To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Dyskusje gospodarczo/polityczno/obyczajowe

PiTT - Czw 16 Lip, 2015

ja mam jeszcze poza tolerancją o której wspomniałeś, uczucia...
np. uczucie głodu

:)

Anonymous - Czw 16 Lip, 2015

ja mam bardzo mała tolerancje na uczucie głodu
Qukie - Czw 16 Lip, 2015

oo to tak jak ja, moje uczucie głodu jest najważniejszym z moich uczyć :)
bizon - Czw 16 Lip, 2015

http://www.bankier.pl/wia...ji-3379358.html
siema - Czw 16 Lip, 2015

bizon napisał/a:
http://www.bankier.pl/wiadomosc/Kopacz-chce-doplacac-do-najnizszej-pensji-3379358.html

:lol2: Już widzę, co będzie się działo :rotfl:

Anonymous - Czw 16 Lip, 2015

kurwa ten PiS to juz naprawde pojebało z tą księżycową ekonomią :rotfl:
Bonczek - Czw 16 Lip, 2015

Kopacz jest pisiorem? :>
anjas - Czw 16 Lip, 2015

Jeśli naprawdę chce tak zrobić to tak, jest pisiorem :rotfl:
Bonczek - Czw 16 Lip, 2015

Ej a moze wszyscy sa z PiS-u tylko ukrywają sie pod innymi partiami a naród w to wierzy? To oznacza ze Jarek steruje cała Polska. #emigracja #london
pP - Pią 17 Lip, 2015

apropo emigracji znacie kogoś kto deklarował się po wybraniu Dudy, że wyjeżdza z Polski i faktycznie wyjechał?
bo na fb było wśród znajomych wiele deklaracji ale dalej siedzą mimo, że im tak źle

:D

Alexxx - Pią 17 Lip, 2015

pP napisał/a:
apropo emigracji znacie kogoś kto deklarował się po wybraniu Dudy, że wyjeżdza z Polski i faktycznie wyjechał?
bo na fb było wśród znajomych wiele deklaracji ale dalej siedzą mimo, że im tak źle

:D

Może dlatego siedzą bo jeszcze nie objął rządów i nie miał okazji wprowadzić swoich obietnic? Z części, których się już wycofał ;D

Ja znam parę takich osób i potwierdzam - siedzą cicho póki co w kwestii emigracji.

Anonymous - Pią 17 Lip, 2015

tez znam takich kilku i obiecuje ze zaczne ich niedługo trolować ;D
anjas - Pią 17 Lip, 2015

ja nie planowałem i nie planuję emigracji. Co więcej - czekam na realizację obietnic i kraj mlekiem i miodem płynący, którym już niedługo ma się stać - będąca dziś w ruinie - Polska :D

Liczę, że PIS działa tak sprawnie, że potrzebują max. roku na osiągnięcie takiego stanu.

zefir - Pią 17 Lip, 2015

+1
Anonymous - Pią 17 Lip, 2015

anjas napisał/a:
ja nie planowałem i nie planuję emigracji. Co więcej - czekam na realizację obietnic i kraj mlekiem i miodem płynący, którym już niedługo ma się stać - będąca dziś w ruinie - Polska :D

Liczę, że PIS działa tak sprawnie, że potrzebują max. roku na osiągnięcie takiego stanu.

Mam cynk od Jarka ze Warszawka i okolice sa z tego wyłączone,chuja dostaniecie :D