona. Teraz pytanie - skoro nie da się kupić auta, które nie było wcześniej rozbite, to może kupić takie, które chociaż wiadomo jak wyglądało po dzwonie?Kamill - Śro 28 Sty, 2015
Kenet napisał/a:
Kamill napisał/a:
a koleżanka nie wprawiona żeby jebnąć na raz 1200km to zatrzymujecie się w motelu, np w poznaniu bo taniej niż w DE Potem to już wiadomo, jeden pokój żeby nie generować dodatkowych kosztów , a nie tam na miejscu w zakupy, wybij jej to z głowy.
Bardziej paskudnego wnętrza jak w tym kaszkaju to dawno nie widziałem
Przecież Ty nie jedziesz tam po samochód, więc o co chodzi.
Quashkai dobra fura, duzo bardziej popularna niż asx. Niech poszukac coś z pl salonu i tyle.
Jeszcze kia sportage też powinna coś znaleźć z PL salonu.Kenet - Śro 28 Sty, 2015
Kamill napisał/a:
Jeszcze kia sportage też powinna coś znaleźć z PL salonu.
Teraz właśnie miała Kie Sportage i rozbiła, a poza tym diesel jej po mieście 13 litrów palił i chce coś cokolwiek bardziej oszczędnego.Kamill - Śro 28 Sty, 2015
Kenet napisał/a:
Kamill napisał/a:
Jeszcze kia sportage też powinna coś znaleźć z PL salonu.
Teraz właśnie miała Kie Sportage i rozbiła, a poza tym diesel jej po mieście 13 litrów palił i chce coś cokolwiek bardziej oszczędnego.
Po przeanalizowaniu wszystkich argumentów nie widzę innego wyboru jak civic 2.2 cdti.
BTW wiem kto ma takiego na sprzedaż, salon PL.Kenet - Śro 28 Sty, 2015 Jakby sprężyny wpakował od CRV to może i by to przeszło
Porządne niemieckie auta Stoi tam jeszcze parę Kaszkai ale manuale.Bonczek - Śro 28 Sty, 2015 Kenet, Nissan Quashqai albo Tiguan. Kuga może być przydroga i mało tego jest.