Techniczne - Klatka - jak ? co ? czemu tak ? ahaaa... rozumiem
Kamill - Śro 27 Lis, 2013
koma600 napisał/a:
Jeszcze trela jest , jakie są o nim opinie ?
Ja słyszałem o grubej nieterminowości, oraz ogólnym olaniu klienta co do wytycznych złożonego zamówienia.Gaydek - Śro 27 Lis, 2013 rasta wchodzisz w temat Kenet - Śro 27 Lis, 2013 Ja bym chciał coś takiego:
Ewentualnie krzyże w drzwiach zamiast pojedynczej poprzeczki. Nic więcej nie potrzebuję.
Co do techniki i technologii to w tej dziedzinie raczej mało przydatne powiedzenie.
Czyli do spawanie nie potrzeba absolutnie żadnej praktyki tylko super narzędzia?
nie przydaje się w tej dziedzinie , ponieważ, możesz szlifować i szlifować technikę i być najlepszym spawaczem na świecie, ale bez odpowiednich narzędzi, czyli technologii i tak będziesz w szarej d...
Myślę , że dalsza dyskusja jest bez celowa, ja mam swoje zdanie, Ty masz swoje i możemy tak sobie pisać przez kolejne 3 strony Jaco - Śro 27 Lis, 2013
koszt pewnie wyjdzie większy niż w klatka z normalnej stali, ale oszczędność na wadze będzie spora.Kenet - Śro 27 Lis, 2013 Oj 500 funtów i do tego później montaż - aż tak mi na wadze nie zależy. Ale sama koncepcja jeśli chodzi o ilość rur i rozmieszczenie to jak najbardziej to co potrzebuję.kamil - Śro 27 Lis, 2013 a co za różnica w wadze czy kupisz to, czy ktoś zrobi Ci na wzór ? I tak przecież to z linku nie jest z CroMo więc o jakiej redukcji wagi tu mowa ?rasta - Śro 27 Lis, 2013
koma600 napisał/a:
Jeszcze trela jest , jakie są o nim opinie ?
Robiłem rollbar u niego, nie polecam. W dodatku to on mi nie wspawał w stopki śrub pomimo, że miało być zgodnie z załącznikiem. PrzemoCar po nim poprawiał.
A co do spawania to najlepsza kasa jest na robieniu wydechów.GeKo - Śro 27 Lis, 2013 Kenet, Taka klata jak pokazywałeś to do 1500zł na śląsku.
Januszek ma rację na śląsku to nie jest złoty interes.
Podpisuję się pod wszystkim co powiedział tutaj Jaco
Jednak jeśli w Waw jest rynek, to działaj Rasta Kuner - Śro 27 Lis, 2013
Janusz napisał/a:
A co do klaty to zapytaj Kunera, on chyba sobie pospawał i kiedyś pisał ze jakby ktoś chciał to tez się podejmie.
Wręcz przeciwnie Dlatego że sam sobie pospawałem i dwie wstawiłem dla klientów - nie chce tego już nigdy, przenigdy i za żadne pieniądze robić Vlodarsky - Śro 27 Lis, 2013
GeKo napisał/a:
Jednak jeśli w Waw jest rynek, to działaj Rasta
Z całym szacunkiem, ale uważam, że to się nie uda.
M napisał/a:
Co jest skomplikowane? Zostanie spawaczem?
To jest kwestia włożenia w to pracy i serca na pewno ale życie nie jest proste.
Łatwo się pisze siedząc przed kompem Maciek.Kenet - Śro 27 Lis, 2013 Dzwoniłem do Przema, za 2 tygodnie można wstawić auto. Cena też spoko. Pochwalę się jak będzie gotowe.GeKo - Śro 27 Lis, 2013 Vlodarsky, czemu?
Trzeba mieć warunki do tego i sprzęt, a potem dużo pracy włożyć. Pierwsze 2 lata się pracuje na opinię.M - Śro 27 Lis, 2013 Rozumiem że to nie jest banał ale żeby coś osiągnąć potrzeba jak wszędzie się napracować przy czymś - czy to jest spawanie rollbarek czy programowanie.
No pain no gain.
Napomknąłem że skoro są takie terminy to rynek nie lubi próżni Bad-i - Śro 27 Lis, 2013
M napisał/a:
Rozumiem że to nie jest banał ale żeby coś osiągnąć potrzeba jak wszędzie się napracować przy czymś - czy to jest spawanie rollbarek czy programowanie.
No pain no gain.
Napomknąłem że skoro są takie terminy to rynek nie lubi próżni
A ja mysle ze znawcy tematu nawet jak maja czekac pol roku to i tak zawioza auto do Adama.