PiTT - Śro 09 Wrz, 2009 zajebista opcja
GG organizowało konkurs dla domów mediowych, wygrany mógł umieścić swój baner w oknie rozmowy na gg - wygrało Mediaedge i zrobili super akcję
wrzucili rotowane 4 banery charytatywne, między innymi Mam marzenie
super
Franek - Śro 09 Wrz, 2009 Heh, dom mediowy w któym pracuje zajął drugie miejsce....
Ale fakt, Mediaedge nie dosc ze dało rade, to jeszcze ładnie się zachowali.PiTT - Śro 09 Wrz, 2009
Franek napisał/a:
Heh, dom mediowy w któym pracuje zajął drugie miejsce....
a gdzie pracujesz?
my olaliśmy temat po całości pP - Śro 09 Wrz, 2009
Franek napisał/a:
dom mediowy w któym pracuje
?Franek - Śro 09 Wrz, 2009 Zenith
A Ty?M - Śro 09 Wrz, 2009 Ja niestety nie, Jestem koniem pP - Śro 09 Wrz, 2009
PiTT napisał/a:
my olaliśmy temat po całości
chyba wiem dlaczego
Franek napisał/a:
Zenith
nie znam Franek - Śro 09 Wrz, 2009
pP napisał/a:
nie znam
Wietrze podstęp.
WTF?PiTT - Śro 09 Wrz, 2009
Franek napisał/a:
Zenith
A Ty?
pracujesz z Saxorulezem Franek - Śro 09 Wrz, 2009
PiTT napisał/a:
Franek napisał/a:
Zenith
A Ty?
pracujesz z Saxorulezem
On jest w innym dziale. Ale firma ta sama. Ja właśnie jestem w dziele który robi kampanie w necie, dlatego też brałem udział konkursie Gadu.pP - Śro 09 Wrz, 2009
PiTT napisał/a:
Franek napisał/a:
Zenith
A Ty?
pracujesz z Saxorulezem
to i tak lepiej niż z pitem i jakartim GeKo - Śro 09 Wrz, 2009 Coś mi się zdaje że jakby zrobić badania to wyjdzie że większość posiadaczy HH pracuje w domach mediowych KonradMK - Śro 09 Wrz, 2009 ja nie pracuję ale znam wojewódzkiegoJaco - Śro 09 Wrz, 2009 Fajnie fajnie..
A jak tam pany nasza akcja ???PieQt - Śro 09 Wrz, 2009 czekam jeszcze na Rudego - napisałbym, że renderuje się, ale to nie jest śmieszne w tym temacie
sprawa o tyle się przeciąga, że jest wielu marzycieli, których nie ma jeszcze na stronie i szukamy, czy wśród nich są tacy, którym możemy spełnić marzenie