PiTT - Czw 16 Lip, 2015 ja mam jeszcze poza tolerancją o której wspomniałeś, uczucia...
np. uczucie głodu
Anonymous - Czw 16 Lip, 2015 ja mam bardzo mała tolerancje na uczucie głoduQukie - Czw 16 Lip, 2015 oo to tak jak ja, moje uczucie głodu jest najważniejszym z moich uczyć bizon - Czw 16 Lip, 2015 http://www.bankier.pl/wia...ji-3379358.htmlsiema - Czw 16 Lip, 2015
Już widzę, co będzie się działo Anonymous - Czw 16 Lip, 2015 kurwa ten PiS to juz naprawde pojebało z tą księżycową ekonomią Bonczek - Czw 16 Lip, 2015 Kopacz jest pisiorem? anjas - Czw 16 Lip, 2015 Jeśli naprawdę chce tak zrobić to tak, jest pisiorem Bonczek - Czw 16 Lip, 2015 Ej a moze wszyscy sa z PiS-u tylko ukrywają sie pod innymi partiami a naród w to wierzy? To oznacza ze Jarek steruje cała Polska. #emigracja #londonpP - Pią 17 Lip, 2015 apropo emigracji znacie kogoś kto deklarował się po wybraniu Dudy, że wyjeżdza z Polski i faktycznie wyjechał?
bo na fb było wśród znajomych wiele deklaracji ale dalej siedzą mimo, że im tak źle
Alexxx - Pią 17 Lip, 2015
pP napisał/a:
apropo emigracji znacie kogoś kto deklarował się po wybraniu Dudy, że wyjeżdza z Polski i faktycznie wyjechał?
bo na fb było wśród znajomych wiele deklaracji ale dalej siedzą mimo, że im tak źle
Może dlatego siedzą bo jeszcze nie objął rządów i nie miał okazji wprowadzić swoich obietnic? Z części, których się już wycofał
Ja znam parę takich osób i potwierdzam - siedzą cicho póki co w kwestii emigracji.Anonymous - Pią 17 Lip, 2015 tez znam takich kilku i obiecuje ze zaczne ich niedługo trolować anjas - Pią 17 Lip, 2015 ja nie planowałem i nie planuję emigracji. Co więcej - czekam na realizację obietnic i kraj mlekiem i miodem płynący, którym już niedługo ma się stać - będąca dziś w ruinie - Polska
Liczę, że PIS działa tak sprawnie, że potrzebują max. roku na osiągnięcie takiego stanu.zefir - Pią 17 Lip, 2015 +1Anonymous - Pią 17 Lip, 2015
anjas napisał/a:
ja nie planowałem i nie planuję emigracji. Co więcej - czekam na realizację obietnic i kraj mlekiem i miodem płynący, którym już niedługo ma się stać - będąca dziś w ruinie - Polska
Liczę, że PIS działa tak sprawnie, że potrzebują max. roku na osiągnięcie takiego stanu.
Mam cynk od Jarka ze Warszawka i okolice sa z tego wyłączone,chuja dostaniecie