Mam cynk od Jarka ze Warszawka i okolice sa z tego wyłączone,chuja dostaniecie
właśnie tego typu odpowiedzi spodziewam się jak będziemy rozmawiać o podnoszeniu Polski z kolan przez PIS. Choć merytoryka też byłaby OK Anonymous - Pią 17 Lip, 2015 W sumie to mnie nie dziwią Twoj oczekiwania,PO systematycznie przez 8lat przyzwyczajało nas do spełniania wszystkich obietnic wyborczych
a tak merytorycznie i na powaznie to czego sie spodziewasz?anjas - Pią 17 Lip, 2015 No właśnie PO miało z tym problem, więc po punktującej opozycji, która zawsze wszystko wie lepiej oczekuję, że będzie mogła w praktyce odmienić Polskę, sprawić, że wreszcie będzie się tu żyło dostatnio (wszystkim!), że ludzie nie będą emigrować, nie będzie bezrobocia, wreszcie będziemy mieć silną pozycję w europie i na świecie oraz wszyscy ludzie będą się kochali, nie będzie złodziejstwa, przekrętów, machlojek. Wszystkie instytucje i urzędnicy będą gospodarni, nikt nie będzie popełniał błędów.
Przecież zmieniamy Polskę nie po to, żeby była jak za PO, więc akceptowanie tego co robiła platforma i mówienie, że poprzednicy też tak robili nie mieści mi się w głowie.Anonymous - Pią 17 Lip, 2015
Kurwa miała byc merytoryczna dyskusjaanjas - Pią 17 Lip, 2015 no dobra, to czekam przynajmniej na:
- obniżenie podatków i podwyższenie świadczeń socjalnych (dla samotnych matek, dopłata do podręczników, dopłata do każdego dziecka w rodzinie itp.)
- spadek bezrobocia i podniesienie płacy minimalnej
- obniżenie wieku emerytalnego i podniesienie emerytur
na początek te 3 sprawy niech ogarną.anjas - Pią 17 Lip, 2015 a i jeszcze nacjonalizacja banków i ulżenie frankowiczom.
To bardzo dla mnie ważne. A z tego co mówili da się to ogarnąć bez problemu.Bonczek - Pią 17 Lip, 2015
rabarbar napisał/a:
wracasz do Kielc?
Do Wrocławia, w ojca strony PiTT - Pią 07 Sie, 2015 dzik - Nie 09 Sie, 2015
anjas napisał/a:
- spadek bezrobocia i podniesienie płacy minimalnej
Duda od chwilii i już mamy spadek bezrobocia. A Ty wątpiłeś. W takim tempie pod koniec roku Polska będzie głownym światowym rynkiem zbytu dóbr luksusowych.Bonczek - Nie 09 Sie, 2015 Za czasów leśniczego nie było takich strasznych upałów ...Anonymous - Nie 09 Sie, 2015 to ta duszna atmosfera pisowskich rzadówanjas - Nie 09 Sie, 2015 Oho, nagle racjonalne myslenie i oddzielenie niezaleznych od wladzy rzeczy od tych, ktore od nich zaleza. Ewidentny wplyw Dudy, ludzie zaczynaja myslec