To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [grupowo] Fotele SPEED

bizon - Pi± 24 Lip, 2009

jak masz 187cm/90kg to nie expert. ja mam 185cm/75kg i w expercie w sam raz, tak na styk.
vitesse - Sob 25 Lip, 2009

a te fotele w tamcie speed? jaki model bylby odpowiedni ? nie ukrywam ze cene w porowaniu do bimarco maja niezwykle atrakcyjna :)
bimarco futura mi sie podoba, ale to juz kubel jak z mysliwca a ja auto uzywam na codzien i tez specjalnie na seryjne fotele w saxo nienarzekam choc chcialbym miec kubla :)

vojt3k - Nie 02 Sie, 2009

Fotele Speed II w NorAuto s± w cenie 269,99....raczej oryginał... ale trzeba kogo¶ z profesjonalnym 'okiem'.

www.norauto.pl ( gazetka ).

ŁukaszS3 - Nie 02 Sie, 2009

vojt3k napisał/a:
Fotele Speed II w NorAuto s± w cenie 269,99....raczej oryginał... ale trzeba kogo¶ z profesjonalnym 'okiem'.

Gówno prawda! Fotele Mirco możesz kupić tylko u jego producenta który jest moim koleg±. Jakby kto¶ co¶ potrzebował to dajcie znać załatwię jaki¶ rabat

vojt3k - Nie 02 Sie, 2009

to też warto wiedzieć :) tak co¶ czułem...... ciekawe jak wygl±daj± w sklepie i kto to robi.....
Mick - Nie 02 Sie, 2009

ŁukaszS3 napisał/a:

Fotele Mirco możesz kupić tylko u jego producenta który jest moim koleg±. Jakby kto¶ co¶
potrzebował to dajcie znać załatwię jaki¶ rabat

Łukasz,

napisz ogolne info, że możesz załatwić zniżkę na fotele, tak będzie łatwiej i każdy zgłosi się z tym do Ciebie, ewentualnie grupowe zamówienie, które jeszcze taniej powinno wyj¶ć

Qukie - Nie 02 Sie, 2009

Te fotele z norauto to gówno jakich mało i do auta na 10000000% bym tego nie włożył. To jest kilka rurek i sprężynek obszytych tkanin±. :ass:
nox - Pon 03 Sie, 2009

ŁukaszS3 napisał/a:
Fotele Mirco możesz kupić tylko u jego producenta który jest moim koleg±

Nie do końca maja równiez po¶redników sam swego czasu miałem taka propozycje .