M - Czw 09 Lip, 2009 na POLIAKAAnonymous - Czw 09 Lip, 2009 Moze i tak.a wszyscy tutaj nie oglądają filmów sciaganych z netu tylko kupują w empiku...Michał - Czw 09 Lip, 2009 dokladnie
smigam na orginalny windowsie, mam orginalne gry. Filmy tylko i wyłącznie w kinie, dlaczego ? bo musze się przyznac ze ostatnio abonamentu zapomniałem zaplacić.
dodatkowo interesuję się prawem, teatrem, kuchnią śródziemnomorską, jestem stypendystą fullbrighta i pracuję charytatywnie w szpitalu. Kocham arabów i chciałbym żeby na świecie zapanował pokój. Oszczędzam wodę, segreguję śmieci i mam elektryczne auto. Regularnie biegam po praku o 6 AM. Jadam tylko zdrową żywnośc, nigdy fast foodów. Sex uznaję tylko po ślubie i tylko z dziewicą. Nie ogladam tv bo to szatan. Przeprowadzam staruszki przez ulice, udzielam się w parafii. Nie pale i nie piję alkoholu. Byłem harcerzem i zdobyłem wszystkie sprawności. Głosowałem na PiS. Przekazuję 1% podatku na schroniskadla psów. Jestem romantykiem i często mówię przepraszam.M - Czw 09 Lip, 2009 Ja sciagam filmy z internetu ale tylko takie nagrane z tvn czyli legalne bo sam sobie moglem nagrac ale zapomnialemAnonymous - Czw 09 Lip, 2009 eM TvN to Złllllllooooooooooooo wiec nie wiem czy dobrze robisz PiTT - Czw 09 Lip, 2009
Michał napisał/a:
dokladnie
smigam na orginalny windowsie, mam orginalne gry. Filmy tylko i wyłącznie w kinie, dlaczego ? bo musze się przyznac ze ostatnio abonamentu zapomniałem zaplacić.
dodatkowo interesuję się prawem, teatrem, kuchnią śródziemnomorską, jestem stypendystą fullbrighta i pracuję charytatywnie w szpitalu. Kocham arabów i chciałbym żeby na świecie zapanował pokój. Oszczędzam wodę, segreguję śmieci i mam elektryczne auto. Regularnie biegam po praku o 6 AM. Jadam tylko zdrową żywnośc, nigdy fast foodów. Sex uznaję tylko po ślubie i tylko z dziewicą. Nie ogladam tv bo to szatan. Przeprowadzam staruszki przez ulice, udzielam się w parafii. Nie pale i nie piję alkoholu. Byłem harcerzem i zdobyłem wszystkie sprawności. Głosowałem na PiS. Przekazuję 1% podatku na schroniskadla psów. Jestem romantykiem i często mówię przepraszam.
przekleiłeś ze swojego listu motywacyjnego?
Michał - Czw 09 Lip, 2009 nikt się nie śmiejeKonradMK - Sob 11 Lip, 2009 poza niedoszłymi pracodawcamiLoko - Pon 13 Lip, 2009
Michał napisał/a:
hehhehe
co sie działo wczoraj przed platą i dzisiaj na kacu rano
ja oski i kuba tłuczemy sie na sekundy w ryszardzie.
2:40 - ja
2:52 - jakarti
2:59 - osc
heheh mistrzostwo swiata.
Jak tak was poczytałem to aż mi się zachciało zagrać w rbr
Na arbuzowie udało mi się zrobić 2:56 na klawiaturze, z lekkim dzwonem o barierki
Generalnie ciężko mi przejechać, cały odcinek bez mega dzwona , na dziurawych szybkich partiach te autka zachowują się jak tył saxo w podobnych warunkach. Latacie na jakichś zmienionych ustawieniach, czy default?Michał - Pon 13 Lip, 2009 kurcze i tak zajebisty czas jak na klawiature
na defaultowych ustawieniach
ja grałem chyba z manualemJakarti - Pon 13 Lip, 2009 brawo loko
fajna gra na prawde.. wciagajaca..k-mart - Sob 18 Lip, 2009
gierka od miesiaca w sklepach, i nie wiem czy brac czy nie...M - Sob 18 Lip, 2009 fajny realizm, szczegolnie z FP,
kej zobacz recenzje bo czasem gierka super a jak grasz to kupaMichał - Sob 18 Lip, 2009 kmart, generalnie jesteś laikiem samochodwym co ci powiedziałem juz kiedyś na gronie
ale na gierkach sie znasz
ja czekam aż wyjdzie w polsce i kupuje. Dla mnie przehujem jestem !! mistrzMichał - Sob 18 Lip, 2009 maciek, grałeś w operation flash point ??
bardzo podobna jest armaII