To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - [G] Gierki

PiTT - Śro 09 Gru, 2015

zefir napisał/a:
G29 napewno dziala z Sony i PC, jak zwykle xboxow - microsoft ma swoja filozofie akcesoriow.

sa 2 wersje
g29 dla pc i ps4
g920 dla pc i xone
to jest koorwa zlo co oni robia ;D

PiTT - Śro 09 Gru, 2015

Chloru napisał/a:
PiTT napisał/a:
poza tym duzy plus za UPnP od razu bez zbędnego kombinowania... dziala super z synology

Nie knułem za bardzo, mam DS214 Play. Kupiłem za to Raspberry Pi2, potawiłem na tym w 5 minut OpenELEC i wszystkie filmy smigaja jak złe. Dodatkowo są jakieś wtyczki do streamingu (tutaj juz zależy od konkretnego źródła). Do oglądania filmów nie ma moim zdaniem lepszego rozwiązania. Oczywiście nie trzeba do tego celu kupować droższego Synka z Play, ja nieświadomie przeinwestowałem, na początku Synek miał grać z BD LG ale wyszła z tego kupa.

Jakarti, pudełko które podpinasz do sieci a do środka wkładasz dysk. Ma swój autorski, całkiem niezły system i dużo potrafi.

No i niech ktoś kurde weźmie ode mnie te Star Warsy! :rotfl: Mnie trochę razi brak fabuly ale do tłuczenia 1vs1 lub po sieci super sprawa (chociaż od tego drugiego mam CS:GO) :rotfl:

no wlasnie u mnie na synku mam 2 dyski wpiete i smiga swietnie
ale do tej pory upnp ogarnialem przez tv bo chyba z xone nie bylo klienta do obslugi... albo ja go nie znalazlem
w ps4 masz po prostu multimedia i od razu wykrywa wszystkie urzadzenia w sieci
co prawda nie jest to musowe bo ogarnia mi to tv, ale jesli ktos nie ma tego w tv to zdecydowanie lepiej sprawdzi sie ps4
zreszta wkoorwia mnie ciagle aktualizowanie xone, nie odpale tydzien i doslownie kazda rzecz wymaga aktualizowania :)

zefir - Śro 09 Gru, 2015

dlatego ciesze sie ze pojechalem bo xone a wrocilem z Ps4, bo jestem z niej mega zadowolony :D
Chloru - Śro 09 Gru, 2015

zefir, dzięki za hint!
GeKo - Śro 09 Gru, 2015

Sibu napisał/a:
Dzisiaj wyszedł DiRT Rally, zobaczymy czy taki super. Na filmikach fizyka przypomina DiRTa 1.

Wyszedł oficjalnie, ale gierka już dostępna od kilku miesięcy. Grałem na przyzwoim sprzęcie i gra miażdży wszystko co było do tej pory rajdowego.

kornat - Śro 09 Gru, 2015

ten dirt rally będzie na ps3?
zefir - Śro 09 Gru, 2015

pc/ps4/xone
Kenet - Śro 09 Gru, 2015

Kur zapiał no chyba jednak muszę kupić to PS4 :]

a ktoś wie czy G27 działa z PS4?
zefir - Śro 09 Gru, 2015

Patrz posty wyzej tylko g29
zefir - Śro 09 Gru, 2015

Kenet napisał/a:
Kur zapiał no chyba jednak muszę kupić to PS4 :]

zawsze po sasiedzku mozesz wpasc na lajtowe o zycie :D

zefir napisał/a:
Patrz posty wyzej tylko g29

znalazłem taki divajs: https://www.youtube.com/watch?v=61BNXQsGXJI
ciekawe czy do dostania u nas

zefir - Śro 09 Gru, 2015

Ok dziala, tez to widzialem wczesniej ale czy wszystkie funkcje dedykowane kierownica beda dzialac (np Project Cars ma ich multum, tu gosc gra na arcadowym driveclub) plus pytanie kiedy jakis update tego nie usmierci :)
GeKo - Śro 09 Gru, 2015

Do takiej płynności działania to raczej PS czy Xbox nie dociągnie.
Kiera tutaj to G27 ale mocno zmodyfikowana z customowymi łopatkami wzorowanymi na 206WRC z tym że usunieta mechanika.
Zamiast tego łożyska liniowe i magnesy neodymowe.

PiTT - Śro 09 Gru, 2015

kornat napisał/a:
a ktoś wie czy G27 działa z PS4?

niestety nie
dopiero g29 i pozostale nowe modele np thrustmastera
a wiecie ze w zestawie jest zestaw z 3 pedalami, ale kontrolera biegow brak... :)
po chooj 3 pedaly jak na manetkach sie obsluguje?:/ no oczywiscie jest opcjonalnie do zakupienia :D
dlatego mocno zastanawiam sie nad tym thrustmasterem bo cenowo wychodzi podobnie, ale czytalem ze robi lepsza robote...
czy ew. jest ktos zainteresowany na logi gt driving force ze stojakiem? :/
miodny stan, nic nie zniszczone, pudelko na kiere nawet mam :)