!
a to co tak po cichaczu nas odwiedzasz?!Kamilbike - Pią 20 Lut, 2009 Bartek niestety ominely Cie cisteczka i kawusia Bylem dzis okolo 11.15 w PSS i zamkniete, a mialo tylko Marcela nie byc a nie calego zespolu. Bartek pewnie mi fure zepsul i dlatego udawal ze warsztat zamkniety Co do tej pompy, to nie jest przypadkiem tak ze jak sie z niej waha kompletnie wyleje to trzeba jakos zassac ja do ukladu ?:> Kumpel mial podobna akcje w zeteksie, jak mu pompe wymieniliAnonymous - Pią 20 Lut, 2009 ziom dostałeś PW
ja dziś w PPL do 20:00
a Barto lata z tata .....Kamilbike - Pią 20 Lut, 2009 O faktycznie PW dostalem Anonymous - Pią 20 Lut, 2009 Auto jest pod dobrą opieką nie martw się Kamilbike - Pią 20 Lut, 2009 Ja sie nie martwie, teraz i tak bym go nie mial gdzie postawic bo wczoraj sasiad tak postawil swojego avensisa ze jak chcialem w miejscu Punto foke zaparkowac, to wysiasc z wozu nie moglem Kamilbike - Śro 25 Lut, 2009 Samochod odebrany. Oczywiscie musi padac, bo jakby bylo inaczej Od dluzszego czasu chcialem sobie fotel bardziej w pionie ustawic, widac ze ktorys z chlopakow to wyczul i mnie wyreczyl No i wreszcie widzialem psiule Anonymous - Śro 25 Lut, 2009 zadowolony wiec najwazniejsze